Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 29, 20:30)
as pirkau "meno muzoj" senamiesti , dysnos gatvej

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
eisiu po algos prekintis 4u.gif , tadu siūlai laikykitės lotuliukas.gif

beje, užrodžiau šitą tema draugei tai tik och wub.gif wub.gif wub.gif ir ach wub.gif wub.gif wub.gif tel ragelyje girdėjau lotuliukas.gif , jaučiu turėsiu darbo kol save su dukra ir ja su krikštadukte apažūrinsiu blush2.gif

o gal mimute nauja klientę turės lotuliukas.gif , ( nes jau ne prei rankdarbių mano draugė, aš jai ir jos dukrai megztukus mezgu.... ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 29 rugsėjo 2007 - 20:13
LAUMA aciu, man klijentes nepamaisytu! ax.gif O vyru pas mane tikrai daug! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 27, 22:28)
Nu saunuole! Man smagu, kad jus uzsikretete siomis technikomis! bigsmile.gif Senil as truputeli sustojo, bet vel gavau uzsakyma tasei, tai po mugiu maratono pulsiu siuti. mirksiukas.gif

ach gavai tasei uzsakyma..... g.gif jooo o kazi kur mano tases uzsakymas.... g.gif
cia bandysiu paterorizuoti....per tuos azurus as visa vasara laukiu tases.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 09 30, 20:31)
ach gavai tasei uzsakyma..... g.gif  jooo o kazi kur mano tases uzsakymas.... g.gif
cia bandysiu paterorizuoti....per tuos azurus as visa vasara laukiu tases.... mirksiukas.gif

Nu jo ,sugedinai cia mane blush2.gif varau dirbti! g.gif
Atsakyti
Sveikutes! siunciu jums lauktuviu is Varenos! 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 30, 15:02)
LAUMA aciu, man klijentes nepamaisytu! ax.gif  O vyru pas mane tikrai daug! bigsmile.gif

nu žinok stosiu ailėn dėl tašės, bo senilo technikos nigdi nesupratau schmoll.gif , ir bijau kad nepodušam jis man blush2.gif , o ažūras tai limpa do nepradėjus ax.gif
Atsakyti
Na aš praeitą mėnesį irgi bandžiau šenilą perprasti, pats pirmas buvo eksperimentas (klaidoms suprasti)
user posted image
o patį pirmą darbelį gal kas ir matė, kaip SWAP dovanėlę kurpiau, pagalvėlė - "Aš saugosiu tavo dangiškus sapnus"
user posted image

Šiaip visas procesas labai patiko ir sudomino, tik kad kantrybės ir laiko norint gražiai paskui apipavidalint dar oj kiek reikia... doh.gif xex, ugdau kantrybę cool.gif

Atsakyti
Valio! Valio! Valio! Sugundziau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mimute, norejau paklausti: siandien bandziau azura , atrodo viskas pavyko , bet isskalbus , liko mazyciai balti taskeliai , ka ne taip padariau? gal su klijais padauginau? g.gif , labai grazus nauji darbai wub.gif wub.gif , saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 02, 19:11)
Mimute, norejau paklausti: siandien bandziau azura , atrodo viskas pavyko , bet isskalbus , liko mazyciai balti taskeliai , ka ne taip padariau? gal su klijais padauginau?  g.gif  , labai grazus nauji darbai  wub.gif  wub.gif  , saunuole  4u.gif

Labai aciu uz pagyrimus! blush2.gif O tie mazi taskuciai tai tikrai klijai. As skalbiu su skysta skalbimo priemone ir skalauju su lenor. Su klijais atsargiai. Nezinau kokius tu naudoji. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 10 02, 21:07)
Labai aciu uz pagyrimus! blush2.gif O tie mazi taskuciai tai tikrai klijai. As skalbiu su skysta skalbimo priemone ir skalauju su lenor. Su klijais atsargiai. Nezinau kokius tu naudoji. mirksiukas.gif

bet geriau isiziurejus ten rodos , kad neistirpus plevele , ji lieka ties siulem arba kampuose , o kokioj temperaturoj reikia istirpinti plevele , gal as tirpinau per daug karstam vandeni , uztai siules apsivele ? g.gif atrodo viskas taip paprasta , bet is tikruju , i viska labai isigilinti reikia ..
klijai-hightac
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta22: 02 spalio 2007 - 20:37
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 02, 21:36)
bet geriau isiziurejus ten rodos , kad neistirpus plevele , ji lieka ties siulem arba kampuose , o kokioj temperaturoj reikia istirpinti plevele , gal as tirpinau per daug karstam vandeni , uztai siules apsivele ?  g.gif  atrodo viskas taip paprasta , bet is tikruju , i viska labai isigilinti reikia  ..
klijai-hightac

Plauk per kelis kartus drungnu vandeniu, o jei reikia ir pamirkyk. O kliju as neatsimenu, nes jie mano dirbtuvej. Rytoj kai nueisiu pasiziuresiu ir parasysiu!
Atsakyti