Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mimute @ 2007 08 23, 14:02)
RUGSEJO 12-14DIENOMIS LITEXPO PARODU CENTRE VILNIUJE JUS GALESITE NUSIPIRKTI TIRPIOS PLEVELES IR KLIJU! GALESITE PASIZIURETI GATAVU GAMINIU!

doh.gif doh.gif nu kodėl nėra nei vienos savaitgalio dienos verysad.gif aš dirbu ir niekaip negaliu atvažiuot, o taip norėtūs viską savom akim pamatyti verysad.gif
Atsakyti
štai iš mimutės parsiveštos knygos...keleta naujų įdėjų....
user posted image
user posted image
user posted image
nelabai kokia kokybė...bet šis tas matosi
Atsakyti
Aciu ,kad idejai nuotraukas.Is parodu nuotrauku dar neturiu. Idedu krikstynoms siuta suknele.
user posted image
Atsakyti
Ech,kaip realiai noretusi knygele pavartyti smile.gif
O suknute fantastiska!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minimute,tu kursu nedarai siai technikai aaa smile.gif Aisku,viska galima paciom ismokti ir isbandyti. Bet kartais grupelej daug smagiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 24, 23:22)
Minimute,tu kursu nedarai siai technikai aaa smile.gif Aisku,viska galima paciom ismokti ir isbandyti. Bet kartais grupelej daug smagiau tongue.gif

aha, mimute, gal...kurselius ažūro? bigsmile.gif blush2.gif

Suknelė labai labai graži wub.gif
Atsakyti
o kiek siuvimo masinu atsiveztumet i kursus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 08 24, 23:30)
o kiek siuvimo masinu atsiveztumet i kursus  ax.gif

a tu manai, aš neturiu??? bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Nemanau, kad neturi 4u.gif tik isisvaizduoju vaizdeli, stovi desetkas motereliu su siuvimo masinom ir laukia kursu biggrin.gif. Ir as gi mielai i tokius atalekciau su siuvamaja savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 08 25, 01:11)
Nemanau, kad neturi  4u.gif  tik isisvaizduoju vaizdeli, stovi desetkas motereliu su siuvimo masinom ir laukia kursu  biggrin.gif. Ir as gi mielai i tokius atalekciau su siuvamaja savo  ax.gif

liezuvis.gif
tai va mes visos tada paeiliui prie tavosios ir sėstume, kad nereikėtų kiekvienai temptis hihihi.gif

Bet pirma reikia, kad mimutė mus sutiktų pamokyti... ax.gif
Atsakyti
Suknytė laaabai graži wub.gif thumbup.gif
Aha bigsmile.gif kursų ir aš norėčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 08 24, 23:30)
o kiek siuvimo masinu atsiveztumet i kursus  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienos pakaktu jei nedidelius darbelius daryti tongue.gif
As saviskes nesivesciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 25, 11:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vienos pakaktu jei nedidelius darbelius daryti tongue.gif
As saviskes nesivesciau  schmoll.gif

knyga dabar pas mane....jei esi kaune atlek ir paziuresi..tuo paciu paplepesim....

tiksliai mimute reikia tau padaryti kokia pamokele....aisku uz mokesti..... mirksiukas.gif
Atsakyti