QUOTE(zay @ 2013 03 12, 11:13)
nu kadangi visi rašo, pasiduodu ir aš . Man visiškai temą atitinkantis šuo yra vokiečių aviganis, kadangi esu laikius retriverį, galiu lyginti-šeimoje, su vaikais jis toks pats kaip retriveris-švelnus, atsargus, labai meilus, niekad nenuskriaus vaiko, ant jo ir raitas vaikas gali voliotis, ir tampyti ir žaisti-nenuskriaus. Tai visiški šeimos šunys, tiesiog kadangi jie tinkami dirbt apsaugą, jiems nėra taip masiškai klijuojama etiketė "šeimos šuo". Nors šeimoje-jie toki patys kaip ir visi kiti. Manau teisingai auginant šunį, bet kuris yra šeimos šuo, na kai kurios mažos veislės nelabai tinkamos būt vaikų draugais, tad šioje temoje tada aktualiau sargumas, apsauga, vat tai ne kiekvienas šuo gali daryti. O mylėti ir būti geras vaikui-beveik visi jie tai gali daryti ir daro, tai nėra kažkokios veislės išskirtimumas.
Aš pati būdamas vos ropojantis lelius užaugau su dviem VA žiauriai gaila, kad vienas pabėgo ir niekas neberado, o įsigyjus antrą numirė nuo maro labai šaunūs šunys buvo, ypač tas antrasis mane saugojo ir globojo