Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mėlinytė @ 2007 11 19, 13:46)
g.gif  o man rašo kad "Not found"  g.gif .....

Man irgi taip pat raso g.gif O kaip melinyte laikosi, ar azuru dar nebandei?
Atsakyti
Stai jums mano naujausias darbelis!
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 21, 19:30)
Stai jums mano naujausias darbelis!

Nu grozis NEREALUS 4u.gif As savaitgali tai pat prisesiu ka nors pagaminsiu. Tik pleveles turiu nedaug verysad.gif
Atsakyti
wow blink.gif Šitas labai gražus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu! aciuks.gif Dabar labai lauksiu jusu pasirodymu! AUKSARANKE- nesnausk! tongue.gif
Atsakyti
labai originalus ir grazus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 21, 23:06)
Aciu! aciuks.gif Dabar labai lauksiu jusu pasirodymu! AUKSARANKE- nesnausk! tongue.gif

Tai kad nesnaudziu tongue.gif Kelias dienas paaukojau bandymams, parasiau pamokele. Isbandziau pleveles galimybes. Zodziu , istyrinjau,kaip tikra mokslininke tongue.gif Tik gaila, mazai pleveles gavau is tiekeju, tai visko napadariau, ko norejau. O dar reikia palikti pamokos darbo procesui nufotkinti. Tai va, bet susirgau nereaiai - jega, ta plevele thumbup.gif
Klijai mano nelabai kokie - taip ir neisploviau ju, liko kai kur. O kur pirkai tuos, kur rodei? Ir kiek kainavo?
Ir dar, mimute. Sudeliojau tavo darbu foto i zurnaliuka. Tai ir tos gales pasidziaugti, kurios interneto neturi smile.gif Darbai - super. O nuo saliko raudono su gelem visa redakcija kaifavo thumbup.gif Lenkiam galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2007 11 23, 19:42)
Tai kad nesnaudziu tongue.gif Kelias dienas paaukojau bandymams, parasiau pamokele. Isbandziau pleveles galimybes. Zodziu , istyrinjau,kaip tikra mokslininke  tongue.gif Tik gaila, mazai pleveles gavau is tiekeju, tai visko napadariau, ko norejau. O dar reikia palikti pamokos darbo procesui nufotkinti. Tai va, bet susirgau nereaiai - jega, ta plevele thumbup.gif
Klijai mano nelabai kokie - taip ir neisploviau ju, liko kai kur. O kur pirkai tuos, kur rodei? Ir kiek kainavo?
Ir dar, mimute. Sudeliojau tavo darbu foto i zurnaliuka. Tai ir tos gales pasidziaugti, kurios interneto neturi smile.gif Darbai - super. O nuo saliko raudono su gelem visa redakcija kaifavo thumbup.gif Lenkiam galva 4u.gif

Labai tu cia manes negirk. Man smagu kai patinka mano darbai kitiems. Tada ir noras dirbti ir naujoviu ieskoti atsiranda! Tavo darbai ne prastesni tikrai bus, nes kai pamaciau kaip tu mezgi tai... aukastas lygis! O is vienu siulu tai jau salika ir megstini nusimezgiau, ta pati vakara pradejau grizus! O zurnaliuko nekantriai lauksiu, labai jau paciai rupi pamatyti! Kliju tai pirkau pas save galerijoj, 500ml-32lt., labai gerai issiplauna, siulai lieka svelnus ir nelipnus! mirksiukas.gif
Atsakyti
la 4u.gif
turiu ir aš viena nauja darbelį, ale mažoji visa diena ant rankų, per plauka nuo ligoninės ir lašelkų esma tai nėr kadu nufitkintir parodyt, gal ryt pagerės....
tik vat bėda kad vienoj pusėj sutraukė man plėvelę tai nežinau ar galima ten bus ardyt ir kažka pataisyti g.gif , bo gaila šalio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2007 11 23, 19:42)
Tai kad nesnaudziu tongue.gif Kelias dienas paaukojau bandymams, parasiau pamokele. Isbandziau pleveles galimybes. Zodziu , istyrinjau,kaip tikra mokslininke  tongue.gif Tik gaila, mazai pleveles gavau is tiekeju, tai visko napadariau, ko norejau. O dar reikia palikti pamokos darbo procesui nufotkinti. Tai va, bet susirgau nereaiai - jega, ta plevele thumbup.gif

Nagi, mergaites, pareklamuokit ta zurnaliuka, kad nereiktu visu knist parduotuvej 4u.gif (taupom laika ax.gif )
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Mimute, laikausi po truputį smile.gif Taigi bandžiau ažūrą, dariau eksperimentus biggrin.gif . Iš Violetos nusipirkau klijų ir bandžiau. Ale matai, be kursų kaip ir be kursų doh.gif pirmas blynas ir prisvilo doh.gif padauginau klijų užpurkšti ir dabar man jie nebenusiplauna, nežinau ką ir daryti g.gif ir mirkiau per naktį ir kuo tik neploviau, vistiek siūlai limpa doh.gif Gal kas žinot, mergaitės, patarkit ką daryt unsure.gif ?
O kitą bandžiau, tai klijų užpurškiau daug mažiau, ir tas išsiplovė kuo puikiausiai.
Atsakyti