Įkraunama...
Įkraunama...

Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

QUOTE(maskatukas @ 2012 05 19, 17:09)
tai buvo senai, as pas drauge geriau kava, sunus arbata, jam buvo kokie 6 metukai, gere ir netycia paliejo ant stalo, as pakeliau balsa, o net nusterau-atsikele nuo grindu bokseris ir taip mane piktai apurzge, kad sedejau kaip pabuciuota,
o suo nuejo pas vaika ir padejo galva jam ant keliu....va taip.....

Jus teisi, tokie bokseriai yra. Patirti turiu ir ne su vienu. Jie tiesiog gatavi atiduoti gyvybe uz vaika. Kentes iki paskutiniuju, leis tampyti lupas ir sedet ant kupros bent jau maniskiai tokie. Beabejo nereikia pamirsti kad suniukai stamboki ir dukdami gali netycia uzgaut, niekada specialiai aisku, bet visai mazo pypliaus tai as ir su ziurkenu vieno nepalikciau. smile.gif
Atsakyti
Mielosios, jei tik yra sąlygos laikyti ir išlaikyti didelį šunį, tai aš kaip didžioji šunų mylėtoja, visą gyvenimą laikius šuniukus, dėl vaiko, o ir dėl savęs iš tikrųjų, patariu tik vieną veislę (be "dvortejerų"-nes tie ir taip aišku, kad superiniai! Jie iš savęs ,tobuli), tai auksaspalviai retriveriai.
Mano dukrytė mėgaujasi jų dviejų draugijoje, mūsų šeimoj tai ypatingi šeimos nariai, draugai, auklės - Perla su Zarra. Jų tik dalelę nuostabios draugystės rodau dukters draugystė su šuniukaisčia.
Tik labai labai svarbu, kad šuniukus įsigytų atsakingos šeimos. Esu prieš šuniukus - "dovanas". Todėl įkūriau nuorodašunų terapijos grupę, kur gali jungtis visi, kas nori, bnes idėją išgryninti reikės didelės pagalbos.
Auksaspalviai retriveriai - jie iš viso kažkokie stebuklai, gali daryti ką nori, niurkyti kaip nori, jie vis tiek akutes pastatę, letenėlę deda ant peties su meile smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evita: 08 kovo 2013 - 19:02
Tikrai puikus, bet tinka ne visiem, jie vieni is labiausiai alergizuojanciu. verysad.gif
Atsakyti
Iš didelių šunų tai taip,AR ko gero draugiškiausi wub.gif ,bet tikrai jie nėra sargūs schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 11 kovo 2013 - 11:19
Ngi azijatai. Vienareikšmiškai. tongue.gif biggrin.gif
user posted image
O jeigu rimtai, tai kad šuo būtų draugiškas vaikams reikia auklėti tiek jį, tiek vaikus.
Atsakyti
RUSŲ JUODIEJI TERJERAI. Apsauga užtikrinta. Niekada nepuls įsibrovėlio jo neperspėję. Vaikams šitas šuo kaip kilimėlis. Iš kelių turėtų vadų visi šuniukai gyvena su mažais vaikais, namuose.
Ir vedantis mieste - pensininkų džiaugsmas... biggrin.gif . Prieina ir sako kokia močiutė " vaikeli, šitas meškinas man gal ir įkąs, bet aš labai noriu jį paglostyti... bigsmile.gif " Aišku, maniškiai pagal komandą ir svetimiems adekvatūs, tai mieste mes glostomės ir glostomės.. biggrin.gif .
O išsivedus į miestą tris - didelė avarijų tikimybė...Mašinos vidury gatvės stoja...
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2013 03 11, 15:29)
RUSŲ JUODIEJI TERJERAI.  Apsauga užtikrinta. Niekada nepuls įsibrovėlio jo neperspėję. Vaikams šitas šuo kaip kilimėlis. Iš kelių turėtų vadų visi šuniukai gyvena su mažais vaikais, namuose.
Ir vedantis mieste - pensininkų džiaugsmas... biggrin.gif . Prieina ir sako kokia močiutė " vaikeli, šitas meškinas man gal ir įkąs, bet aš labai noriu jį paglostyti... bigsmile.gif " Aišku, maniškiai pagal komandą ir svetimiems adekvatūs, tai mieste mes glostomės ir glostomės.. biggrin.gif .
O išsivedus į miestą tris  - didelė avarijų tikimybė...Mašinos vidury gatvės stoja...

lotuliukas.gif thumbup.gif
Per kažkurią parodą MB su maniške ringe, prieina kažkokia užsienietė ir klausia, ar aš galėsianti palaikyti jos ŠUNIUKĄ, kol ji ringe bus. Nu "no problem", sakau. Ta kad pradžiugo ir atvedė... juodulį... Kažkaip nedrąsu paliko, bet nu negi atsisakysi jau. Taip ir prastovėjom su tuo ŠUNIUKU, kokių 70 cm. ties ketera, sustingę, viens į kitą žiūrėdami doh.gif lotuliukas.gif Gražūs šunys mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausi vaikų draugai- rotveileriai. thumbup.gif

http://www.youtube.c...;v=hWMrynKLKCE#!

http://www.youtube.c...h?v=m8Jh49-3shg
ir t.t.

Aišku, normalių tėvų ir iš normalaus veislyno. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evita @ 2013 03 08, 18:55)
Mielosios, jei tik yra sąlygos laikyti ir išlaikyti didelį šunį, tai aš kaip didžioji šunų mylėtoja, visą gyvenimą laikius šuniukus, dėl vaiko, o ir dėl savęs iš tikrųjų, patariu tik vieną veislę (be "dvortejerų"-nes tie ir taip aišku, kad superiniai! Jie iš savęs ,tobuli), tai auksaspalviai retriveriai.
Mano dukrytė mėgaujasi jų dviejų draugijoje, mūsų šeimoj tai ypatingi šeimos nariai, draugai, auklės - Perla su Zarra. Jų tik dalelę nuostabios draugystės rodau dukters draugystė su šuniukaisčia.
Tik labai labai svarbu, kad šuniukus įsigytų atsakingos šeimos. Esu prieš šuniukus - "dovanas". Todėl įkūriau nuorodašunų terapijos grupę, kur gali jungtis visi, kas nori, bnes idėją išgryninti reikės didelės pagalbos.
Auksaspalviai retriveriai - jie iš viso kažkokie stebuklai, gali daryti ką nori, niurkyti kaip nori, jie vis tiek akutes pastatę, letenėlę deda ant peties su meile smile.gif
user posted image

Visiškai su jumis sutinku, kad retriveris tobula šeimoms su vaikais. Tačiau jie nėra sargūs. Asmeniškai tai pagrindinė priežastis kodėl nepasirinkau tokio šuns, nors jie labai faini biggrin.gif jei sargumo nereikia, tai tada puiku. Bet aš asmeniškai jaučiuos truputį ramiau kai šuo kartais "amteli" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 03 11, 21:29)
Aišku, normalių tėvų ir iš normalaus veislyno.  mirksiukas.gif

Manau, čia yra esminis sakinys, kalbant apie normalų šunį namams, apsaugai ir šeimai.
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2013 03 11, 14:29)
RUSŲ JUODIEJI TERJERAI.  Apsauga užtikrinta. Niekada nepuls įsibrovėlio jo neperspėję. Vaikams šitas šuo kaip kilimėlis. Iš kelių turėtų vadų visi šuniukai gyvena su mažais vaikais, namuose.
O išsivedus į miestą tris  - didelė avarijų tikimybė...Mašinos vidury gatvės stoja...

drinks_cheers.gif dideli geri meškiai wub.gif
kokia veislė labiausiai g.gif nėra skirtumo,svarbiausia su meile ir atsakingai jį užaugint.ir patikėkit net taksiukas perkas gerklę už savo namus ir šeimininką.
Atsakyti
nu kadangi visi rašo, pasiduodu ir aš biggrin.gif . Man visiškai temą atitinkantis šuo yra vokiečių aviganis, kadangi esu laikius retriverį, galiu lyginti-šeimoje, su vaikais jis toks pats kaip retriveris-švelnus, atsargus, labai meilus, niekad nenuskriaus vaiko, ant jo ir raitas vaikas gali voliotis, ir tampyti ir žaisti-nenuskriaus. Tai visiški šeimos šunys, tiesiog kadangi jie tinkami dirbt apsaugą, jiems nėra taip masiškai klijuojama etiketė "šeimos šuo". Nors šeimoje-jie toki patys kaip ir visi kiti. Manau teisingai auginant šunį, bet kuris yra šeimos šuo, na kai kurios mažos veislės nelabai tinkamos būt vaikų draugais, tad šioje temoje tada aktualiau sargumas, apsauga, vat tai ne kiekvienas šuo gali daryti. O mylėti ir būti geras vaikui-beveik visi jie tai gali daryti ir daro, tai nėra kažkokios veislės išskirtimumas.
Atsakyti