Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

4u.gif Tai sakot neblogai...........ačiu aciuks.gif .O sluoksnių tik keturi.
Mimute-žodžiu tai gal ir lengviau ale pamėginti azuro iki parodos niekaip schmoll.gif ... avalono juk nėr.Vat ryt atvažiuosiu pirktis,o pamačius ir pačiupinėjus realius darbelius gal ir klausimai iškils ir nebandžius.
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 11, 18:49)
4u.gif Tai sakot neblogai...........ačiu aciuks.gif .O sluoksnių tik keturi.
Mimute-žodžiu tai gal ir lengviau ale pamėginti azuro iki parodos niekaip schmoll.gif ... avalono juk nėr.Vat ryt atvažiuosiu pirktis,o pamačius ir pačiupinėjus realius darbelius gal ir klausimai iškils ir nebandžius.

Labai gerai, lauksiu jusu visu 5salej, tekstilininku ir dailininku gildijos stendas netoli podiumo! O jei ka, tai 3salej uzmeskite aki imano tris darbus, kurie kabo gal ir nelabai tinkamoj vietoj, bet visdelto kabo! blush2.gif
Atsakyti
hi.gif Jau buvau parodoje ir nusipirkau avolono clap.gif .O jau kokiu grožybių prisižiurėjau blink.gif ... Rankos niežti...tik iki savaitgalio turbut neišeis prisėsti sad.gif ,bet kitą savaitę tai jau kaip sėsiu ... biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi buvau parodoj, ir su mimute pabendravau bigsmile.gif Labai mielas žmogeliukas wub.gif Nusipirkau klijų, nes plėvelės turėjau, tai dabar tik lyšnos dienos reikia - bandysiu bigsmile.gif sokiai.gif
Atsakyti
mergikės, o nuotraukų neparvežės unsure.gif
labai noris paspoksoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 12, 22:46)
mergikės, o nuotraukų neparvežės  unsure.gif
labai noris paspoksoti  ax.gif

žinok, ne tas galvoj buvo doh.gif Visus ažūrus išsčiupinau laugh.gif Beje, tos nuotraukos, kurias įdeda mimutė - na, gal kokį 20 prov atspindi realybę tongue.gif Natūroj - daug daug kartų gražiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 12, 22:51)
žinok, ne tas galvoj buvo doh.gif Visus ažūrus išsčiupinau laugh.gif Beje, tos nuotraukos, kurias įdeda mimutė - na, gal kokį 20 prov atspindi realybę tongue.gif Natūroj - daug daug kartų gražiau bigsmile.gif

nesiginčysiu biggrin.gif tikrai natūroj visi rankdarbiai kur kas gražesni, nuotraukos tik mažą dalelę perteikia, bet vistiek paspoksoti noris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 12 rugsėjo 2007 - 21:55
Juratyte, o apie mane dėl avolono tikriausiai pamiršai 4u.gif .....
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2007 09 13, 08:18)
Juratyte, o apie mane dėl avolono tikriausiai pamiršai  4u.gif .....

nu taigi va, kad galva nedirba doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif Bet bandysiu aš šiandien kažką suorganizuoti, nes panevėžiečiai ten būna parodoj, tai gal prigriebtų... biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif gerai, gal kas ir išeis.
Atsakyti
Mergaites, kur avalono galima nusipirkt parodoj? Kiek kainuoja?
Atsakyti
Nu nevisi akli mato 4u.gif Jau supratau kur, o va kiek pinigeliu turet, kiek kainuoja? Ir kaip galima pirkti, ar kiek nori, tiek ir atkerpa, ar jau buna sukarpyta gabalais?
Atsakyti