Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(Sisi @ 2007 10 30, 20:42)
O tai kiek motkeliu sunaudojot? Man nors apytiksliai, kad per mazai nenusipirkciau ax.gif

na pirkau tamsiai rudos macheros, tai truputi sunaudojau, tada storu rusvu siulu- irgi truputi sunaudojau ir galaisuia rudu su blizguciu- vos vos sunaudojau, na ir is drauges oranzinio ir rudai pilko atsisukau kelis metrus. Tai viso gal koki matkeli ir sunaudojau tongue.gif
Atsakyti
Aciu, renren! 4u.gif O as galvojau, kad kokiu 4 reiktu, ne maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 22:04)
na pirkau tamsiai rudos macheros, tai truputi  sunaudojau, tada storu rusvu siulu- irgi truputi sunaudojau ir galaisuia rudu su blizguciu- vos vos sunaudojau, na ir is drauges oranzinio ir rudai pilko atsisukau kelis metrus. Tai viso gal koki matkeli ir sunaudojau tongue.gif

aš įsivaizduoju kad čia galima dėti įvaurių faktūrų ir storių siūlus ir ju kombinacijas, tai ruošiuosi savo mezginių likučius naikinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 30, 22:04)
aš įsivaizduoju kad čia galima dėti įvaurių faktūrų ir storių siūlus ir ju kombinacijas, tai ruošiuosi savo mezginių likučius naikinti lotuliukas.gif

tai pas mane visu storiai skirtingi. Manau tikrai geras budas siulu likuciams likviduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 23:58)
tai pas mane visu storiai skirtingi. Manau tikrai geras budas siulu likuciams likviduoti thumbup.gif

ne tik geras bet ir superduper gražus likvidacijos būdas thumbup.gif
Atsakyti
Deja, mano namuose yra tik kalnai audiniu ir siuvimo siulu, tai azurui teks viska susipirkti blush2.gif Norejau vaziuot i Gariunus, bet kad lyja slyksciai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes! Stai mano naujausias darbelis-megstinukas(rankoves)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 01, 16:59)

gražu.... wub.gif
aš šalikėlį išklojau ant plėvelės šiandien, 4u.gif ryt siūsiu dukrai miegant, tai jau gal greit parodysiu pirma blyna ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 01 lapkričio 2007 - 17:17
QUOTE(mimute @ 2007 11 01, 17:59)

wou wub.gif Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Aha, tikrai labai grazu wub.gif
O darant megztuka pirmiausia padaromos atskiros dalys ir susiuvamos masina pries plaunant ar kaip nors kitaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 11 01, 17:59)

grozybe wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 11 01, 20:20)
Aha, tikrai labai grazu wub.gif
O darant megztuka pirmiausia padaromos atskiros dalys ir susiuvamos masina pries plaunant ar kaip nors kitaip? blush2.gif

Pirmiause pasidarau detales, isskalbiu ir tada susiunu! bigsmile.gif
Atsakyti