QUOTE(cile @ 2011 03 31, 21:48)
Na, bet tarkim jusu vipetai to "lauko" parnesa nepalyginamai maziau nei leonbergeriai
Cile
niekada negalvojau kad meskos uzims vipetu vieta namuose, labai daug zmoniu Lietuvoj yra seno sukirpimo, man, o juo labiau mano vyrui be galo gaila verkiancio meskino lauke kai visi susisuke ant sofos
Todel musiskiai VISI turi vietos ant sofos
Kodel vipetas gali ant sofos o leonbergeris ne? A? Jo, namus pritersia daugiau, bet KOKS DZIAUGSMAS ziurint telika prisiglaust prie galiunu ir KOKIA MEILE JU AKYSE UZ TAI! Dzin tos grindys, ju neplaunu tris kartus per diena, esu tingine, man uztenka kelissyk savaitej :-) O sofas dengiu plaunamais adialais (pledais) ir juos keiciu kai issipurvina nuo peduciu - superdalykas! Ir grazu, ir interjeras atsinaujina, ir sunys nenuskriausti, ir mes laimingi
P.S.: neileidziam mesku i svetaine tik kai lyja, nes tada jie buna kaip velniai - kailio, vandens ir zemiu misinys
nes nera ten kokiu peduciu valyt, reikia skalbti visa :-)
P.P.S.: kai atvaziuojam gimines ir kai kurie draugai, meskos solidziai tuno lauke, nes "sveciu pasamone nesugeba suprasti "sargo" ant sofos", o mes ir nekeiciame to, isvaziuos, bus vel viskas po senovei