labai noriu paklausti. kiek matkeliu storu siulu sunaudoji salikui ?as suprantu kad tai priklauso nuo saliko plocio ir ilgio ir tankumo ,bet mazdauk?labai sunku isivaisduoti kiek ten ju prisinarplioja. PVZ kiek sunaudojai melinai skrarai?jauciu plonu tai tikrai vieno matkelio per akis
[/quote]Fonui sunaudojau visa matkiuka!O paskui ziurint ka darai!
Sveikutes! Kaip jau turbut ir supratot, seminariuko siais metais nebus Na, o cia mano naujieji darbeliai
nu siap tai nesu didele fane saliu (ne todel kad negrazu ) ne mano stilius bet va tas baltas tai labai jau man
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 06, 23:18)
nu siap tai nesu didele fane saliu (ne todel kad negrazu ) ne mano stilius bet va tas baltas tai labai jau man
baltas labai fainutis
Mimute,kaip visada .O vat man šalis nelabai pavyko (išėjo netoks kaip tikėjausi),dabar suku galvą kaip jį patobulinti-padekoruoti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 12 07, 14:21)
Mimute,kaip visada .O vat man šalis nelabai pavyko (išėjo netoks kaip tikėjausi),dabar suku galvą kaip jį patobulinti-padekoruoti
Pabandyk pasiuvineti, apmegsti! Ir viskas bus gerai!
QUOTE(mimute @ 2007 12 06, 19:02)
Sveikutes! Kaip jau turbut ir supratot, seminariuko siais metais nebus Na, o cia mano naujieji darbeliai
nu labai gražūs ir nerealūs
kaip čia man suspėti , dukros liga daug planų sugriovė....
nu bet gal jau kitą sav kokį šalį išklosiu
QUOTE(lauma @ 2007 12 08, 09:20)
nu labai gražūs ir nerealūs
Su salikais visuomet suspesi, svarbu ,kad sveikatele maziukes but gera!
Mimute, tavo šaliai kaip visada - puikūs ir įkvepiantys
Gi išbandžiau iš aš tą ažūrą iš tiesų tai nelabai man visas gamybis procesas prie širdies - labai jau pabodo tą tinklą mašina siūti
Bet dabar jau turiu konkrečių klausimų...
Mimute, tu kai siuvimo mašina persiuvinėji, ar varai pirmyn-atgal nenutraukdama siūlo? Aš būtent taip dariau, bet keliose vietose teko nutraukti - tai apatinis siūlas baigėsi, tai mašina "sugrybavo". Vat dabar pergyvenu, ar neišsiardys...
Klijai ir pas mane nenorėjo išsiplauti, bandžiau ir su skalbimo priemone, ir su ūkiniu muilu, ir su vanisch... Galiausiai iš vyro white-spirito pasiėmiau, tai klijus ištirpino, bet vat kaip dabar tą kvapą reiks išnaikinti?
Ir dar, ar reikėjo tą plėvelę užlyginti? Nes aš tai tiesiog sudėjau ir man prilipo...
Gi išbandžiau iš aš tą ažūrą iš tiesų tai nelabai man visas gamybis procesas prie širdies - labai jau pabodo tą tinklą mašina siūti
Mimute, tu kai siuvimo mašina persiuvinėji, ar varai pirmyn-atgal nenutraukdama siūlo? Aš būtent taip dariau, bet keliose vietose teko nutraukti - tai apatinis siūlas baigėsi, tai mašina "sugrybavo". Vat dabar pergyvenu, ar neišsiardys...
Klijai ir pas mane nenorėjo išsiplauti, bandžiau ir su skalbimo priemone, ir su ūkiniu muilu, ir su vanisch... Galiausiai iš vyro white-spirito pasiėmiau, tai klijus ištirpino, bet vat kaip dabar tą kvapą reiks išnaikinti?
Ir dar, ar reikėjo tą plėvelę užlyginti? Nes aš tai tiesiog sudėjau ir man prilipo...
QUOTE(Misty @ 2007 12 08, 17:43)
Mimute, tavo šaliai kaip visada - puikūs ir įkvepiantys
Labai aciu uz visus pagyrimus! Dabar atsakau i tavo klausimus: Masina siunu nenutraukdama siulu, bet jei baigiasi apatinis siulas, ar nutruksta , toj vietoj uztvirtinu ir siunu toliau. White spirito kvapa pabandyk isnaikindama tais kvapniais minkstikliais! Tos pleveles uzlyginti tikrai nereikejo!
noriu papasakoti savo ispudzius darant azurini sali sudeliot siulus vienas malonumas.deliojau ir kaifavau O jau kai reikejo siut masina,prasidejo bedos Nusipirkau lapkutei teflonini paduka.aisku jis tur but pasenes,nes neprilipo.pradejus siut pradejo nebepatikti:maniau kad viskas keliaus i siuksliu deze .bet kai isploviau ir isdziuvo tai gan neblogai gavosi.Man grazu
QUOTE(mimute @ 2007 12 08, 17:28)
Labai aciu uz visus pagyrimus! Dabar atsakau i tavo klausimus: Masina siunu nenutraukdama siulu, bet jei baigiasi apatinis siulas, ar nutruksta , toj vietoj uztvirtinu ir siunu toliau. White spirito kvapa pabandyk isnaikindama tais kvapniais minkstikliais! Tos pleveles uzlyginti tikrai nereikejo!
Ačiū Aš vakar visą vakarą galus raišiojau Rezultato kol kas negaliu rodyti - dovana
Bet jaučiu, kad ne mano tai rankdarbių rūšis Gal dar vienam šaliui pasiryšiu, kad plėvelę sunaudoti, bet matyt tuo ir baigsiu