Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(Jumi @ 2007 08 07, 13:52)
Prasom speciu pasakyti smile.gif
cia irgi prie azuru ar ne ?
http://www_yaga_ru/t...ml?rwobj57&2

Cia kaskas panasaus, bet nesu tikra, nes nematau siuvimo siules. darymo principas toks: pasitiesi tirpia plevele(popieriu) ir ant jo krauni ka nori tongue.gif is siulu suki visokiausius ornamentus, delioji medziagos atraizas, vienu zodziu kurybai ribu nera, pries tai nepaminejau plevelia susipurskite tekstiliniais klijais. Kai viska susideliojatia, vel pursketia klijais ir uzdedatia pleveles sluoksni. Sulipinatia. Imatia ir einatia prie siuvimo masinos. Siunatia tinkla. Kai nusprendziatia kad jusu tinklas ne per retas einatia skalbti! thumbup.gif Skkalbiat kol neliks pleveles ir kliju! tongue.gif Kai tik bus galimibe idesiu viso proceso nuotraukas. Sekmes bandymuose! tongue.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Jei kas neaisku klauskit. Cia senilo darbo eiga.
Atsakyti
mimute, o darant ažūrą, ar tankiai reikia siūles siūti? blush2.gif
Atsakyti
Gal tas rusiškas puslapis apie veltus šalius? Man atrodo čia vėlimo technika- siūlai dėliojami raštais ar laisvai ir paveliami, ar ne? Šiaip turėtų būt įžiūrimi persiuvimo siūlai, o čia lyg nėra.
Mimute, o kur būna pirkti purškiamų tekstilinių klijų? Aš ir nežinojau apie juos g.gif
Atsakyti
Labai ačiū už nuotraukas thumbup.gif lyg ir viskas aiškėja su senilu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 08 07, 17:19)
Gal tas rusiškas puslapis apie veltus šalius? Man atrodo čia vėlimo technika- siūlai dėliojami raštais ar laisvai ir paveliami, ar ne? Šiaip turėtų būt įžiūrimi persiuvimo siūlai, o čia lyg nėra.
Mimute, o kur būna pirkti purškiamų tekstilinių klijų? Aš ir nežinojau apie juos  g.gif

Kaune tai yra dailininku muzoje ir tekstilininku gildijoje, daugiau nezinau kur.Yra stipresnes ir silpnesnes fiksacijos. Stipresnes fiksacijos klijais lengviau dirbti, bet jie sunkiau issiplauna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2007 08 06, 21:00)
Ačiū MIMUTE, už naują temelę. Tikiuosi atsiras pasekėjų thumbup.gif
Tai mano šenilo pabandymai
user posted image

kaip gražu wub.gif Labai graži medžiagėlė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 07, 16:12)
mimute, o darant ažūrą, ar tankiai reikia siūles siūti? blush2.gif

Kuo siulai plonesni ir rastas retesnis, tuo tankiau siuti. Jeigu as darau plona ir reta azura, tai tarpas tarp siuliu maz. 1cm
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 08 07, 18:58)
Kaune tai yra dailininku muzoje ir tekstilininku gildijoje, daugiau nezinau kur.Yra stipresnes ir silpnesnes fiksacijos. Stipresnes fiksacijos klijais lengviau dirbti, bet jie sunkiau issiplauna. smile.gif

man dar minejo kad galima supurksti plauku laku tik minejo fiksacijos stipruma kurios as aisku neprsimenu blush2.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 08 07, 19:03)
Kuo siulai plonesni ir rastas retesnis, tuo tankiau siuti. Jeigu as darau plona ir reta azura, tai tarpas tarp siuliu maz. 1cm

ačiū 4u.gif Teks važiuoti į tekstilininkų gildiją ir paploninti kišenę biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Jumi,2007 08 07, 19:42]
man dar minejo kad galima supurksti plauku laku tik minejo fiksacijos stipruma kurios as aisku neprsimenu blush2.gif doh.gif g.gif
[/quoMano viena drauge bande su laku, nieko jai neisejo.
Atsakyti
Stai gime naujos tasiukes!
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mimute,2007 08 08, 00:46]
[quote=Jumi,2007 08 07, 19:42]
[/quoMano viena drauge bande su laku, nieko jai neisejo.
[/quote]
ech...o as jau tikejausi pigiau prasisukti lotuliukas.gif Juokauju. Aciu uz patarimus.
Atsakyti