Įkraunama...
Įkraunama...

Koks yra sargus ir mylintis vaikus šuo?

Taip pirkit tokios veisles, kuri Jums patinka, ir tinka Jūsų norimam tikslui pasiekti, o ne dėlto, jog bus nepabodusi 4u.gif
Mes įsigijom vokietuką mirksiukas.gif prieš tai turėjom Vidurio Azijos Aviganių veislės kalytę smile.gif Nerealus šuo buvo, ir kaip draugas ir kaip sargas 4u.gif
Atsakyti
Vokieciu aviganiai- puikiausia veisle man. Siaip sunu nemegstu, bet turime VA misruniuka. Puikus suo. Labai supratingas, labai imlus
Atsakyti
Na as nesu pries vokieciu aviganius nusistaciusi,tai kolkas visus mano kriterijus puikiai atitinka,tiesiog norejau suzinoti daugiau veisliu,juk ju yra tiek daug..
Atsakyti
Na, mes labai patenkinti turėdami ir puikų sargą, ir labai gerą šeimos draugą Tibeto Mastifą smile.gif

Ji ir namus saugo ir mūsų vaikus myli. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 01 05, 09:21)
Na, mes labai patenkinti turėdami ir puikų sargą, ir labai gerą šeimos draugą Tibeto Mastifą smile.gif

Ji ir namus saugo ir mūsų vaikus myli.  blush2.gif

Bet rinktis ji kaip pirmaji seimos suni tikrai nerekomenduotina.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 05, 11:11)
Bet rinktis ji kaip pirmaji seimos suni tikrai nerekomenduotina.

Na kaip pirmasis šuo g.gif tai tikrai gali būti sudėtinga suprasti šunį. smile.gif Ačiū už pastebėjimą 4u.gif
Bet kaip šeimos šuo irgi puikus, tik jam geriau, kai didesnę laiko dalį praleidžia lauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 05 sausio 2010 - 10:18
QUOTE(Candela @ 2010 01 05, 01:58)
Na as nesu pries vokieciu aviganius nusistaciusi,tai kolkas visus mano kriterijus puikiai atitinka,tiesiog norejau suzinoti daugiau veisliu,juk ju yra tiek daug..

O kokie Jusu kriterijai? 4u.gif butu lengviau patarti smile.gif kad saugotu ir kad butu seimos draugas.. kokie dar? 4u.gif
azijatai nepatinka? smile.gif
dar rotveileriai..
dobermanai..
ciau ciau..
kanaru dogas..
stafordsyras..
ir t.t. biggrin.gif
Beto ziurint kaip Jums reikia kad "sargautu" suo..jei kad palotu..tai pavyzdziui tinka ir Berno zenenhundai( man jie nerealus wub.gif )bet su seima jie meilus..o isvaizda gana bauginanti biggrin.gif dar yra airiu vilkogaudziai..dideli.. biggrin.gif bet irgi charakteris draugiskas thumbup.gif ..o palot palos.. smile.gif tadtai irgi "sargavimas". ax.gif matot, cia priklauso nuo tam tikru niuansu kokiam tam "Sargavimui" ieskote.. jei norit kad pultu,perverstu ir visaip kitaip ten darytu, jei kas ieitu i Jusu teritorija, tuomet pastarieji du tikrai manau netiks.. bet cia tik mano zinos sukauptos besidomint apie tas veisles smile.gif manau patars daugiau ismanacios mamytes 4u.gif
o reziume mano toks: biggrin.gif
daug yra tu veisliu..rinktis reikia, dometis, skaityti apie tuos, kurie Jums favoritai ir issirinkti apsvarscius viska ta vieninteli.. wub.gif daugiau lyg ir neprigalvosi cia nieko.. ax.gif Linkiu sekmes! 4u.gif Lauksim Jusu apsiprendimo, idomu vis delto blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 05 sausio 2010 - 12:16
Lelyte, sarasiukas tai... patyliu

Stafas - ne sarginis suo, jis greiciau su dideliu dziaugsmu pasitiks svetima zmogu, nei sargaus. Kitas veisles gal pakomentuos jomis labiau besidomintys sunys. Be to, lauke gyventi galinciu nedaug cia isvardinta

P.S. VA - ne sargine veisle, o tarnybine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 05 sausio 2010 - 12:17
Vokiečių aviganis nėra sarginė veislė, sarginės veislės yra kaukazai, azijatai. Vokietis yra tarnybinė veislė ir jei jų specialiai nemokint jis nesaugos taip kaip sarginiai. Iš prigimties tai draugiški ir kontaktiniai šunys saugantys savo teritoriją.
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 01 05, 12:47)
O kokie Jusu kriterijai?  4u.gif  butu lengviau patarti  smile.gif  kad saugotu ir kad butu seimos draugas.. kokie dar?  4u.gif
azijatai nepatinka?  smile.gif
dar rotveileriai..
dobermanai..
ciau ciau..
kanaru dogas..
stafordsyras..
ir t.t.  biggrin.gif

Nu klausykit gal prieš patarinėjant reikėtų pasidomėti ir skirti, kas yra sarginis ir kas yra tarnybinis šuo? Nu rašot visiškas nesąmones.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 01 05, 12:15)
Lelyte, sarasiukas tai... patyliu

Stafas - ne sarginis suo, jis greiciau su dideliu dziaugsmu pasitiks svetima zmogu, nei sargaus. Kitas veisles gal pakomentuos jomis labiau besidomintys sunys. Be to, lauke gyventi galinciu nedaug cia isvardinta

na taip,zinot, autore ir neapibreze aiskiai kokio sargavimo jai reikia.. gal tiesiog mes skirtingai suprantam ta sargavima ir tiek smile.gif o puse tai tikrai negali gyventi lauke. su tuo sutinku. smile.gif nera ko ironizuoti to mano sarasiuko, as juk sakiau, kad veisliu begales, ir apsipresti reikia, atsirenkant tam tikrus dalykus, atsizvelgiant i pagrindines sunu savybes 4u.gif as pavyzdziui imciau vokieti, arba azijata. 4u.gif nes abu turejau.
bet velgi diskutuoti galima cia ilgai, vienam ir "pekinukas" sarginiu tampa, kai gyveni bute ir uztenka, kad butu kaip "skambutis", tad zinot tas supratimas skiriasi nuo to apibreztumo, kas yra sarginiai sunys smile.gif bet cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
bet kuris tarnybinis suo, praejas tam tikra programa, puikiai tinga sargavimui.Butent sargavimui, nes lojimas, svetimo zmogaus uzpuolimas, kai jis ieina i teritorija - tai nera sargavimas.
Beje, azijatai, dobermanai, rotveileriai, tam tikrai tinka - bet reikia dirbti, dresuoti.is prigimties, bet kuris suo jums los, kai ieis i teritorija svetimas, mano spanielis oho kaip skalambija doh.gif lotuliukas.gif , bet tai ne sargavimas, vos tik tas, kuris iejo jam isties ranka, bus nulaizytas tiek, kiek maniske pasieks biggrin.gif
Atsakyti