Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mimute @ 2007 10 02, 21:47)
Plauk per kelis kartus drungnu vandeniu, o jei reikia ir pamirkyk. O kliju as neatsimenu, nes jie mano dirbtuvej. Rytoj kai nueisiu pasiziuresiu ir parasysiu!

aciu , Mimute , uz tokius greitus atsakymus 4u.gif einu toliau ekspermentuoti , rytoj turbut parodysiu savo narpuliones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 10 02, 15:50)
Valio! Valio! Valio! Sugundziau!  mirksiukas.gif

Tikrai kad sugundei.. toks paslaptingas man tas šenilas, kad ir toliau tebesigundau... wub.gif
Atsakyti
mano antrasis bandymas
user posted image
salikelis dukrytei , atrodo kazkas gavosi , porytoj turetu buti ir kepuryte
Atsakyti
JOLANTA22, saunuole! 4u.gif Lauksiu kepurytes! O klijai pas mane RE-TAC. Jie yra silpnos fiksacijos.
Atsakyti
Sveikos gyvos,
pagaliau radau minutele parasyti. Zadejau pasidometi del tos pleveles ir kliju, bet jau turbut labai uztrukau, nes jau tiek nauju darbu cia radau 4u.gif Tai kad , jeigu dar kam idomu, Vilniuje turetu buti Basanaviciaus 18 ir pleveles ir kliju, o jeigu siom dienom nerasit, tai tiekejai prisizadejo pasirupinti ir uzvezti dar. O vat kainos nezinau - tiekejai nelabai zino galutines kainos. Tad blush2.gif , bet ka padarysi. Jeigu kas ten nueis, parasykite,kaip irkas, paciai idomu smile.gif
Atsakyti
Na merginos ,noreciau pasigirti blush2.gif , mano salika Brazauskiene nusipirko. Cia spalviniai tas pats kuris nuotraukoje negraziai isejo.
user posted image
Atsakyti
matyt tikrai gražūs ir praktiški tavo darbai thumbup.gif
Atsakyti
Nu, šalis tikrai labai gražus wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif ,nors nieko nuostabaus,juk tokios ponios nori atrodyt išskirtinai,o tavo, mimute ,darbai (neslėpsim... biggrin.gif ... pas mumis dar naujovė)atrodo pritrenkiancčiai.Žiū, tuoj eilės poniučių išsirikiuos... yahoo.gif
Atsakyti
Oho kokios ponios tavo klientės biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as nusipirkau specialios pleveles is rankdarbiai com, apie klijus ten rase, kad galima ir su taft stipriu laku sulipinti, atseit jis istirpsta, bet skaitydama mimutes tema suabejojau, gal gali kas patarti, nes gaila butu sugadinti plevele, kainuoja vistik. O kliju neturiu galimybes nusipirkti, gyvenu toli nuo Vilniaus ar Kauno.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 10 09, 18:47)
Sveikos, as nusipirkau specialios pleveles is rankdarbiai com, apie klijus ten rase, kad galima ir su taft stipriu laku sulipinti, atseit jis istirpsta, bet skaitydama mimutes tema suabejojau, gal gali kas patarti, nes gaila butu sugadinti plevele, kainuoja vistik. O kliju neturiu galimybes nusipirkti, gyvenu toli nuo Vilniaus ar Kauno.

Sveikutes! Tu kliju gal visokiu yra, as nezinau. Man kitokie tiesiok nepasitaike. Reiktu viska isbandyti. Gal jie tikrai istirps ir maziau problemu! g.gif
Atsakyti