Tai sakot neblogai...........ačiu .O sluoksnių tik keturi.
Mimute-žodžiu tai gal ir lengviau ale pamėginti azuro iki parodos niekaip ... avalono juk nėr.Vat ryt atvažiuosiu pirktis,o pamačius ir pačiupinėjus realius darbelius gal ir klausimai iškils ir nebandžius.
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 11, 18:49)
Tai sakot neblogai...........ačiu .O sluoksnių tik keturi.
Mimute-žodžiu tai gal ir lengviau ale pamėginti azuro iki parodos niekaip ... avalono juk nėr.Vat ryt atvažiuosiu pirktis,o pamačius ir pačiupinėjus realius darbelius gal ir klausimai iškils ir nebandžius.
Labai gerai, lauksiu jusu visu 5salej, tekstilininku ir dailininku gildijos stendas netoli podiumo! O jei ka, tai 3salej uzmeskite aki imano tris darbus, kurie kabo gal ir nelabai tinkamoj vietoj, bet visdelto kabo!
Jau buvau parodoje ir nusipirkau avolono .O jau kokiu grožybių prisižiurėjau ... Rankos niežti...tik iki savaitgalio turbut neišeis prisėsti ,bet kitą savaitę tai jau kaip sėsiu ...
aš irgi buvau parodoj, ir su mimute pabendravau Labai mielas žmogeliukas Nusipirkau klijų, nes plėvelės turėjau, tai dabar tik lyšnos dienos reikia - bandysiu
mergikės, o nuotraukų neparvežės
labai noris paspoksoti
labai noris paspoksoti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 12, 22:46)
žinok, ne tas galvoj buvo Visus ažūrus išsčiupinau Beje, tos nuotraukos, kurias įdeda mimutė - na, gal kokį 20 prov atspindi realybę Natūroj - daug daug kartų gražiau
QUOTE(Jutare @ 2007 09 12, 22:51)
žinok, ne tas galvoj buvo Visus ažūrus išsčiupinau Beje, tos nuotraukos, kurias įdeda mimutė - na, gal kokį 20 prov atspindi realybę Natūroj - daug daug kartų gražiau
nesiginčysiu tikrai natūroj visi rankdarbiai kur kas gražesni, nuotraukos tik mažą dalelę perteikia, bet vistiek paspoksoti noris
Juratyte, o apie mane dėl avolono tikriausiai pamiršai .....
QUOTE(mėlinytė @ 2007 09 13, 08:18)
Juratyte, o apie mane dėl avolono tikriausiai pamiršai .....
nu taigi va, kad galva nedirba Bet bandysiu aš šiandien kažką suorganizuoti, nes panevėžiečiai ten būna parodoj, tai gal prigriebtų...
gerai, gal kas ir išeis.
Mergaites, kur avalono galima nusipirkt parodoj? Kiek kainuoja?
Nu nevisi akli mato Jau supratau kur, o va kiek pinigeliu turet, kiek kainuoja? Ir kaip galima pirkti, ar kiek nori, tiek ir atkerpa, ar jau buna sukarpyta gabalais?