Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mimute @ 2007 09 15, 17:41)
Visa laika sukioju! Jei salis ilgas, tai susisuku i tuta ir kai siunu tai po biskuti atleidineju, o kur nusiuvau vel suku i tuta! mirksiukas.gif 

Prašome plačiau visuomenei papasakoti bigsmile.gif
Atsakyti
O kokiais siulais geriausia susiuti?
Atsakyti
TOKOM, nelabai suprantu klausimo. Klausk kas tau neaisku ir as bandysiu tau atsakyti! tongue.gif SAULLUTE, gali siuti su bet kokiais siuvimo siulais. Tik paderink spalva !
Atsakyti
As klausiau apie tuta... kas kur kaip ir kodel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 18, 07:24)
As klausiau apie tuta... kas kur kaip ir kodel...  g.gif

A, dabar aisku. Jeigu darai azurini sali, tai gali buti ji sunku suvaldyti prie siuvimo masinos. Todel as, kai jau pasiruosiu sali tai ji susuku i ritineli( mano vadinama tuta),tada pradedu siuti ir po truputeli atleidineju, o ten kur nusiuvau vel suku i ritineli. Ir taip kol prasiuvu pirmyn adgal kelis kartus, o paskui jau nesusukineju! Nezinau ar as cia aiskiai, bet turbut as ne rastininke! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 15, 18:14)
Va čia tai darbas  mirksiukas.gif Na, eisiu ką nors suregzti ir aš.Pati būsi kalta, jei užkrėsi biggrin.gif

Na ir kaip sekesi, gal pasirodysi! g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 18, 22:12)
Na ir kaip sekesi, gal pasirodysi! g.gif

Kažką tokio padariau ax.gif blush2.gif Bandysiu rodyti rytoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 18, 22:44)
Kažką tokio padariau  ax.gif  blush2.gif Bandysiu rodyti rytoj  lotuliukas.gif

Oi laukiam, laukiam... tongue.gif O as varau i savo dirbtuveles seniline tase siuti! bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif Na va,ir aš vakar pamėginau azurą.Padariau mažą darbelį,kaip sakė mimutė,kad suprasti jo valdymą.Ir labai džiaugiausi,kad nesiėmiau kažko didesnio,nes dabar jau supratau savo klaidas doh.gif ,taigi toliau manau jų bus mažiau.
Taigi,mano mėginukas...
user posted image
Atsakyti
Gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 19, 11:03)
hi.gif Na va,ir aš vakar pamėginau azurą.Padariau mažą darbelį,kaip sakė mimutė,kad suprasti jo valdymą.Ir labai džiaugiausi,kad nesiėmiau kažko didesnio,nes dabar jau supratau savo klaidas doh.gif ,taigi toliau manau jų bus mažiau.
Taigi,mano mėginukas...
user posted image

Nu tu tikra saunuole. Sita darbeli jau gali isireminti ir bus grazus akcentas namams! clap_1.gif
Atsakyti
Liudmilka thumbup.gif FANTASTIKA !
Atsakyti