Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(Matelyk @ 2007 09 07, 20:24)
aną dieną dailininkų pardėj rėminau vieną darbelį ir užklausiau gal turi tos plėvelės, sako jau nebe pirma klausia  lotuliukas.gif sako - žinau kur gauti, bet nesakysiu  doh.gif patys greit pradėsim prekiauti  biggrin.gif
va kaip žmonės biznį daro  thumbup.gif

Cia Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 07, 20:31)
Cia Vilniuje? g.gif

Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Matai kaip! blink.gif O as cia reklamuoju visas parduotuves! Gal procento man paprasyti! g.gif Tirpios pleveles tikrai yra(nebent baigesi) Kaune Valanciaus 21. Vilniuje TIKRAI prekiaus rugsejo 12-14 dienomis litexpo parodu centre.
Atsakyti
Kazko jus cia nieko nedirbate g.gif Taip ydomu but pamatyti kas jums iseina bigsmile.gif Nepamirskit i litexpo atlekti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 09 10, 15:19)
Kazko jus cia nieko nedirbate g.gif Taip ydomu but pamatyti kas jums iseina bigsmile.gif Nepamirskit i litexpo atlekti! 4u.gif

Aš šiandien pagaliau pasiimsiu avoloną, tai tada jau bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
O man nesiseka ivykdyti suplanuotu darbu, lenda visokie nenumatyti reikaliukai sad.gif
o taip knieti taip knieti tongue.gif
Atsakyti
hi.gif
Na aš pamėginsiu pasirodyti - pirmą kartą keliu nuotraukėlę ax.gif ,tai jei kas ne taip - nepykit.
Pamėginau senilo techniką (tik manau perdaug aš jį sušiaušiau)... [IMG]http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.14535028.jpeg
Papildyta:
blush2.gif Na va,nieko neišėjo g.gif kažką netaip darau sad.gif
Atsakyti
Na pamėginsiu dar kartelį....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 10, 19:36)
Na pamėginsiu dar kartelį....
user posted image

Man tai gražu, kai labai sušiaušta. O kiek čia sluoksnių susiuvai?
Atsakyti
Man tai irgi grazu! 4u.gif O zinot ka as dabar isbandziau? Ogi senila daryti is smulkaus pliuso, tai atrodo nerealiaiTik tarp siuliu palikau didesnius tarpus. tongue.gif
Atsakyti
Buvau šiandien svečiuose pas Tokom thumbup.gif thumbup.gif Jau turiu savo avoloną, dar reiks klijų nulėkti nusipirkti - ir jau kaip darysiu ką nors doh.gif

Mimute, perspėju, kad bus klausimų milijonas blush2.gif
Atsakyti
Atsakysiu i visus klausimus :hihihi:Man lengviau atsakineti zodziu nei rastu! bigsmile.gif
Atsakyti