Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

labai noriu paklausti. ax.gif kiek matkeliu storu siulu sunaudoji salikui ?as suprantu kad tai priklauso nuo saliko plocio ir ilgio ir tankumo ,bet mazdauk?labai sunku isivaisduoti kiek ten ju prisinarplioja. g.gif PVZ kiek sunaudojai melinai skrarai?jauciu plonu tai tikrai vieno matkelio per akis rolleyes.gif
[/quote]Fonui sunaudojau visa matkiuka!O paskui ziurint ka darai! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kaip jau turbut ir supratot, seminariuko siais metais nebus bigsmile.gif Na, o cia mano naujieji darbeliai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu siap tai nesu didele fane saliu (ne todel kad negrazu blush2.gif ) ne mano stilius bet va tas baltas tai labai jau man wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 06, 23:18)
nu siap tai nesu didele fane saliu (ne todel kad negrazu blush2.gif ) ne mano stilius bet va tas baltas tai labai jau man  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif baltas labai fainutis thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif
Mimute,kaip visada thumbup.gif ploja.gif .O vat man šalis nelabai pavyko (išėjo netoks kaip tikėjausi),dabar suku galvą kaip jį patobulinti-padekoruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 12 07, 14:21)
hi.gif
Mimute,kaip visada thumbup.gif ploja.gif .O vat man šalis nelabai pavyko (išėjo netoks kaip tikėjausi),dabar suku galvą kaip jį patobulinti-padekoruoti biggrin.gif

Pabandyk pasiuvineti, apmegsti! bigsmile.gif Ir viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 12 06, 19:02)
Sveikutes! Kaip jau turbut ir supratot, seminariuko siais metais nebus bigsmile.gif  Na, o cia mano naujieji darbeliai ax.gif

nu labai gražūs ir nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif
kaip čia man suspėti g.gif , dukros liga daug planų sugriovė.... doh.gif
nu bet gal jau kitą sav kokį šalį išklosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 08 gruodžio 2007 - 08:20
QUOTE(lauma @ 2007 12 08, 09:20)
nu labai gražūs ir nerealūs wub.gif  wub.gif  wub.gif
kaip čia man suspėti g.gif , dukros liga daug planų sugriovė.... doh.gif
nu bet gal jau kitą sav kokį šalį išklosiu ax.gif

Su salikais visuomet suspesi, svarbu ,kad sveikatele maziukes but gera! 4u.gif
Atsakyti
Mimute, tavo šaliai kaip visada - puikūs ir įkvepiantys wub.gif thumbup.gif

Gi išbandžiau iš aš tą ažūrą ax.gif iš tiesų tai nelabai man visas gamybis procesas prie širdies - labai jau pabodo tą tinklą mašina siūti schmoll.gif

Bet dabar jau turiu konkrečių klausimų... mirksiukas.gif

Mimute, tu kai siuvimo mašina persiuvinėji, ar varai pirmyn-atgal nenutraukdama siūlo? Aš būtent taip dariau, bet keliose vietose teko nutraukti - tai apatinis siūlas baigėsi, tai mašina "sugrybavo". Vat dabar pergyvenu, ar neišsiardys... g.gif

Klijai ir pas mane nenorėjo išsiplauti, bandžiau ir su skalbimo priemone, ir su ūkiniu muilu, ir su vanisch... doh.gif Galiausiai iš vyro white-spirito pasiėmiau, tai klijus ištirpino, bet vat kaip dabar tą kvapą reiks išnaikinti? g.gif biggrin.gif

Ir dar, ar reikėjo tą plėvelę užlyginti? Nes aš tai tiesiog sudėjau ir man prilipo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 08 gruodžio 2007 - 16:44
QUOTE(Misty @ 2007 12 08, 17:43)
Mimute, tavo šaliai kaip visada - puikūs ir įkvepiantys wub.gif  thumbup.gif

Gi išbandžiau iš aš tą ažūrą ax.gif iš tiesų tai nelabai man visas gamybis procesas prie širdies - labai jau pabodo tą tinklą mašina siūti schmoll.gif

Bet dabar jau turiu konkrečių klausimų... mirksiukas.gif

Mimute, tu kai siuvimo mašina persiuvinėji, ar varai pirmyn-atgal nenutraukdama siūlo? Aš būtent taip dariau, bet keliose vietose teko nutraukti - tai apatinis siūlas baigėsi, tai mašina "sugrybavo". Vat dabar pergyvenu, ar neišsiardys... g.gif

Klijai ir pas mane nenorėjo išsiplauti, bandžiau ir su skalbimo priemone, ir su ūkiniu muilu, ir su vanisch... doh.gif Galiausiai iš vyro white-spirito pasiėmiau, tai klijus ištirpino, bet vat kaip dabar tą kvapą reiks išnaikinti? g.gif  biggrin.gif

Ir dar, ar reikėjo tą plėvelę užlyginti? Nes aš tai tiesiog sudėjau ir man prilipo... unsure.gif

Labai aciu uz visus pagyrimus! Dabar atsakau i tavo klausimus: Masina siunu nenutraukdama siulu, bet jei baigiasi apatinis siulas, ar nutruksta , toj vietoj uztvirtinu ir siunu toliau. White spirito kvapa pabandyk isnaikindama tais kvapniais minkstikliais! Tos pleveles uzlyginti tikrai nereikejo! 4u.gif
Atsakyti
noriu papasakoti savo ispudzius darant azurini sali mirksiukas.gif sudeliot siulus vienas malonumas.deliojau ir kaifavau ax.gif O jau kai reikejo siut masina,prasidejo bedos schmoll.gif Nusipirkau lapkutei teflonini paduka.aisku jis tur but pasenes,nes neprilipo.pradejus siut pradejo nebepatikti:maniau kad viskas keliaus i siuksliu deze schmoll.gif .bet kai isploviau ir isdziuvo tai gan neblogai gavosi.Man grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 12 08, 17:28)
Labai aciu uz visus pagyrimus! Dabar atsakau i tavo klausimus: Masina siunu nenutraukdama siulu, bet jei baigiasi apatinis siulas, ar nutruksta , toj vietoj uztvirtinu ir siunu toliau. White spirito kvapa pabandyk isnaikindama tais kvapniais minkstikliais! Tos pleveles uzlyginti tikrai nereikejo! 4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš vakar visą vakarą galus raišiojau doh.gif Rezultato kol kas negaliu rodyti - dovana mirksiukas.gif

Bet jaučiu, kad ne mano tai rankdarbių rūšis schmoll.gif Gal dar vienam šaliui pasiryšiu, kad plėvelę sunaudoti, bet matyt tuo ir baigsiu ax.gif
Atsakyti