Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

As irgi tokius naudoju. Skalbiu, skalbiu ir isskalbiu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 06, 22:17)
As irgi tokius naudoju. Skalbiu, skalbiu ir isskalbiu! g.gif

nus bandysiu..... 4u.gif
Atsakyti
Kazi kaip su tuo seminaru, ar patalpa bus? g.gif Laikas tai bega! mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vis dar apie ta pati plauku laka vietoj specialiu kliju. Gerai man viskas isejo, galejo sulipti geriau, bet viska susiuvau puikiai, ir dar graziau viskas issiplove. Aisku, jei rimtai uzsiimti tai gal ir apie klijus pagalvociau, bet tokiai bandytojai, kaip as lako per akis thumbup.gif
Atsakyti
Kas dar nemate, mano naujausi darbeliai!;mj;
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 07, 22:50)
Kas dar nemate, mano naujausi darbeliai!;mj;

nu kaip gražu...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na man ta oranžinė spalva thumbup.gif - apie pačius šalius - tai net ir sakyti nėra ką - kaip visada thumbup.gif - mimute - o man atrodo -ar tu kaikur po kelis siūlus dedi - ta prasme dėlioji ne vieną siūlą, o giją iš kelių - ar šia tik taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2007 11 08, 12:43)
na man ta oranžinė spalva  thumbup.gif - apie pačius šalius - tai net ir sakyti nėra ką - kaip visada  thumbup.gif - mimute  - o man atrodo -ar tu kaikur po kelis siūlus dedi - ta prasme dėlioji ne vieną siūlą, o giją iš kelių - ar šia tik taip atrodo?

Viska as delioju keliais sluoksniais! Is plonos macherytes pasidengiu pagrinda, o paskui ant virsaus delioju rastus(galima irgi keliais sluoksniais). Cia jau fantazijai ribu nera! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 08, 12:48)
Viska as delioju keliais sluoksniais! Is plonos macherytes pasidengiu pagrinda, o paskui ant virsaus delioju rastus(galima irgi keliais sluoksniais). Cia jau fantazijai ribu nera! tongue.gif

o tarp sluoksnių klijų purški???
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 08, 15:26)
o tarp sluoksnių klijų purški???

Butinai! tongue.gif
Atsakyti
Dar vienas uzsilikes salikelis. Spalvos tai iskraipytos, bet vaizdas yra!
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif šalikėlis

buvom gariūnuos visa šeima tai truputį siūlų užsipirkau...
ale tokie mezgimui pusvilnoniai tai 1lt brangiau nei parduotuvėj savanorių pr doh.gif
Atsakyti