Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

10Lt,atkerpa kiek nori(jei dar liko) smile.gif . O nuotraukų nėra,tik išėjusi iš parodos atsiminiau doh.gif . Bet gal mimutė,kaip autorė,parodis čia savo šedevrus.
Atsakyti
Aš irgi buvau parodoj, ir Mimutes stebuklus mačiau, ir truputį pabendravom. Bet plėvelės nenusipirkau, nors jau labai nagus niežtėjo. Pagalvojau, kad į darbą pradėsiu eit, kažin ar laiko beturėsiu kūrybiniams džiaugsmams verysad.gif

O darbeliai tikrai labai gražūs, man ypač patiko ažūrai iš plonų siūlų, tokie kaip voratinkliai thumbup.gif

Šenilą tai truputį esu pabandžius. Irgi buvo smagu gyvai pamatyti darbelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 rugsėjo 2007 - 16:14
Mėlinyte, nieko nesigavo man šiandien... Tai padarysim taip: aš kažkiek turiu (berods, 3 metrus). Tai kirpsiu perpus, ir atsiųsiu tau. Abi būsim patenkintos, o ir pabandymui užteks tongue.gif A gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu merginos, jus cia prigyret mane! aciuks.gif Bet kai pacios pabandysit, tai sustot negalesit! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 13, 21:18)
Mėlinyte, nieko nesigavo man šiandien... Tai padarysim taip: aš kažkiek turiu (berods, 3 metrus). Tai kirpsiu perpus, ir atsiųsiu tau. Abi būsim patenkintos, o ir pabandymui užteks tongue.gif A gerai? mirksiukas.gif

Baik tu, Jurate, negadink savo doh.gif , nekarpyk, pati sunaudosi. Taigi, nedaug jo turi. Gal aš pati dar kada nudumsiu į kokį Vilnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2007 09 13, 21:20)
Baik tu, Jurate, negadink savo  doh.gif , nekarpyk, pati sunaudosi. Taigi, nedaug jo turi. Gal aš pati dar kada nudumsiu į kokį Vilnių  mirksiukas.gif

aš ir negadinsiu bigsmile.gif Plėvelė 1 m pločio tongue.gif Tai va gausi 1,50 m, ir bus du šaliai, ar kiek jau ten sugalvosi. Viskas tvarkoj - adresiuką turiu, kai eisiu į paštą ir išsiųsiu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 13, 22:21)
aš ir negadinsiu bigsmile.gif Plėvelė 1 m pločio tongue.gif Tai va gausi 1,50 m, ir bus du šaliai, ar kiek jau ten sugalvosi. Viskas tvarkoj - adresiuką turiu, kai eisiu į paštą ir išsiųsiu tongue.gif mirksiukas.gif

Na, gerai 4u.gif jei gali tada išsiūsk, o man parašyk savo sąskaitėlę, nepamenu ar ją dar beturiu ir sumą pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
Cia stai toms, kurios nebuvote parodoj,mano darbeliai

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gražumėlis thumbup.gif Net nežinau ,kurį rinkčiausi. Gal mėlynąjį g.gif biggrin.gif
Aišku, po parodos ,įkvėpta puoliau ruošti šaliką. Dabar dar klijų neturiu, tai bus velniava , tur būt. Bandau kiek sudaigstyti, kad neslystų.Mimute, o tu kaip po mašina pakiši didelį gaminį? Kai reikia ilgą daiktą siūti skersinėmis linijomis, tai siuvi pirmyn - atgal? Ar visą laiką sukioji ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 15, 17:36)
Gražumėlis  thumbup.gif  Net nežinau ,kurį rinkčiausi. Gal mėlynąjį  g.gif  biggrin.gif
Aišku, po parodos ,įkvėpta puoliau ruošti šaliką. Dabar dar klijų neturiu, tai bus velniava , tur būt. Bandau kiek sudaigstyti, kad neslystų.Mimute, o tu kaip po mašina pakiši didelį gaminį? Kai reikia ilgą daiktą siūti skersinėmis linijomis, tai siuvi pirmyn - atgal? Ar visą laiką sukioji ?  unsure.gif

Visa laika sukioju! Jei salis ilgas, tai susisuku i tuta ir kai siunu tai po biskuti atleidineju, o kur nusiuvau vel suku i tuta! mirksiukas.gif
Atsakyti
Va čia tai darbas mirksiukas.gif Na, eisiu ką nors suregzti ir aš.Pati būsi kalta, jei užkrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 15, 16:14)
Cia stai toms, kurios nebuvote parodoj,mano darbeliai

ačiū kad parodei mirksiukas.gif labai viskas gražu wub.gif
Atsakyti