Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Minimute,labai grazu,tokios spalvos!! O muges foto ne tik azurai,bet ir kazkieno papuosaliukas matosi tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 26, 16:51)
hi.gif
Beganti- aciuks.gif ,labai faina kai yra kur akys paganyt.Man kažkaip nesiseka internete ką nors rasti šia tema sad.gif .
Mimute tavo darbeliai kaip visada thumbup.gif wub.gif ,ir nemiegam mes... nono.gif .....
Vat imsiu ir pasirodisiu ką padariau,kad nemanytum apie mus blogai biggrin.gif ... Tik nevisai taip išėjo kaip norėjau,bet yra kaip yra. Mano mažylės liemenė...
user posted image

Nu šaunuolė 4u.gif Jau ir rūbelius ėmeisi siūti
Atsakyti
Mimute, susizavejau shenille technika, tai va, drauge nupirko peili ta specialu, tai laukiu, kada atsius ir tada bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 09 27, 20:35)
Mimute, susizavejau shenille technika, tai va, drauge nupirko peili ta specialu, tai laukiu, kada atsius ir tada bandysiu smile.gif

Nu saunuole! Man smagu, kad jus uzsikretete siomis technikomis! bigsmile.gif Senil as truputeli sustojo, bet vel gavau uzsakyma tasei, tai po mugiu maratono pulsiu siuti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 09 27, 20:35)

as irgi jau susiruosus kazka pradeti , labai norisi isbandyti, tik va apie peili nieko negirdejau.. blink.gif , apsvieskit mane , prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 27, 21:00)
as irgi jau susiruosus kazka pradeti , labai norisi isbandyti, tik va apie peili nieko negirdejau..  blink.gif  , apsvieskit mane , prasau  blush2.gif

Labai graziai ir tvarkingai galima sukarpyti zirklemis! O peili, jei kas turite ji ir fotika tai butu galima nufotkinti. O jei nesulauksiu , tai kai tik bus galimybe idesiu nuotrauka, bet po sekmadienio! mirksiukas.gif
Atsakyti
O jau tu ,Mimute, jei dar rodysi tuos grožius, tai fanių klubą greit turėsi biggrin.gif Čia iš vis užkratas greitai plinta. Bet man ažūras tai neprilipo taip labai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 27, 21:17)
O jau tu ,Mimute, jei dar rodysi tuos grožius, tai  fanių klubą greit turėsi  biggrin.gif Čia iš vis užkratas greitai plinta. Bet man ažūras tai neprilipo taip labai   schmoll.gif

O as tai kaip maniake, siulu pilni kampai, klijentes jau ant galvos lipa(kiti darbai), o as sustot negaliu. Nu dar viena, galvoju, dar padarysiu ir einu kitu darbu dirbti! doh.gif Bet...
Atsakyti
visai atsitiktinai iš mezginių nuorodos užblūdijau blush2.gif ir apakau nuo ažūro wub.gif , tai dabar sėdžiu darbe įkirpta uodega, tuščia pinigine ir spirgu blush2.gif , jau man reik plėvelės ir klijų, nes siūlų namie tai navalom irnesakyk.gif
tik va paskaičius visą temą supratau kad Vilniuj su medžiagom arba jų kainom ledas verysad.gif
iš Kauno turiu galimybe siuntinuka nemokamai parsivežti, tai jei kaunietės padėtų ir norinčios vilnietės prisijungtų - pasirūpinčiau atboginimu ir tada jau.... ech..... lotuliukas.gif užsiprekinčiau bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(editam @ 2007 09 26, 13:28)
Mimute - labai gražūs darbai -  thumbup.gif , ir dabar įsivaizduojam kaip atrodo žmogus, kuriantis tokius gražius darbus bei netingintis atsakyti mums visiems  bigsmile.gif

iš tikro darbeliai wub.gif , o aš dar be viso kito įsivaizduoju kad tas stebuklus kuriantis žmogus namie 4 vyrus turi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=lauma,2007 09 29, 16:07]
visai atsitiktinai iš mezginių nuorodos užblūdijau blush2.gif ir apakau nuo ažūro wub.gif , tai dabar sėdžiu darbe įkirpta uodega, tuščia pinigine ir spirgu blush2.gif , jau man reik plėvelės ir klijų, nes siūlų namie tai navalom irnesakyk.gif
tik va paskaičius visą temą supratau kad Vilniuj su medžiagom arba jų kainom ledas verysad.gif
iš Kauno turiu galimybe siuntinuka nemokamai parsivežti, tai jei kaunietės padėtų ir norinčios vilnietės prisijungtų - pasirūpinčiau atboginimu ir tada jau.... ech..... lotuliukas.gif užsiprekinčiau bigsmile.gif 4u.gif

nemanau kad Kaune pigiau , Vilniuj pirkau klijus 26.5 lt. , is rankdarbiai.com uzsisakiau plevele - metro kaina 10 litu , atsiuntimas 5lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 29, 19:25)
nemanau kad Kaune pigiau , Vilniuj pirkau klijus 26.5 lt. , is rankdarbiai.com uzsisakiau plevele - metro kaina 10 litu , atsiuntimas 5lt.  smile.gif

o kur Vilniuj klijai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 09 29, 19:36)
o kur Vilniuj klijai?  g.gif

as pirkau "meno muzoj" senamiesti , dysnos gatvej
Atsakyti