Įkraunama...
Įkraunama...

Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

Mitelshnauceris pati geriausia aukle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2010 05 29, 14:31)
Mitelshnauceris pati geriausia aukle  thumbup.gif

Na ar tikrai jūsų atsakymas yra kažkaip argumentuotas, įrodytas ir tt? unsure.gif
Manau, kiekvienos veislės vienas ar kitas atstovas gali būti gera aukle. Ale jei jau veislę reiktų rinktis, tai aš matyt vaiko draugu rinkčiaus... labai gerą stafuką blush2.gif Tokie saulėti gyvūnai, atsparūs ausų sukiojimo skausmui ir tt... Nors matyt daugelis stabilių šunų į vaikus reaguoja supratingai. Mano šuo augo ir gyveno be vaikų, tačiau yra buvę tokių situacijų, kai vaikai elgėsi su ja nederamai ar neatsargiai man nebūnant šalia, ir jos reakcija buvo tokia, kuria galiu didžiuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2010 05 29, 14:31)
Mitelshnauceris pati geriausia aukle  thumbup.gif

Kaskodel Labradorai visiems atrodo zaisliukai, o pas mano kaimynus yra 4 labradorai, tai, kai teko pas juos i kiema nueiti,savo vaiko parsivesti, tai patyriau adrenalino.Nors palaidas buvo tik vienas. o mano sunus ju nebijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute35: 22 liepos 2010 - 09:59
Ar galite padėti išsirinkti šunį?Norėtume:
1.Geras, draugiškas su vaikais.
2.Vidutinio dydžio.
3.Kad nereikėtų labai daug krūvio, nes mėgėjai patinginiauti.
Mastėme apie kolius, senbernarus ir auksapalvius retviverius.Man širdis labiau linksta prie senbernaro, bet tėvai nori kolio.Gal turite tokį variantą kad tiktų abiems pusėms?(auksaspalviai retriveriai netinka,taip nusprendėme)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Spalvota_: 23 liepos 2010 - 10:12
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 23, 11:11)
Ar galite padėti išsirinkti šunį?Norėtume:
1.Geras, draugiškas su vaikais.
2.Vidutinio dydžio.
3.Kad nereikėtų labai daug krūvio, nes mėgėjai patinginiauti.
Mastėme apie kolius, senbernarus ir auksapalvius retviverius.Man širdis labiau linksta prie senbernaro, bet tėvai nori kolio.Gal turite tokį variantą kad tiktų abiems pusėms?(auksaspalviai retriveriai netinka,taip nusprendėme)

Klausimas tada ką laikote "vidutinio dydžio" šunimi biggrin.gif Nes man tai gal kolis vidutinis, o senbernaras tai kchmm.... visur priskiriamas prie gigantinių veislių.
Jūs norit, kad šuo būtų "geras ir draugiškas su vaikais" - tai kad nekreiptų į juos dėmesio, ar kad jie kartu užsiiminėtų?
Be to minkštas kailis, tai dar ne viskas - pasidomėkit charakteriais. Kolis ir senbernaras gana skirtingi šunys. Ir ar pasiryžę ilgaplaukio kolio kasų priežiūrai?
Atsakyti
Kolio tikrai nepavadinciau neaktyviu sunimi, vis tik aviganis
Atsakyti
Dėl aktyvumo - tai aš smarkiai pakeičiau savo nuomonę pamačius kaip namusoe elgiasi ši-tsu. Visiškai dekoratyvinis, namų džiaugsmas, pagalvės puošmena smile.gif Mano dvi jaunos bulterjerės tiek laiko nezuja ratais siausdamos, kiek veiksmo duoda du ši-tsu smile.gif Taip kad paaiškėjo bulterjero aktyvumo lygis gana žemas - užtenka išlakstyti laukuose ir namie ramuma biggrin.gif
Atsakyti
Jūs norit, kad šuo būtų "geras ir draugiškas su vaikais" - tai kad nekreiptų į juos dėmesio, ar kad jie kartu užsiiminėtų?

Kad leistusi visaip maigomas, tampomas ir taip toliau,kad nereikėtų bijoti jog aplos, apurgz (mano sesuo bijo kai šunys piktai urzgia, bet ir nori šuniuko).Esame pasiryžę ilgaplaukio šunelio priežiūrai- kartą teko prižiūrėti giminaičių kolių veislės kalytę.
Kolio tikrai nepavadinciau neaktyviu sunimi, vis tik aviganis

Na, nežinau ax.gif.Kai man teko prižiūrėti tą kalaitę-jokių problemų dėl to nebuvo.Gal jau ne tokie tinginiai esame kaip atrodo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 23, 19:04)
Kad leistusi visaip maigomas, tampomas ir taip toliau,kad nereikėtų bijoti jog aplos, apurgz (mano sesuo bijo kai šunys piktai urzgia, bet ir nori šuniuko).Esame pasiryžę ilgaplaukio šunelio priežiūrai- kartą teko prižiūrėti giminaičių kolių veislės kalytę.

kai perskaitau tokio pobūdžio tekstus manyje kyla žudikiškas instinktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 23, 20:04)

Nu klausykit, čia jau virš visko. blink.gif Tai gal žaislą prie būdos pririškit, ir tampyti galėsit ir maigyti. Nei urgs nei kąs. doh.gif Vietoj veisėjos net šuns jums neparduočiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 23, 12:04)

Normalios psichikos ir normaliai auklėtas šuo žinos, kaip su vaikais elgtis, nuo veislės tai nebūtinai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 23, 21:36)
Normalios psichikos ir normaliai auklėtas šuo žinos, kaip su vaikais elgtis, nuo veislės tai nebūtinai priklauso.

o vaikai normaliai aukleti? is apraso nelabai g.gif
Atsakyti