mimute labai grazu. As nebandziau,lauksiu kursu
Na gi mimutes švarkelis .
Vis stengiuos mažiau į šią temą landžiot, nes bijau, kad galiu ir šiuo virusu užsikrėsti , ir bais nedaug trūksta .
Jei kursai būtų organizuojami , tai norėč .
Vis stengiuos mažiau į šią temą landžiot, nes bijau, kad galiu ir šiuo virusu užsikrėsti , ir bais nedaug trūksta .
Jei kursai būtų organizuojami , tai norėč .
mimute labai gražu
labai rankos niešti išbandyti, bet aš irgi laukiu kursų, kad nuodugniai viską sužinočiau
labai rankos niešti išbandyti, bet aš irgi laukiu kursų, kad nuodugniai viską sužinočiau
Mimute, gražu Aš gal jau kitą savaitę avoloną turėsiu, tai irgi ką nors pamėginsiu.... Šiandien kaip tik savo "aruodus" tvarkiau - jau kiek siūlų priakaupusi Kaip tik bus gerai ažūrams išbandyti
labai gražu
O tam,kad mėginti tai reikia avolono,o jo nėėėrr .O rankeles niežti.....
Tikrai,galėtų ir į Vilnių kas nors jo užvežti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 02, 16:41)
labai gražu
Merginos, pasinaudokit proga ir rugsejo 12-14dienomis uzbekite i litexspo parodu rumus, tai ir avalono bus ir as busiu ,ir darbeliu bus. Tai galesim pabendrauti, galesiu paaiskinti kaip ka daryti
Tikrai pamėginsiu rast laiko ir užvažiuot į parodą,labai jau knieti pačiupinėti ir gyvai pamatyti mimutės stebuklus
labai užkabino mane ažūras. aplėkiau Klaipėdoj kelias parduotuves, tai niekas man nepardavė nei avolono nei klijų ar nežinote kur KLP šių gėrybių galima rasti?
QUOTE(Tinguma @ 2007 09 03, 22:26)
labai užkabino mane ažūras. aplėkiau Klaipėdoj kelias parduotuves, tai niekas man nepardavė nei avolono nei klijų ar nežinote kur KLP šių gėrybių galima rasti?
Pleveles tai tikrai yra Kaune, Valanciaus 21. O purskiamu tekstiliniu kliju Kaune ir Vilniuje dailininku muzoj!
taigi, kad Kaune, o Klaipėdoje? negi aš viena klaipėdietė susigundžiau šiomis grožybėmis?
aną dieną dailininkų pardėj rėminau vieną darbelį ir užklausiau gal turi tos plėvelės, sako jau nebe pirma klausia sako - žinau kur gauti, bet nesakysiu patys greit pradėsim prekiauti
va kaip žmonės biznį daro
va kaip žmonės biznį daro