10Lt,atkerpa kiek nori(jei dar liko) . O nuotraukų nėra,tik išėjusi iš parodos atsiminiau . Bet gal mimutė,kaip autorė,parodis čia savo šedevrus.
Aš irgi buvau parodoj, ir Mimutes stebuklus mačiau, ir truputį pabendravom. Bet plėvelės nenusipirkau, nors jau labai nagus niežtėjo. Pagalvojau, kad į darbą pradėsiu eit, kažin ar laiko beturėsiu kūrybiniams džiaugsmams
O darbeliai tikrai labai gražūs, man ypač patiko ažūrai iš plonų siūlų, tokie kaip voratinkliai
Šenilą tai truputį esu pabandžius. Irgi buvo smagu gyvai pamatyti darbelius.
O darbeliai tikrai labai gražūs, man ypač patiko ažūrai iš plonų siūlų, tokie kaip voratinkliai
Šenilą tai truputį esu pabandžius. Irgi buvo smagu gyvai pamatyti darbelius.
Mėlinyte, nieko nesigavo man šiandien... Tai padarysim taip: aš kažkiek turiu (berods, 3 metrus). Tai kirpsiu perpus, ir atsiųsiu tau. Abi būsim patenkintos, o ir pabandymui užteks A gerai?
Labai aciu merginos, jus cia prigyret mane! Bet kai pacios pabandysit, tai sustot negalesit!
QUOTE(Jutare @ 2007 09 13, 21:18)
Mėlinyte, nieko nesigavo man šiandien... Tai padarysim taip: aš kažkiek turiu (berods, 3 metrus). Tai kirpsiu perpus, ir atsiųsiu tau. Abi būsim patenkintos, o ir pabandymui užteks A gerai?
Baik tu, Jurate, negadink savo , nekarpyk, pati sunaudosi. Taigi, nedaug jo turi. Gal aš pati dar kada nudumsiu į kokį Vilnių
QUOTE(mėlinytė @ 2007 09 13, 21:20)
Baik tu, Jurate, negadink savo , nekarpyk, pati sunaudosi. Taigi, nedaug jo turi. Gal aš pati dar kada nudumsiu į kokį Vilnių
aš ir negadinsiu Plėvelė 1 m pločio Tai va gausi 1,50 m, ir bus du šaliai, ar kiek jau ten sugalvosi. Viskas tvarkoj - adresiuką turiu, kai eisiu į paštą ir išsiųsiu
QUOTE(Jutare @ 2007 09 13, 22:21)
aš ir negadinsiu Plėvelė 1 m pločio Tai va gausi 1,50 m, ir bus du šaliai, ar kiek jau ten sugalvosi. Viskas tvarkoj - adresiuką turiu, kai eisiu į paštą ir išsiųsiu
Na, gerai jei gali tada išsiūsk, o man parašyk savo sąskaitėlę, nepamenu ar ją dar beturiu ir sumą pinigėlių
Cia stai toms, kurios nebuvote parodoj,mano darbeliai
Gražumėlis Net nežinau ,kurį rinkčiausi. Gal mėlynąjį
Aišku, po parodos ,įkvėpta puoliau ruošti šaliką. Dabar dar klijų neturiu, tai bus velniava , tur būt. Bandau kiek sudaigstyti, kad neslystų.Mimute, o tu kaip po mašina pakiši didelį gaminį? Kai reikia ilgą daiktą siūti skersinėmis linijomis, tai siuvi pirmyn - atgal? Ar visą laiką sukioji ?
Aišku, po parodos ,įkvėpta puoliau ruošti šaliką. Dabar dar klijų neturiu, tai bus velniava , tur būt. Bandau kiek sudaigstyti, kad neslystų.Mimute, o tu kaip po mašina pakiši didelį gaminį? Kai reikia ilgą daiktą siūti skersinėmis linijomis, tai siuvi pirmyn - atgal? Ar visą laiką sukioji ?
QUOTE(Sedona @ 2007 09 15, 17:36)
Gražumėlis Net nežinau ,kurį rinkčiausi. Gal mėlynąjį
Visa laika sukioju! Jei salis ilgas, tai susisuku i tuta ir kai siunu tai po biskuti atleidineju, o kur nusiuvau vel suku i tuta!
Va čia tai darbas Na, eisiu ką nors suregzti ir aš.Pati būsi kalta, jei užkrėsi
QUOTE(mimute @ 2007 09 15, 16:14)
Cia stai toms, kurios nebuvote parodoj,mano darbeliai
ačiū kad parodei labai viskas gražu