Įkraunama...
Įkraunama...

Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

QUOTE(Pamunka @ 2011 04 01, 10:34)
Pasijutau "badoma" jei mano dideli šunys leidžia laiką namie..
O kam tada šuo tik lauke? Kad būtų vietoj durų skambučio?

mums mūsų dideli purvini gauruoti ir visokie kitokie nepatogūs šunys mūsų sielai, ir širdžiai.Purvinantys namus ir verčiantys lovas baisiai nepatogūs ,bet patys mylimiausi ir reikalingiausi.O lauke g.gif tikrai taip daugumai dėl mados ,dėl didelės teritorijos,dėl durų skambučio.Vis elektrą taupo biggrin.gif Man baisu kai šuo 10 metų sėdi uždarytas voljere be žmogaus šilumos,mato šeimininką tik kartą į parą su bliūdu doh.gif Man tai gyvulio kankinimas ir tiek.geriau jau tada iš vis nelaikyti nieko.
Atsakyti
Pamunka nekreipkite dėmesio. Kiek žmonių, tiek nuomonių... cool.gif
Skyrelio klausimas: Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?
Atsakymas: Tas šuo, kurį tikrai myli šeimininkas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciceronas @ 2011 04 01, 09:57)
Pamunka nekreipkite dėmesio. Kiek žmonių, tiek nuomonių... cool.gif
Skyrelio klausimas: Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

Vo, teisingai thumbup.gif
O kam reikia sargo - signalizacija! Ir pigesnis mėnesinis išlaikymas, ir šerti nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciceronas @ 2011 04 01, 10:57)

Geriau pasakyta tikrai negali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2011 04 01, 08:50)
Cile, bet juk gali ir kažkokios veislės šunys būti patogūs wink.gif Pvz man labai patogūs mano šunys (Vokiečių pinčeriai): nei dideli, nei maži, sargūs, bet nepavojingi, lauke aktyvūs, o namie (suaugę) "beveik ramiakai", šunys nėra žaisliniai, bet vaikai turi užsiėmimo, turi su kuo padūkti... šuniški, nereikia jokių kaspinėlių, šepečių kalno ir t.t.

Visiskai su jumis sutinku - butent vokieciu pinceris ir vipetas man atrodo esantys vieni "patogiausiu" drinks_cheers.gif

QUOTE(žostautė @ 2011 04 01, 10:33)
Nu matai, kai SAVO veislę myli, tada ji ir būna patogi. Man maniškė nepaprasto patogumo - kompaktiška, bekvapė, plaukus lengva surinkt, vidutinio dydžio...
thumbup.gif 

Tai va ir sakau, lenkiu galva pries "savo" veisle turincius laikytojus, ypac kai kalba eina apie labai ypatingus sunis pvz. - airiu vilkogaudi, tosa inu, miniatiurinius ar labai plaukuotus suniukas smile.gif
O vilksunis tikrai labai optimalus suo drinks_cheers.gif
p.s.kadangi esu isitaisius tris, tai rinkausi mazesnio ugio, t.y. "pigiau kainuojancias" sunytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 04 01, 21:19)
Visiskai su jumis sutinku - butent vokieciu pinceris ir vipetas man atrodo esantys vieni "patogiausiu"  drinks_cheers.gif

Su Vipetais esu visiškai "nesusipažinusi", bet man atrodo, kad tai labai skirtingos veislės, neskaitant ūgio ir kailio struktūros... Bet net įdomu pasidarė, eisiu ieškot Vipet-draugų smile.gif
Papildyta:
P.S. Teko "kontaktuoti" su Vipetu vienoj parodoj Druskininkuose, tiksliau po parodos pievoj... Pinčeriai (net trys) Vipeto nepagavo wink.gif Bet šeimininkas buvo toliau, tai nepakamantinėjome, nors šiaip tai padaryti visada įdomu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites: 02 balandžio 2011 - 21:11
QUOTE(Bites @ 2011 04 02, 21:10)
Su Vipetais esu visiškai "nesusipažinusi", bet man atrodo, kad tai labai skirtingos veislės, neskaitant ūgio ir kailio struktūros... Bet net įdomu pasidarė, eisiu ieškot Vipet-draugų smile.gif
Papildyta:
P.S. Teko "kontaktuoti" su Vipetu vienoj parodoj Druskininkuose, tiksliau po parodos pievoj... Pinčeriai (net trys) Vipeto nepagavo wink.gif Bet šeimininkas buvo toliau, tai nepakamantinėjome, nors šiaip tai padaryti visada įdomu...

smile.gif vipetas kokios spalvos buvo? ir seimininkas kokios spalvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamunka @ 2011 04 02, 22:43)
smile.gif vipetas kokios spalvos buvo? ir seimininkas kokios spalvos?  ax.gif

Vipetas "margas", kažkas panašaus, kaip jūsų avataro nuotraukoje, dešinėje, o šeimininkas nepamenu biggrin.gif . Tai buvo užpernai... Klausiate, gal su jūsiškais dūko mūsiškiai ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites: 03 balandžio 2011 - 08:33
QUOTE(Bites @ 2011 04 03, 08:31)
Vipetas "margas", kažkas panašaus, kaip jūsų avataro nuotraukoje, dešinėje, o šeimininkas nepamenu  biggrin.gif . Tai buvo užpernai... Klausiate, gal su jūsiškais dūko mūsiškiai  ax.gif ?

Mes pernai ten miegojom palapinese uz parodos laukuose :-) bet ne uzpernai :-)
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2011 04 01, 10:27)
ogi niekas jums akių nelupinėja dėl to biggrin.gif jūsų nuomonė yra jūsų.Mano nuomonė tokia kad sargas turi būti šalia manęs o neuždarytas voljere.Šuo uždarytas voljere jums nepadės jei kažkas atsitiks ir jūs neturėsite galimybės jo iš ten išleisti.Tiesiog nesutinku su jūsų tokia nuostata kad didelis šuo būtinai turi gyventi laike ir tiek.Didelis šuo gali gyventi visur jis vietos neužima tik daugiau nepatogumų .Paskaičius jūsų pastą toks vaizdas kad mes daugiau nieko nedarom tik grindis plaunam biggrin.gif o jau jūs su vaikais ir šunim laike dūkstat doh.gif Nei velnio užtenka to laiko per akis po laukus išsiduoti ir su vaikais ir be jų.Taip kaip jūsų šuo voljere miega ,taip mano šuo pakritęs bele kur miega.Man voljeras netinka ir dėl to kad aš dažnai pamirštu duris užrakinti biggrin.gif šuo voljere tik loja ,bet nekanda doh.gif o va maniškis  g.gif prašom į svečius ir dar naktį blush2.gif pajausit skirtumą drinks_cheers.gif

Super zodziai drinks_cheers.gif daug metu auginu sunis, dabar laukiu savo svajoniu kalytes atsiradimo mano namuose, kuri beje, bus trumpaplauke, bet puikiai zinau ka reiskia trumpaplaukis, tie mazi plaukeliai kaip adatos sulenda i visus imanomus kampus doh.gif visi mano sunis buvo vidutiniai ar dideli ir visi gyveno viduje nuosavo namo, kaip bebutu, manau, kad nors ir daug demesio gaunantis suo voljere yra maziau socialus uz suni gyvenanti su seima, juk suo gaujos principu gyvenantis gyvunas, tai seima jam gauja ir manau, kad seimos suo gins savo gauja iki galo, o voljero suo irgi gins, bet is voljero tai jus nepaleisite suns kai jau kazkas brausis i jusu kiema...
o del purvo i namus, tai as ir savo dobermanui ir labradorui plaudavau kojas grizus is lauko, tiesiog man taip estetiskiau, o ir sunys sia procedura mego, ypac labradoras...
keista, kai zmones matydami pora metu dresuojama suni sako: oooo, koks jusu protingas ir ramus suo, kaip klauso, o musiskis tai kazkoks nesusipratimas... unsure.gif bet kai paklausiu kiek laiko juos dresiruoja ir koks ju socialinis gyvenimas, tai pasirodo niekas ju nedresuoja ir toliau savo kiemo suo neina, tai kaip tada zmones gali tiketis kad suo zinos kur vagis, o kur laiskininkas, kad vaikai tai geris, kuris tau krapsto nosi, bet tau tai atseit patinka... su suniu reikia gyventi, o ne ji tureti thumbup.gif
Atsakyti
mano nuomone mylintis vaikus ir labai sargus yra SARPEJUS, jus net neisivaizduojate kaip musu Meila myli vaikus, kaip juos saugoja nuo visko, ir tikrai niekas neieis i musu namus be jos leidimo 4u.gif , tik gaila kad vyru ji nekencia doh.gif butinai juos puola doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2008 02 06, 13:03)
Bokserio silpnybe - vaikai... Numirt is laimes pasiruoses vaikus pamates ir labai draugaut nori  bigsmile.gif

tai buvo senai, as pas drauge geriau kava, sunus arbata, jam buvo kokie 6 metukai, gere ir netycia paliejo ant stalo, as pakeliau balsa, o net nusterau-atsikele nuo grindu bokseris ir taip mane piktai apurzge, kad sedejau kaip pabuciuota,
o suo nuejo pas vaika ir padejo galva jam ant keliu....va taip.....
Atsakyti