Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Beganti, tu saunuole, kad tokius dalykus randi intike! Saulllute, o tu rodykis, rodykis, visos mes laukiame! tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif Na aš likau suzavėta jusų darbeliais thumbup.gif Esu visiškai žalia šiuo atveju blush2.gif Apie ažūrą jau šiek tiek supratau,bet apie senilą blink.gif Jau pirmadienį lėksiu apsipirkti,gal Klaipėdoj rasiu kur prekiauja,nors ažūrą pradžioj pabandysiu. Sėkmės visoms kūryboje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 09 22, 19:49)
O as jau darau  tongue.gif
Issiunciau seimyna is namu, issitiesiau stala ir dabar einu siulu delioti  ax.gif
Jeigu kas gausis, parodysiu  lotuliukas.gif

Tai žinoma, kad gausis. Net neįsivaizduoju kaip tau gali nesigauti biggrin.gif
Ko tik ėmėsi - tą ir padarai.
Va kai įlindau čia, tai dabar išlyst negaliu. Jeigu būčiau turėjusi plėvelės jau tikrai būčiau pabandžiusi. Ir ko aš tavęs neklausiau g.gif
Atsakyti

Labas visoms , nu ir grozius gaminat wub.gif wub.gif wub.gif , taip ir norisi viska isbandyti ... bigsmile.gif SAUNUOLES 4u.gif
Atsakyti
Saullute, laukiam ,laukiam tavo darbelio! Jus gal visos uzmigot ziemos miegu?Sauda , o kaip tau sekasi? Ar jau isbandei?
Atsakyti
Nesulaukus jusu darbeliu, dedu savo is sestadienyje Raudondvaryje vykusios muges blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mimute šitas ažūras labai gražus thumbup.gif
Ar likai patenkinta ta praėjusia muge?
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 26, 08:53)
Mimute šitas ažūras labai gražus thumbup.gif
Ar likai patenkinta ta praėjusia muge?

Aciu SEDONA! tongue.gif O si muge buvo geresne, nei Vilniuje per tris dienas! As patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Mimute - labai gražūs darbai - thumbup.gif , ir dabar įsivaizduojam kaip atrodo žmogus, kuriantis tokius gražius darbus bei netingintis atsakyti mums visiems bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif
Beganti- aciuks.gif ,labai faina kai yra kur akys paganyt.Man kažkaip nesiseka internete ką nors rasti šia tema sad.gif .
Mimute tavo darbeliai kaip visada thumbup.gif wub.gif ,ir nemiegam mes... nono.gif .....
Vat imsiu ir pasirodisiu ką padariau,kad nemanytum apie mus blogai biggrin.gif ... Tik nevisai taip išėjo kaip norėjau,bet yra kaip yra. Mano mažylės liemenė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 25, 22:26)
Nesulaukus jusu darbeliu, dedu savo is sestadienyje Raudondvaryje vykusios muges blush2.gif

BUVAI RAUDONDVARY, O AŠ NIEKO NEŽINOJAU blink.gif BŪČIAU TIKRAI ATVARIUS PASIGROŽĖTI doh.gif ECH, GAILA ax.gif

QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 26, 16:51)
hi.gif
Beganti- aciuks.gif ,labai faina kai yra kur akys paganyt.Man kažkaip nesiseka internete ką nors rasti šia tema sad.gif .
Mimute tavo darbeliai kaip visada thumbup.gif wub.gif ,ir nemiegam mes... nono.gif .....
Vat imsiu ir pasirodisiu ką padariau,kad nemanytum apie mus blogai biggrin.gif ... Tik nevisai taip išėjo kaip norėjau,bet yra kaip yra. Mano mažylės liemenė...

LABAI ĮDOMIAI GAVOS bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus, jau kiek siandiena siulu prisipirkau! Kaip manijake. Vis imu , spalvas tik derinu ir mintyse delioju Vienas uz kita bus grazesnis, net saldu darosi. Stai dar pora nauju darbeliu! ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Liudmilka, niu jau labai ! thumbup.gif
Atsakyti