skaičiau aš čia skaičiau koks tas sargus ir mylintis vaikus šuo
kiekvienas ko gero siūlys savo mylima veislę
galiu ir aš pasiūlyti JRT
,aišku dauguma pasakys kad tai didelis ,ilgaplaukis šuo kurio kailiui reikalinga rimta priežiūra,kad tai šuo kuriam reikia dresūros ir.t.t.visgi mano nuomone esmė ne veislėje.Tiesiog reikia rinktis labai atsakingai
Pasižiūrėkit kiek žmonių augina tuos baisiuosius bulterius,stafukus ir kitus rimtus ir visuomenei keliančius baimę šunis šeimose su mažais vaikais ir džiaugiasi .Kiek žmonių augina mažus šunelius kurie labiau už didelį saugoja ir gina namus.Jei visi žmonės rinktūsi augintinį atsakingai ir ne turguje už 50 Lt grynaveislį be dokumentų būtų visai kitaip.Pagaliau gi informacijos apie veisles labai daug ir visokios.Sėdi ir skaitai maži
na tokio nenoriu ieškau didesnio skaitau koks charakteris kaip atrodo.Daug maž išsirenki ieškaisi veislynų,bendrauji su veisėju.geras veisėjas visad patars pasakys.Bet koks šuo namuose jau yra ir nepatogumas.Tiek maži tiek dideli,tiek trumpaplaikiai tiek ilgaplaukiai prineša žemių ,yra ir plaukų.Nesišeria ir nepurvina tik pliušiniai ant lovos.Va su jais jokios bėdos.Aš nekalbu apie tuos bėdeles kurius žmones priglaudžia iš gatvės.Bet jei žmogus jau nori pirkti šunį tai tegul pirma pamasto ar išmesti pinigus kaip į balą ir nusipirkti grynaveislį be dokumentų neaišku su kokia psichika ar pirkti atsakingai.O veislė
kartais reikia pagyventi su ja kad ją įsimylėti.Jei žmogus nežino kokio šuns nori čia jau sunku
ką ir patarti.
Kiekvienas šuo teisingai užaugintas gins namus ir mylės savo šeimą
koks jis bebūtų.