Pamokele as jums padaryciau su malonumu, tik rugsejis labai uzimtas. Spaliui galima ir pasiplanuoti. Jei noresit galesiu priimti ir i savo dirbtuves, jei susidarytu daugiau norinciu galiu ir i kita miesta atvaziuoti.
ir aš ir aš į kursus norėčiau
suknutė fantastiška
suknutė fantastiška
QUOTE(mėlinytė @ 2007 08 21, 17:12)
O kas man į Uteną atsiūst galėtų ?
Spali ar lapkriti zadu vaziuoti i Utena vesti seminaro, tai jei noras bus galesiu pranesti.
Mimute, būtinai pranešk labai lauksiu
Mimute, pasigirk bent knygu pavadinimais kokias isigijai
Jooo.....suknelė tai .
Ir aš už kursus
Ir aš už kursus
QUOTE(tokom @ 2007 08 26, 17:43)
Mimute, pasigirk bent knygu pavadinimais kokias isigijai
Knyga kol kas paskolinau , nes neturiu laiko studijuoti. Kol vazinejau po parodas prisikaupe begale darbu! O paroda buvo labai didziule.I galvele isidejau ideju, nes kaip dera tokiais atvejais, fotika palikau namuose! Siaip laiko turejom labai mazai,todel visur begtia Mugeje radau tik viena man tinkancia knyga, nors ju ten buvo labai daug. Kai isbandysiu naujienas ,butinai parodysiu.
Sveikutes! Tai ka ,tinginiaujat? Stai ka tik pabaigiau, bet kaip visada nuotrauka prasta!
Ir kaip visada labai labai ir dar labaaaiii ......gražuuuuu .Ech,ir kada mes taip išmoksim ?
QUOTE(mimute @ 2007 08 27, 19:07)
Sveikutes! Tai ka ,tinginiaujat? Stai ka tik pabaigiau, bet kaip visada nuotrauka prasta!
cia kazkas is fantastikos...ant zalio kuno kazkas tokio....
kaip matau tavo temos vis nelegalizuoja....??? kaip cia yra????
kaip matau tavo temos vis nelegalizuoja....??? kaip cia yra????
[/quote]
Turbut nepatinku as joms, arba guli kur nors siltuose krastuose ir neskuba i darbus sugristi! Na ka darysi, vilties neprarandu ir dirbu toliau! Avalona uzvesiu rytoj!
Tai kur jus visos dingot? Ar bandet azurus kurti? As siaip ne taip uzbaigiau viena svarkeli!