Beganti, tu saunuole, kad tokius dalykus randi intike! Saulllute, o tu rodykis, rodykis, visos mes laukiame!
Sveikos mergaitės Na aš likau suzavėta jusų darbeliais Esu visiškai žalia šiuo atveju Apie ažūrą jau šiek tiek supratau,bet apie senilą Jau pirmadienį lėksiu apsipirkti,gal Klaipėdoj rasiu kur prekiauja,nors ažūrą pradžioj pabandysiu. Sėkmės visoms kūryboje
QUOTE(saullute @ 2007 09 22, 19:49)
O as jau darau
Issiunciau seimyna is namu, issitiesiau stala ir dabar einu siulu delioti
Jeigu kas gausis, parodysiu
Issiunciau seimyna is namu, issitiesiau stala ir dabar einu siulu delioti
Jeigu kas gausis, parodysiu
Tai žinoma, kad gausis. Net neįsivaizduoju kaip tau gali nesigauti
Ko tik ėmėsi - tą ir padarai.
Va kai įlindau čia, tai dabar išlyst negaliu. Jeigu būčiau turėjusi plėvelės jau tikrai būčiau pabandžiusi. Ir ko aš tavęs neklausiau
Labas visoms , nu ir grozius gaminat , taip ir norisi viska isbandyti ... SAUNUOLES
Saullute, laukiam ,laukiam tavo darbelio! Jus gal visos uzmigot ziemos miegu?Sauda , o kaip tau sekasi? Ar jau isbandei?
Nesulaukus jusu darbeliu, dedu savo is sestadienyje Raudondvaryje vykusios muges
Mimute šitas ažūras labai gražus
Ar likai patenkinta ta praėjusia muge?
Ar likai patenkinta ta praėjusia muge?
QUOTE(Sedona @ 2007 09 26, 08:53)
Aciu SEDONA! O si muge buvo geresne, nei Vilniuje per tris dienas! As patenkinta.
Mimute - labai gražūs darbai - , ir dabar įsivaizduojam kaip atrodo žmogus, kuriantis tokius gražius darbus bei netingintis atsakyti mums visiems
Beganti- ,labai faina kai yra kur akys paganyt.Man kažkaip nesiseka internete ką nors rasti šia tema .
Mimute tavo darbeliai kaip visada ,ir nemiegam mes... .....
Vat imsiu ir pasirodisiu ką padariau,kad nemanytum apie mus blogai ... Tik nevisai taip išėjo kaip norėjau,bet yra kaip yra. Mano mažylės liemenė...
QUOTE(mimute @ 2007 09 25, 22:26)
Nesulaukus jusu darbeliu, dedu savo is sestadienyje Raudondvaryje vykusios muges
BUVAI RAUDONDVARY, O AŠ NIEKO NEŽINOJAU BŪČIAU TIKRAI ATVARIUS PASIGROŽĖTI ECH, GAILA
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 26, 16:51)
Beganti- ,labai faina kai yra kur akys paganyt.Man kažkaip nesiseka internete ką nors rasti šia tema .
Mimute tavo darbeliai kaip visada ,ir nemiegam mes... .....
Vat imsiu ir pasirodisiu ką padariau,kad nemanytum apie mus blogai ... Tik nevisai taip išėjo kaip norėjau,bet yra kaip yra. Mano mažylės liemenė...
LABAI ĮDOMIAI GAVOS
Aciu visoms uz pagyrimus, jau kiek siandiena siulu prisipirkau! Kaip manijake. Vis imu , spalvas tik derinu ir mintyse delioju Vienas uz kita bus grazesnis, net saldu darosi. Stai dar pora nauju darbeliu!
Papildyta:
Liudmilka, niu jau labai !
Papildyta:
Liudmilka, niu jau labai !