O tai kokios mazdaug kainos?
QUOTE(Sisi @ 2007 10 30, 10:25)
O tai kokios mazdaug kainos?
Siaip neesu mezgeja ir kainose nesiorentuoju , bet vienus siulus gerose akyse pirkau uz 23 lt , o gariunuose tokius pacius , tik kitos spalvos uz 9 lt. Va ir skirtumas
Laba
Pabandziau ir as azura, ne taip paprasta kaip atrodo.Pasirodau rezultata:
Pabandziau ir as azura, ne taip paprasta kaip atrodo.Pasirodau rezultata:
aš jau gyriau, bet privalau ir dar kartą pagirti - nu man tai labai labai labai gražus šalis
QUOTE(Jutare @ 2007 10 30, 12:36)
aš jau gyriau, bet privalau ir dar kartą pagirti - nu man tai labai labai labai gražus šalis
Kaip greit pastebejai
Na tikrai, salis nuostabus! Ir spalvyte labai liuksiska! O del tu kursu, tai net nezinau, ziurint kokios patalpos ir kiek jos kainuotu.
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 12:49)
Kaip greit pastebejai
negaliu nepastebėti tokio grožio
pas mane ši tema favorituose
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 13:35)
koks grozis , spalvytes labai
QUOTE(Sisi @ 2007 10 30, 09:53)
Gal galetumet patarti kokius siulus geriau rinktis? Ar tinka visokie? Kur jus perkat siulus, gal yra kokiu geru slaptu vieteliu? Kiek ju reiketu salikui? As su mezgimu nedraugauju, tai apie siulus neturiu jokio supratimo
aš dabar kai pamatau likučius tai gražius susirenku....
o šiap man siūlų ir kokybės santykis tenkina savanorių pr 49/2 Midara parduotuvėj, jie ir kioską gariūnuos turi tai kainos ten 50ct mažiau nuo 100g nei jų parduotuvėj
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 30, 10:17)
ačiū,
ažurinti nesekasi nes vakar vykdžiau pažada sūnui ir po treniruotės ir širdies echoskopijos tyrimo vedžiau akropolin kinan (viskas vyko kaip tik dukros miego metu...)
šiandien 15:30dabna budėt išeinu....
labai tikiuosi ryt jei naktis bus rami pradėti...
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 13:35)
QUOTE(mimute @ 2007 10 30, 13:55)
Na tikrai, salis nuostabus! Ir spalvyte labai liuksiska! O del tu kursu, tai net nezinau, ziurint kokios patalpos ir kiek jos kainuotu.
jei tai bus mano siūlomos patalpos - tai mokykla, gali būt kad už bonka sutarsim su diriku ir ūkvedžiu, gali ir nieko nekainuoti , ateis mama pazonduosiu po mokinių atostogų bus aiškiau
Na renren salis tai tikrai jega Seile nutiso iki keliu
Reiks palekt i Gariunus apsidairyt , aciu uz patarimus
QUOTE(Sisi @ 2007 10 30, 14:54)
Na renren salis tai tikrai jega Seile nutiso iki keliu
ACIU LABAI.
Siulus pirkaru irgi Gariunuose, visai expromtu ir nebrangiai, o ir liko nemazai.
Faina azuras, kad gana greitas rezultatas
QUOTE(renren @ 2007 10 30, 21:40)
ACIU LABAI.
Siulus pirkaru irgi Gariunuose, visai expromtu ir nebrangiai, o ir liko nemazai.
O tai kiek motkeliu sunaudojot? Man nors apytiksliai, kad per mazai nenusipirkciau