Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

nu va užmigo mano ligonytė (penkta para varo 39 su antibiotikais...) 4u.gif tai įkelsiu pora fotkių savo antro bandymo...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai, labai gražu wub.gif wub.gif

Vis knieti išbandyti, bet kažkaip nemaža kaina susidaro - plėvelei, klijams, dar kol surasi viską. Tai dabar užsiimu šenilu. Medžiagų ir taip namuose prisikaupę, reikia naudoti, ką turiu. Jei kas panašaus gausis, parodysiu. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis! Na va, musu darbeliu daugeja! lotuliukas.gif Saunuole, LAUMA! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai graziai atrodo! Lauksim ir KERPENOS pasirodymo! O tu MELINYTE nepergyvenk, tu prisvilusiu blynu ir man pasitaiko, visko buna. O su klijais reikia atsargiai. Va LAUMA naujus klijus isbsnde ir kazi kaip? Labai noreciau pasitikslinti ar dar vis yra norinciu vilnieciu pasimokyti azuru? gruodzio antra sestadieni! Gal jau be pamokeliu viska ismokot? Parasykit dar karta eilute, paziuresim kiek jusu norinciu! Kaina parasysiu i AZ. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimute: 26 lapkričio 2007 - 07:41
Suprantu, kad reikia atsargiai su klijais, o tai kad man taip jau gavos doh.gif Ir negi jau nebeįmanoma niekaip jų išplauti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2007 11 27, 23:11)
Suprantu, kad reikia atsargiai su klijais, o tai kad man taip jau gavos  doh.gif  Ir negi jau nebeįmanoma niekaip jų išplauti  g.gif ?

O tu pabandtk vanise pamirkyti, as mirkiau. mano drauge net spirite(dazu skiediklis) mirke, sake issiplove, tik paskui labai smirdejo! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Mimute 4u.gif bandysiu.
Atsakyti
Cia temelei atgaivinti!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mimute,2007 12 01, 17:26]

Na, ka as galiu pasakyti wub.gif wub.gif wub.gif Laaaaaabai grazu! O tavo geletas salis papuos musu zurnalo virseli smile.gif Tiesa,sunku buvo nuotrauka atrinkti, nes musu formatas apriboja... Bet labai norejosi butent ji ideti. Manau, kad zmones vien del to salio isigys zurnala ir susigndys paskaityti apie sia plevele.
Gal kada busi Vilniuje? Su mielu noru nusipirkciau kliju - tuos kuriuos turiu,manes visiskai netenkina. Ir atiduociau foto. smile.gif
Atsakyti
[quote=auksaranke,2007 12 02, 11:46]
[quote=mimute,2007 12 01, 17:26]

Na, ka as galiu pasakyti wub.gif wub.gif wub.gif Laaaaaabai grazu! O tavo geletas salis papuos musu zurnalo virseli smile.gif Tiesa,sunku buvo nuotrauka atrinkti, nes musu formatas apriboja... Bet labai norejosi butent ji ideti. Manau, kad zmones vien del to salio isigys zurnala ir susigndys paskaityti apie sia plevele.
Gal kada busi Vilniuje? Su mielu noru nusipirkciau kliju - tuos kuriuos turiu,manes visiskai netenkina. Ir atiduociau foto. smile.gif
[/quote]
As labai dekinga ir patenkinta. aciuks.gif Tik kad dabar nosis neuzsiriestu! bigsmile.gif O kai tik vaziuosiu i Vilniu butinai pranesiu ir kliju nugriebsiu! 4u.gif
Atsakyti
Taigi Laumos koks gražus šalis gavosi 4u.gif Gal dabar tapsi ažūro fane ?

O mimutės naujasis laaabai. thumbup.gif jau kažkur gyriau ...
O visgi kur tą žurnaliuką galima nusipirkti ar pamatyti 'gyvai ''?
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 12 02, 16:11)
Taigi Laumos koks gražus šalis gavosi  4u.gif  Gal  dabar tapsi ažūro fane ?

O mimutės naujasis laaabai.  thumbup.gif  jau kažkur gyriau ...
O visgi kur tą žurnaliuką galima nusipirkti ar pamatyti 'gyvai ''?

Galiu pasigirti ax.gif sausio men. "Rankdarbiu kraiteleje" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 11 07, 22:22)
O as vis dar apie ta pati plauku laka vietoj specialiu kliju. Gerai man viskas isejo, galejo sulipti geriau, bet viska susiuvau puikiai, ir dar graziau viskas issiplove. Aisku, jei rimtai uzsiimti tai gal ir apie klijus pagalvociau, bet tokiai bandytojai, kaip as lako per akis thumbup.gif

kada ta laka purskei?jau kaip viska isdeliojei?o po to uzklojai avolonu g.gif papasakok ,nes kliju dar nenoriu pirkti kol mokausi ,bandau azura.AS pradedancioji blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mimute @ 2007 11 21, 22:06)
Aciu! aciuks.gif Dabar labai lauksiu jusu pasirodymu! AUKSARANKE- nesnausk! tongue.gif

labai noriu paklausti. ax.gif kiek matkeliu storu siulu sunaudoji salikui ?as suprantu kad tai priklauso nuo saliko plocio ir ilgio ir tankumo ,bet mazdauk?labai sunku isivaisduoti kiek ten ju prisinarplioja. g.gif PVZ kiek sunaudojai melinai skrarai?jauciu plonu tai tikrai vieno matkelio per akis rolleyes.gif
Atsakyti