Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Pamokele as jums padaryciau su malonumu, tik rugsejis labai uzimtas. Spaliui galima ir pasiplanuoti. Jei noresit galesiu priimti ir i savo dirbtuves, jei susidarytu daugiau norinciu galiu ir i kita miesta atvaziuoti.
Atsakyti
ir aš ir aš į kursus norėčiau bigsmile.gif

suknutė fantastiška wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2007 08 21, 17:12)
O kas man į Uteną atsiūst galėtų  verysad.gif ?

Spali ar lapkriti zadu vaziuoti i Utena vesti seminaro, tai jei noras bus galesiu pranesti.
Atsakyti
bigsmile.gif Mimute, būtinai pranešk thumbup.gif drinks_cheers.gif labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Mimute, pasigirk bent knygu pavadinimais kokias isigijai ax.gif
Atsakyti
Jooo.....suknelė tai wub.gif .
Ir aš už kursus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 08 26, 17:43)
Mimute, pasigirk bent knygu pavadinimais kokias isigijai  ax.gif

Knyga kol kas paskolinau , nes neturiu laiko studijuoti. Kol vazinejau po parodas prisikaupe begale darbu! O paroda buvo labai didziule.I galvele isidejau ideju, nes kaip dera tokiais atvejais, fotika palikau namuose! Siaip laiko turejom labai mazai,todel visur begtia rolleyes.gif Mugeje radau tik viena man tinkancia knyga, nors ju ten buvo labai daug. Kai isbandysiu naujienas ,butinai parodysiu. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes! Tai ka ,tinginiaujat? Stai ka tik pabaigiau, bet kaip visada nuotrauka prasta! unsure.gif user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Ir kaip visada labai labai ir dar labaaaiii ......gražuuuuu .Ech,ir kada mes taip išmoksim g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 08 27, 19:07)
Sveikutes! Tai ka ,tinginiaujat? Stai ka tik pabaigiau, bet kaip visada nuotrauka prasta! unsure.gif user posted image

cia kazkas is fantastikos...ant zalio kuno kazkas tokio.... thumbup.gif

kaip matau tavo temos vis nelegalizuoja....??? kaip cia yra????
Atsakyti

kaip matau tavo temos vis nelegalizuoja....??? kaip cia yra????
[/quote]
Turbut nepatinku as joms, arba guli kur nors siltuose krastuose ir neskuba i darbus sugristi! vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif Na ka darysi, vilties neprarandu ir dirbu toliau! Avalona uzvesiu rytoj!
Atsakyti
Tai kur jus visos dingot? Ar bandet azurus kurti? As siaip ne taip uzbaigiau viena svarkeli!user posted image
user posted image
Atsakyti