Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(laumar @ 2007 10 09, 18:47)
Sveikos, as nusipirkau specialios pleveles is rankdarbiai com, apie klijus ten rase, kad galima ir su taft stipriu laku sulipinti, atseit jis istirpsta, bet skaitydama mimutes tema suabejojau, gal gali kas patarti, nes gaila butu sugadinti plevele, kainuoja vistik. O kliju neturiu galimybes nusipirkti, gyvenu toli nuo Vilniaus ar Kauno.

jeigų mastyt logiškai - plaukų lakas iš plaukų (žmogiškosios vilnos lotuliukas.gif ) išsiplauna. ania g.gif , tai jei siulai irgi yra vilna, tai turbūt turėtų išsiplauti, ale tik va nepabandžius turbut nesužinosi, o jei pavyks būtinai parašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 10 09, 17:47)
Sveikos, as nusipirkau specialios pleveles is rankdarbiai com, apie klijus ten rase, kad galima ir su taft stipriu laku sulipinti, atseit jis istirpsta, bet skaitydama mimutes tema suabejojau, gal gali kas patarti, nes gaila butu sugadinti plevele, kainuoja vistik. O kliju neturiu galimybes nusipirkti, gyvenu toli nuo Vilniaus ar Kauno.

Tai pabandyk su plauku laku ant mazo gabaliuko smile.gif
Atsakyti

As pabandziau vakar, bet pati plevele truputi aptirpo ,nedaug, be to dar pasidare tokia truputi lipni. Siandien pabandysiu apsiuti ir isplauti. Bet dabar man iskilo dar vienas klausimas, o tie klijai kokiam tikslui naudojami, ar siulus sulipinti, ar, kad plevele prie siulu priliptu, nes man su laku tai plevele kaip ir nelabai prilipo, bet su siuvimo masina galima pabandyti siuti. Bet jei butu didesnis gabalas, tai labai abejoju, ar kas iseis su laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 15 spalio 2007 - 09:31
QUOTE(laumar @ 2007 10 15, 10:29)

As pabandziau vakar, bet pati plevele truputi aptirpo ,nedaug, be to dar pasidare tokia truputi lipni. Siandien pabandysiu apsiuti ir isplauti. Bet dabar man iskilo dar vienas klausimas, o tie klijai kokiam tikslui naudojami, ar siulus sulipinti, ar, kad plevele prie siulu priliptu, nes man su laku tai plevele kaip ir nelabai prilipo, bet su siuvimo masina galima pabandyti siuti. Bet jei butu didesnis gabalas, tai labai abejoju, ar kas iseis su laku.

jei gerai supratau , tai klijai naudojami siulams prie pleveles prilipinti
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 15, 20:17)
jei gerai supratau , tai klijai naudojami siulams prie pleveles prilipinti

Taip tikrai, nes jei siūni nemažą gabalą, tai daug sukiojant siuvimo procese, suirtų visas siūlų išdėliojimas.

Aš jau buvau besigundanti užsisakyti tos plevelės iš rankdarbai.com, bet paskaičiau čia, kad su plaukų laku nelabai išeina ir susilaikiau. Nes klijų ten neturi. unsure.gif
Atsakyti
mimute, o ne jūs Tekstilininkų gildijoje seminarus šenilo ir azuro tema vesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 16, 11:22)
mimute, o ne jūs Tekstilininkų gildijoje seminarus šenilo ir azuro tema vesit? blush2.gif

Taip, as! ax.gif
Atsakyti
Ajajaj kaip visur norisi rolleyes.gif

Dar klausimuką turiu ax.gif Ar verta eiti į šenilo kursus, jei su siuvimo mašina dar draugauti nemoki blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 16 spalio 2007 - 11:02
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 16, 11:56)
Ajajaj kaip visur norisi  rolleyes.gif

Dar klausimuką turiu ax.gif Ar verta eiti į šenilo kursus, jei su siuvimo mašina dar draugauti nemoki blush2.gif

Cia turite apsispresti pacios, pas mane grupej yra buve moteriskiu ,kurios ne karto nera buvusios prie siuvimo masinos, bet visai nieko. Cia reikia siuti tiktai tiesias siules! Tas pat ir su azurais! Linkiu sekmes apsisprendime! 4u.gif
Atsakyti
O kada tie kursai bus? Ir kurioj vietoj tai vyks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 16 spalio 2007 - 11:37
QUOTE(auksaranke @ 2007 10 16, 12:37)
O kada tie kursai bus? Ir kurioj vietoj tai vyks?

ir man smalsu, jei Viniuj tai bandyčiau sudalyvauti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 16, 12:41)
ir man smalsu, jei Viniuj tai bandyčiau sudalyvauti.... 4u.gif

Va, va, ir as Vilniuj su mielu noru prisideciau prie kitu. Turiu ir plevele, ir kliju, ir ideju, tik vis laiko negaliu skirti. o kursai - geriausia iseitis:)
Atsakyti