Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(lauma @ 2007 10 25, 20:37)
aš jau atrodo turiu ir patalpas su siuvimo klase 4u.gif

Na merginos jus saunuoles! Matosi, kad labai viska suzinoti norite! Siulau prie to pacio ir senilo gudrybes issiaiskinti(aisku jei norinciu bus). Lapkricio antroj pusej mano savaitgaliai laisvi.Butu gerai tiksliai data apsitarti, kad paskui man Kaune kokio seminaro neuzrasytu. Po lapkricio svenciu zadu i Vilniu vaziuoti, tai jei ko reiktu, rasykit! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 10 25, 22:14)
Na merginos jus saunuoles! Matosi, kad labai viska suzinoti norite! Siulau prie to pacio ir senilo gudrybes issiaiskinti(aisku jei norinciu bus). Lapkricio antroj pusej mano savaitgaliai laisvi.Butu gerai tiksliai data apsitarti, kad paskui man Kaune kokio seminaro neuzrasytu. Po lapkricio svenciu zadu i Vilniu vaziuoti, tai jei ko reiktu, rasykit! 4u.gif

tai bandom paderinti:
kaip suprantu laisvi 17 ir 24 lapkričio šeštadieniai
deja 24d aš para dirbu verysad.gif
paskambinsiu mamai - žiūrėsim ka pasakys dėl patalpų + iš ten bus dar norinčių dalyvauti

senilas - būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 26, 06:40)
tai bandom paderinti:
kaip suprantu laisvi 17 ir 24 lapkričio šeštadieniai
deja 24d aš para dirbu verysad.gif
paskambinsiu mamai - žiūrėsim ka pasakys dėl patalpų + iš ten bus dar norinčių dalyvauti

senilas - būtų įdomu 4u.gif

Lapkricio 24 man uzrasytas seminaras Kaune! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 10 27, 15:05)
Lapkricio 24 man uzrasytas seminaras Kaune! doh.gif

tai tada bandom derinti 17 lapkričio g.gif 4u.gif

galima pasigirti blush2.gif nors ir ne į temą blush2.gif

čia mano paskutinis kepinys ax.gif tik ne dukrai skirtas, o krikštaduktei wub.gif

user posted image
user posted image

yr dar viena šviežias kepinys ale kol nepasiekė adresato gimtadienio proga - nedemonstruosiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 10 24, 11:08)
Merginos, gal kuri saketes jau is cia ta tirpia plevele? Cia yra dvieju rusiu pleveles? Tos neskaidrios plotis 1,8m. O tos skaidrios neraso. Gal kas saketes ir zinote koks tos skaidrios plotis? Busiu laaaabai dekinga uz atsakyma.

Tirpi vandenyje skaidri plėvelė, 1m
plotis 1m. Skaidri labai plona. Tinka dekoravimams iš siūlų ir medžiagos sutvirtinimui siuvinėjant. Ištirpsta vandenyje. Klijuoti galima su Taft super stiprios fiksacijos plaukų laku (taip pat tirpus vandenyje)

Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 27, 19:14)
Tirpi vandenyje skaidri plėvelė, 1m
plotis 1m. Skaidri labai plona. Tinka dekoravimams iš siūlų ir medžiagos sutvirtinimui siuvinėjant. Ištirpsta vandenyje. Klijuoti galima su Taft super stiprios fiksacijos plaukų laku (taip pat tirpus vandenyje)

Bandziau as su laku klijuot, tai reik atsargiai su juo, nes per daug papurskus, pradeda plevele tirpti,per mazai- nesulimpa, bet siaip tai susiklijavo tiek, kad galima bandyti siuti, tik gaila, kad pati prie siuvimo masinos neprieinu, tai stovi mano salikas dar ivilktas i plevele, dar savaitele ir bandysiu siuti. Na kai pamaciau kiek kainuoja klijai, tai man ir lakas praeis....
Atsakyti
laba 4u.gif
para budžiu, tai nardau po internetą blush2.gif
va ka raudau internetinėj rankdarbių parduotuvėj '

Tekstiliniai klijai, 500ml 32.00
Purškiami tekstiliniai klijai. Tinkami naudoti ir klijuojant tirpias vandenyje medžiagas. 500 ml flakonas

user posted image

http://www.rankdarbi...roducts_id=1427
Atsakyti
laba 4u.gif

thumbup.gif katik paštininkė atnešė plėvelę į namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 29, 10:26)
laba 4u.gif

thumbup.gif  katik paštininkė atnešė plėvelę į namus 4u.gif

Tai gero tau darbo! 4u.gif Ir neuzmirsk pasirodyti! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 10 29, 11:20)
Tai gero tau darbo! 4u.gif Ir neuzmirsk pasirodyti! bigsmile.gif

būtinai pasirodysiu 4u.gif , tikiuosi kad jau šia savaitę ax.gif
vat dabar mastau kiek laiko užima siūlų išklojimas t.y spėčiau per dukros pietų miega ar ne g.gif nes kitaip visi siūlai bus ištampyti arba aplink ja apsisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoles! 4u.gif
Senokai seku tema, seile varvinu ziuredama i jusu azurinius darbelius. Grozis nerealus thumbup.gif Vis galvojau, kad paziuresiu ir praeis, bet turbut kad ne doh.gif Siaip as megeja siuti, tai spintos pilnos visokiu medziagu, jau durys sunkiai uzsidaro. Vyras vis bando tuos mano skudurus isgrusti i garaza, bet dar kolkas nepasiduodu lotuliukas.gif Bijau net pagalvot kas bus, kai pradesiu siulus namo tempti g.gif Bet gal, sakau, vistiek reikia pabandyt blush2.gif
Gal galetumet patarti kokius siulus geriau rinktis? Ar tinka visokie? Kur jus perkat siulus, gal yra kokiu geru slaptu vieteliu? Kiek ju reiketu salikui? As su mezgimu nedraugauju, tai apie siulus neturiu jokio supratimo blush2.gif
Dar vienas klausimukas: kiek kainuotu tie Vilniuje organizuojami kursai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 10 30, 09:53)
Sveikutes, darbstuoles! 4u.gif
Senokai seku tema, seile varvinu ziuredama i jusu azurinius darbelius. Grozis nerealus thumbup.gif Vis galvojau, kad paziuresiu ir praeis, bet turbut kad ne doh.gif Siaip as megeja siuti, tai spintos pilnos visokiu medziagu, jau durys sunkiai uzsidaro. Vyras vis bando tuos mano skudurus isgrusti i garaza, bet dar kolkas nepasiduodu lotuliukas.gif Bijau net pagalvot kas bus, kai pradesiu siulus namo tempti g.gif Bet gal, sakau, vistiek reikia pabandyt blush2.gif
Gal galetumet patarti kokius siulus geriau rinktis? Ar tinka visokie? Kur jus perkat siulus, gal yra kokiu geru slaptu vieteliu? Kiek ju reiketu salikui? As su mezgimu nedraugauju, tai apie siulus neturiu jokio supratimo blush2.gif
Dar vienas klausimukas: kiek kainuotu tie Vilniuje organizuojami kursai? ax.gif

kokius siulus geriau pirkti ? , tikrai nezinau . As pirkau tuos , kurie man patiko. O kalbant apie kainas , tai sestadieni buvau gariunuose ir net akys issprogo , kai pamaciau kai kuriu siulu kainu skirtimus - gariunu ir tu , kuriuos pirkau universalinej blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2007 10 27, 17:39)
tai tada bandom derinti 17 lapkričio g.gif  4u.gif

galima pasigirti blush2.gif  nors ir ne į temą blush2.gif

čia mano paskutinis kepinys ax.gif tik ne dukrai skirtas, o krikštaduktei wub.gif

user posted image
user posted image

yr dar viena šviežias kepinys ale kol nepasiekė adresato gimtadienio proga - nedemonstruosiu ax.gif  4u.gif

pamirstu pagirti 4u.gif , labai grazi kepuryte wub.gif wub.gif

QUOTE(lauma @ 2007 10 29, 12:07)
būtinai pasirodysiu 4u.gif , tikiuosi kad jau šia savaitę ax.gif
vat dabar mastau kiek laiko užima siūlų išklojimas t.y spėčiau per dukros pietų miega ar ne g.gif  nes kitaip visi siūlai bus ištampyti arba aplink ja apsisukti lotuliukas.gif

kaip sekasi azurinti? ax.gif
Atsakyti