Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mėlinytė @ 2007 08 06, 16:44)
Labai įdomu  bigsmile.gif prašom toliau  4u.gif

Apie senila pasakysiu tiek, kad ji galima pritaikyti rubu siuvime, interjere, tasiu siuvime ir t.t. As pati esu isbandziusi viska, rezultatas fantastiskas.
user posted image
Papildyta:
Azurus isbandziau pries pusmeti.Man labai ydomu ar yra dar bandziusiu? Butu smagu pasidalinti patirtimi. Technika tai susidomejau anksciau, bet pas mus nebuvo tam reikalingu priemoniu. Ojai reikia tirpios pleveles ar popieriaus, tekstiliniu purskiamu kliju! O kai tik gavau pabandziau ir nesustojau. Tai uskreciama! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū MIMUTE, už naują temelę. Tikiuosi atsiras pasekėjų thumbup.gif
Tai mano šenilo pabandymai
user posted image

Karpiau žirklėmis, nors turiu ir peilį, bet jis lietuviško lino neėmė. O linas buvo kažkoks kietas, todėl taip gražiai kaip pas tave neatspuro. Tuo mano eksperimentai pasibaigė.
O vat ažūrų blink.gif tai nebandžiau, nors vieną kartą jau buvau susigundžius tą tirpią plėvelę nusipirkti. lotuliukas.gif Bet pamačius tavo grožius, matyt ateity mano skiautiniai bus derinami su šia technika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CDA: 06 rugpjūčio 2007 - 20:01
QUOTE(CDA @ 2007 08 06, 21:00)
Ačiū MIMUTE, už naują temelę. Tikiuosi atsiras pasekėjų thumbup.gif
Tai mano šenilo pabandymai
user posted image

Karpiau žirklėmis, nors turiu ir peilį, bet jis lietuviško lino neėmė. O linas buvo kažkoks kietas, todėl taip gražiai kaip pas tave neatspuro. Tuo mano eksperimentai pasibaigė.
O vat ažūrų blink.gif  tai nebandžiau, nors vieną kartą jau buvau susigundžius tą tirpią plėvelę nusipirkti. lotuliukas.gif Bet pamačius tavo grožius, matyt ateity mano skiautiniai bus derinami su šia technika.

Na ir labai liuks,tik nesustok. thumbup.gif Kai as susiunu ir sukarpau, tada dedu i vonia, pasiimu kieta siapeti, uzlasinu pora lasu minkstiklio, suslapinu ir trinu. Tada labai graziai susisiausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tikrai labai grazu bet vistiek nesuprantu kaip tai daroma, lauksim tesinio
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš... 4u.gif Labai gražu, bet man visai neišku, kas čia per technikos... blink.gif
Atsakyti
Man Man labai idomu. Senilo technika isbandziau tik tuo ir uzsibaige nes i velimus sulindau .Azuro technika irgi bandziau tik tada apie plevele nieko nezinojau, tai su mocherio siulais ir vilna bandziau panasu efekta isgauti. Dabar jau tirpios pleveles radau tik pardavejos aiskinimo isvis nesupratau. Svajoju ismokti daryti azurinius salius (ne is vilnos biggrin.gif )
Beje, Minimute su rankine seniline kazkada Hyperyje maciau biggrin.gif Aisku suklysti galejau bet labai jau panasaus stiliaus ir spalvu rankine buvo,akiu atplesti negalejau.....
Atsakyti
tie ažūrai tai kažkas toooookio wub.gif Ir aš išmokti nooooriuuuuu flirt.gif
Atsakyti
Man aisku kad sulipinus juos butinai siuti reikia smile.gif Ar tikrai burinai reikia siuti ?????? O gal be to galima ?
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 07, 10:39)
Man aisku kad sulipinus juos butinai siuti reikia smile.gif Ar tikrai burinai reikia siuti ?????? O gal be to galima  ?

o su kuo lipdoma? Gal yra kažkokia vaizdinė medžiaga, kad susidaryti bendrą vaizdą? Daugmaž spėju, kaip visa tai daroma, bet nesinori labai eksperimentuoti ir iš naujo dviratį išradinėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 07 rugpjūčio 2007 - 09:41
Jo būtų labai įdomu, kad kas vaizdžiai parodytų ir vieną ir kitą techniką 4u.gif nes kažkaip aš vistiek nalabai suprantu doh.gif
Mimute, gal tu galėtum 4u.gif ?
Atsakyti
Prasom speciu pasakyti smile.gif
cia irgi prie azuru ar ne ?
http://www_yaga_ru/t...ml?rwobj57&2
Atsakyti

Beje, Minimute su rankine seniline kazkada Hyperyje maciau biggrin.gif Aisku suklysti galejau bet labai jau panasaus stiliaus ir spalvu rankine buvo,akiu atplesti negalejau.....
[/quote]
Ta tasia dariau klijentei, gal tu ja ir matei. Pasaulis mazas.
Atsakyti