Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Sveikos merginos! Stai ir as su savo naujienomis! Jei ka sudomins tai bus smagu ir man. Pradziai ikeliu pora nuotraukyciu susipazinimui kas tai yra.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas , gerai ,kad užvedei tokią temą. Daug kam bus naujiena tos technikos. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 08 04, 23:04)
Labas , gerai ,kad užvedei tokią temą. Daug kam bus naujiena tos technikos. Sveikinu 4u.gif

Tikiuosi ,kad susidomes. Pati senila tikrai darai, o tuos azurus ar bandei?
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 08 05, 01:08)
Tikiuosi ,kad susidomes. Pati senila tikrai darai, o tuos azurus ar bandei?

labai smagu, kad pasiryzai uzvesti sita tema....manau mus pamokysi...ir paciai bus naudos is musu...... thumbup.gif

Atsakyti
Labai įdomios technikos thumbup.gif Gal kas galėtų plačiau pamokyti 4u.gif ?
Atsakyti
Gal kas galėtų išvis supažindinti su pačia pradžia, kas ir kaip biggrin.gif , yra visai nežinančių, bet sužavėtų bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Senilas yra atvirkstinis skiautinys. Tiksliai negaliu pasakyti is kur jis kilias, bet manyciau kinu ar japonu. Kai tik bus galimybe ydesiu gamybos proceso nuotraukas.Senilui naudojami audiniai:medvilne, linas, flanele, silkas. Butu labai ydomu suzinoti ar dar kuri esatia bandziusi siuti senila?
Atsakyti
Aš bandžiau , labai patiko ir idomu dėl netikėto medžiagų pasikeitimo. Tik man jau gėda tas pačias pagalves rodyti. O naujų darbų dabar neturiu.
Atsakyti
stai jums improvizacija senilo tema.
user posted image
Atsakyti

o ar atsirado lietuvoj priemoniu senilui, na ten ko reikia spesialiu zirkliu ar peilio....apie priemones placiau prasom.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangek: 06 rugpjūčio 2007 - 07:53
QUOTE(dangek @ 2007 08 06, 08:52)
o ar atsirado lietuvoj priemoniu senilui, na ten ko reikia spesialiu zirkliu ar peilio....apie priemones placiau prasom.....

Lietuvoje kol kas dar neteko matyti irankiu siai technikai, bet labai lengvai galima sukarpyti zirklemis, sie du darbai mano buvo sukarpyti zirklemis, peilius pirkau uzsienyje.
Atsakyti
Labai įdomu bigsmile.gif prašom toliau 4u.gif
Atsakyti