Įkraunama...
Įkraunama...

Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

O šitoj temoj ne vaikai aptarinėjami. Dabar madoj yra vaikų laisvė - vaikai nieko neprivalo daryti, neprivalo padėti, neprivalo net gerbti suaugusių wink.gif
Beje, mano nuomone jeigu vaikų daugiau tai reikėtų rinktis labaiu skausmui atsparią veislę wink.gif
Aišku sutinku, kad neblogas variantas ir pūkuota spliušinis šuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2010 07 23, 21:07)
Nu klausykit, čia jau virš visko. blink.gif Tai gal žaislą prie būdos pririškit, ir tampyti galėsit ir maigyti. Nei urgs nei kąs. doh.gif Vietoj veisėjos net šuns jums neparduočiau. schmoll.gif

Jūs manęs nesupratote.Pas mus daznai sveciuojasi 4-5 metukai vaikai, ir megsta gyvunus patampyti, pamaigyti doh.gif.Tai jei mes nepastebėtume nekiltų nesklandumų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 24, 08:29)
Jūs manęs nesupratote.Pas mus daznai sveciuojasi 4-5 metukai vaikai, ir megsta gyvunus patampyti, pamaigyti doh.gif.Tai jei mes nepastebėtume nekiltų nesklandumų mirksiukas.gif .

Girdėjot ką nors apie leonbergerį???..
Atsakyti
Pamunka, ar tiesą sako Vikipedija, kad Leonbergeris - "sodybų šuo, sunkiai ištvertų šildymo sezoną gyvendamas bute"? cool.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus.Kol kas dar neisisgijome šuns, bet nusprendėme keletą savaičių palaikyti giminaičių šunelį, pažiūrėsime kaip ,,mažieji svečiai'' elgsis ir tada isigysime šunį.
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 24, 14:32)
Kol kas dar neisisgijome šuns

Niekada ir nereik skubėt įsigyjant šunį mirksiukas.gif

nusprendėme keletą savaičių palaikyti giminaičių šunelį, pažiūrėsime kaip ,,mažieji svečiai'' elgsis ir tada isigysime šunį

O kokį/kokios veislės (kolį)?
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 24, 14:32)
Ačiū už patarimus.Kol kas dar neisisgijome šuns, bet nusprendėme keletą savaičių palaikyti giminaičių šunelį, pažiūrėsime kaip ,,mažieji svečiai'' elgsis ir tada isigysime šunį.

tikiuosi, kad vargšelis liks gyvas... unsure.gif
Atsakyti
Vicious Vici ir kt., na, nebūtina juk iškart visko taip dramatizuot, a? smile.gif

Aš tikrai nematau jokio reikalo į _Spavotos_ klausimus atsakinėt su ironija - juk žmogus domisi/teiraujasi/etc... Kur jam/jai daugiau eit ieškot patarimų, jei ne čia - SM forume? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 07 24, 15:30)
Vicious Vici ir kt., na, nebūtina juk iškart visko taip dramatizuot, a?  smile.gif

Aš tikrai nematau jokio reikalo į _Spavotos_ klausimus atsakinėt su ironija - juk žmogus domisi/teiraujasi/etc... Kur jam/jai daugiau eit ieškot patarimų, jei ne čia - SM forume? g.gif

tai, kad neįmanoma šiuo atveju duoti patarimų. Žmogus į šunį žiūri kaip į pigų pasilinkminimo objektą vaikams unsure.gif doh.gif ne patarimų norisi duoti, o duoti kitur... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 24, 19:17)
tai, kad neįmanoma šiuo atveju duoti patarimų. Žmogus į šunį žiūri kaip į pigų pasilinkminimo objektą vaikams unsure.gif  doh.gif ne patarimų norisi duoti, o duoti kitur... mirksiukas.gif

Tik nepirkit vaikams mazos veisles suniuku, jie ne zaisliukai, jie bus uztasyti , jau geriau dideles veisles suni kuris butu apsauga ir tie dideli taip laaabai nepyksta ant vaiku, nes jie jaucia matyt ,kad juos reikia saugot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 24, 19:17)
Žmogus į šunį žiūri kaip į pigų pasilinkminimo objektą vaikams unsure.gif  doh.gif

Nežinau, tačiau bent man taip nepasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 07 24, 19:40)
Nežinau, bet man taip nepasirodė smile.gif

Jus sprendziat pagal save, Jus taip galvojat, bet yra teveliu kurie turi daug pinigu ir vaikui nupirktu bet ka,kad tik uzpildytu ta tustuma kurios jis negali duoti pats, kaldamas pinigus ,
Atsakyti