Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Pasiskaičiau temą ir iš karto šiandien sugalvojau pabandyti, ar sugebėsiu. Neturėjau jokių priemonių, o laaabai norėjau šiandien ką nors padaryti, tai susirankiojau visokius siūlų galiukus, susidėliojau ant lignino, sutepiau lipalu ir vėl uzklojau ligninu. Įsivaizduoju, kad su ta tirpia plėvele daug paprasčiau ir siūti, ir matyti, ar raštas nesusigadino. Dar plaunant mano bandymukas šiek tiek susitaršė, kai reikėjo popierių iškrapštyti.
Bet šiaip labai patiko pati technika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pasirodo, ir mano kreivų suvimo siūlių nematyti galutiniam rezultate ax.gif
Atsakyti
Kaip smagu , kad virusas plinta biggrin.gif Beganti -teks tau rodytis, ką tu su tuo ligninu ir lipalu padarei. Tur būt skalbiant lipalas nelabai pasiduoda?

Mimute, nu nebaisu, tik sukioti visą tą volą nepatiko. Bet , manau , kitas darbas bus teisingesnis. O varge, bet visom tom priemonėm pirkti vėl reikia kapitalo. doh.gif
Rooma, susigundyk ir tu. Tiesiog atokvėpiui nuo kitų savo grožių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai nieko gražaus parodyti neturiu blush2.gif Čia tik bandymukas buvo, be jokios idėjos. Kai kitą kartą darysiu, tai atidžiau žiūrėsiu kraštus, nes dabar kreivas atrodo ir nelabai išeina kraštus išlyginti. Tie lignino gabaliukai matosi, bet kai šviesūs siūlai, tai beveik derinasi. Gal ilgiau palaikius, tas ligninas būtų geriau išsiskalbęs, bet labai nekantravau pamatyti, kai atrodo.

user posted image

Mimute, o kaip iš tiesų reikėtų skalbti tokius gaminius?
Papildyta:
Kažkodėl foto nerodo, bet gal ir gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beganti: 19 rugsėjo 2007 - 20:50
QUOTE(Beganti @ 2007 09 19, 21:51)
Šiaip tai nieko gražaus parodyti neturiu  blush2.gif Čia tik bandymukas buvo, be jokios idėjos. Kai kitą kartą darysiu, tai atidžiau žiūrėsiu kraštus, nes dabar kreivas atrodo ir nelabai išeina kraštus išlyginti. Tie lignino gabaliukai matosi, bet kai šviesūs siūlai, tai beveik derinasi. Gal ilgiau palaikius, tas ligninas būtų geriau išsiskalbęs, bet labai nekantravau pamatyti, kai atrodo.

user posted image

Mimute, o kaip iš tiesų reikėtų skalbti tokius gaminius?
Papildyta:
Kažkodėl foto nerodo, bet gal ir gerai  ax.gif

rodo rodo irnesakyk.gif irnesakyk.gif , ir visai neblogas
Atsakyti
BEGANTI, siuos visus gaminius as skalbiu su skystu skalbikliu ir isskalauju su minkstikliu! wub.gif
Atsakyti
user posted image

na va įkėliau Begančios darbelį

Jis man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 09 19, 21:33)
user posted image

na va įkėliau Begančios darbelį

Jis man labai patiko thumbup.gif

labai gražu smile.gif

o aš antrą dieną visus baigiu užkankinti su angliškais terminais - kur Avalono rasti UK? - ieškau google pagal Avalon fabric - kažkokias nesąmones tik meta - net neturiu kantrybės peržiūrėti - reikia gi randarbiais užsiimti smile.gif - Mimute gal tu parodoje kokių Avalono kontaktų Uk užmatei? Su tekstiliniais klijais tai irgi nesąmonė - tik tepami doh.gif
Atsakyti
Editam, gal pades? Cia pasidairyk - Evolon :mirksiukas
Atsakyti
Beganti, na va ir viskas gaunasi! thumbup.gif Tik as neisivaisduoju ,kaip jis ten su tuo lipalu gaunasi, ar jis issiskalbe? Ar jis kietas liko? EDITAM, kontaktu as neuzmezgiau, bet jei jums labai reikia ir jus niekur negaunat, galeciau ir as atsiusti Tik nezinau kaip su siuntimu, ar neiseis per brangiai, juk dabar pabrango pasto paslaugos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 20, 06:06)
Editam, gal pades? Cia pasidairyk  - Evolon :mirksiukas

oj blyn doh.gif nusikalbejau lotuliukas.gif ka reiskia ankstyvas rytas, galvoj sukasi visai kitos mintys blush2.gif lotuliukas.gif

O dabar apie rimtesnius dalykus... mirksiukas.gif Pries metus intensyviai domejausi siuo audiniu, dar net nebuvo aisku kas tas avolonas. Buvau tik maciusi Kriaunevicienes ("Urtes" klubo skiautininke) svarkeli su graziais briliais is macheros, tada ir sake, kad yra audinys kuris tirpsta vandenyje. Isknisau visa neta ir tada radau info apie water - soluble paper, film . Esu radusi
http://www.texere.co.uk e-parduotuve, kurioje ir siek tiek paaiskinta kas kur...
Aj va dar savo favorituose turiu e-bay parduotuvyte, kur parduoda avana
cool.gif Gal padejau si karta ... cool.gif

Dar karta sorry uz balamutijima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 20 rugsėjo 2007 - 06:36
nu kaip as tos temos nemaciau doh.gif dabar klausineju Mimutes visose temose is eiles doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
o kiek kainuoja klijai. pas mus parduotuvej sake kad 44 Lt, bet ir tai siuo metu neturejo. labai jau brangu iseina, kai norisi sau viena sali pasidaryti doh.gif
Atsakyti
labai dėkoju merginos - bandysiu pirkti Uk, nors Lietuvoje žymiai pigiau, bet pašto siuntų kaina dabar doh.gif . Jei pavyks - pasipasakosiu ir pasirodysiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar va radau pati šį bei tą
http://www.barnyarns...tre-c-1018.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editam: 20 rugsėjo 2007 - 10:51