Sveikutes... Esu susizavejusi jusu darbais Super, nebuvo ne vieno negrazaus. Jau pasistengete. O mimute tai isvis auksaranke. Zadu ir as pabandyti. Tik visiskai nenutariu koki ta sali darytis, t.y. kokio jis ilgio ir plocio turetu buti... Nesu jo ne siaip turejusi, bet noriu isbandyti... P.S. Meginuku nemegstu daryti, iskart man reikia darbeli daryti - vistiek tikiu, kad kaip nors gausis
Sveikutes,
Ziuriu ir atsiziuret negaliu. Grazus be galo darbeliai. Jau niezti rankeles ir paciai pabandyt
Ziuriu ir atsiziuret negaliu. Grazus be galo darbeliai. Jau niezti rankeles ir paciai pabandyt
QUOTE(dangek @ 2007 10 19, 13:59)
idedu dar seilei pavarvinti.....is mimutes knygos.....
tikiuosi nebuvau idejusi...nesikartos.....
tikiuosi nebuvau idejusi...nesikartos.....
Va cia ir man idomu pasidare, kokiu butu sie rtankinukai padaryti, vel kazkas naujo??? O salis nesuprantu, nesimato susiuvimo siuliu???????
sveikutės
prasinešiau po rekomenduotas Vilniaus pardes- rezultatai:
Basanavičiaus g 18 Viskas siuvimui - purškiami klijai 49lt, tirpi plėvelė 20cm pločio 1m- 2lt
Menų mūzoj klijus pirkau 26,90lt
dabar liko panai užmigus plėvelę užsisakyti
Basanavičiaus g 18 Viskas siuvimui - purškiami klijai 49lt, tirpi plėvelė 20cm pločio 1m- 2lt
QUOTE(lauma @ 2007 10 22, 13:25)
sveikutės
Merginos patarkit kiek tam saliui reikia tos pleveles pirkti... Noriu sali pasidaryti, bet neisivaizduoju kiek jos reikia tam saliui... Aisku pirkciau daugiau, kad viena sugadinus tureciau dar juk gali ir nepavykti. Bet net neisivaizduoju kiek pirkti...
QUOTE(Dija24 @ 2007 10 22, 13:58)
Merginos patarkit kiek tam saliui reikia tos pleveles pirkti... Noriu sali pasidaryti, bet neisivaizduoju kiek jos reikia tam saliui... Aisku pirkciau daugiau, kad viena sugadinus tureciau dar juk gali ir nepavykti. Bet net neisivaizduoju kiek pirkti...
ilindau spinton ir išsimieravau turimus šalius iš Turkijos, rezultatai
60x170 + 12kutosiukai
70x180 +10 -"-
70x190 +10 -"-
kadangi šaliu darysiu daug, planuoju kaip Kalėdines dovanas, tau užsisakiau daug plėvelės
QUOTE(lauma @ 2007 10 22, 14:34)
ilindau spinton ir išsimieravau turimus šalius iš Turkijos, rezultatai
60x170 + 12kutosiukai
70x180 +10 -"-
70x190 +10 -"-
kadangi šaliu darysiu daug, planuoju kaip Kalėdines dovanas, tau užsisakiau daug plėvelės
60x170 + 12kutosiukai
70x180 +10 -"-
70x190 +10 -"-
Oi aciu tau labai labai Malonu kai atsiranda padedanciu As niekad salio nesu turejusi. Kazko man nepatikdavo jie, o dabar kai pamaciau situos azurinius tai uzsinorejau. Dabar einu uzsisakyti pleveles ir ieskoti tu kliju...
QUOTE(Dija24 @ 2007 10 22, 14:41)
Oi aciu tau labai labai Malonu kai atsiranda padedanciu As niekad salio nesu turejusi. Kazko man nepatikdavo jie, o dabar kai pamaciau situos azurinius tai uzsinorejau. Dabar einu uzsisakyti pleveles ir ieskoti tu kliju...
Bet nepamirsk, kad pleveles reikia dvigubai, tavo pasirinkto salio dydziui!
QUOTE(mimute @ 2007 10 22, 15:13)
Bet nepamirsk, kad pleveles reikia dvigubai, tavo pasirinkto salio dydziui!
aga, aš šindie 10m užsisakiau - jaučiu bus lašas jūroje
keli šaliai ir vaikiški šalikučiai
QUOTE(Dija24 @ 2007 10 22, 14:41)
Dabar einu uzsisakyti pleveles ir ieskoti tu kliju...
Apšvieskite, kur tos plėvelės užsisakot?
QUOTE(lauma @ 2007 10 24, 05:08)
Merginos, gal kuri saketes jau is cia ta tirpia plevele? Cia yra dvieju rusiu pleveles? Tos neskaidrios plotis 1,8m. O tos skaidrios neraso. Gal kas saketes ir zinote koks tos skaidrios plotis? Busiu laaaabai dekinga uz atsakyma.