Taksas yra medžioklinė veislė, o ne sarginė
Kopyte, nematau savo suns elgesyje nieko neadekvataus. Jis niekada nera puoles zmogaus be priezasties, arba svetimoje teritorijoje. Matydamas pro savo kambario langa ateinanti nepazistama, visada pradedavo loti, noredamas ibauginti svetima zmogu. Gal del to, kad pati buvau dar vaikas, jis puole kaimynu mergaite, ir as suns islaikyti nesugebejau. Jam buvo vienintelis seimininkas mano tevas, kurio tada salia nebuvo. Noriu pasakyti tik tiek, kad vaikas ar ne, mano suniui tai yra svetimas zmogus. Yra buve atveju, kai jis nuo savo kiemo varteliu pasitikdavo svetima, palydedavo ji iki duru, bet uz slenkscio ribu pradedavo loti, urgzti ir kitaip bauginti svetima zmogu. Beje, jis yra dresuotas pulti zmones, ginti savo teritorija.
Man, ir mano seimos nariams, suo nebuvo ikandes niekada, niekada nepuole, neurzge ant musu. Ir zinau kad savam zmogui jis tikrai nekas, taciau svetimam(nsvarbu ar suaugusiam ar vaikui) geriau prie jo nelisti.
Man, ir mano seimos nariams, suo nebuvo ikandes niekada, niekada nepuole, neurzge ant musu. Ir zinau kad savam zmogui jis tikrai nekas, taciau svetimam(nsvarbu ar suaugusiam ar vaikui) geriau prie jo nelisti.
be abejo vokieciu aviganiai , pamatytumet kaip ji mano maze globoja , dabar dukrytei 8 men , kai buvo mazesne ir ir uzpakaliuka jai noredavo nulaizyti jei ieina kas i teritorija , ileist ileidzia , o isleist jau ne
QUOTE(Šwystė @ 2008 04 19, 01:15)
as irgi uz vokieciu aviganius, ir siaip uz daugeli aviganiu Tik kiek pastebejau, vokieciu aviganiu minusas, tai ju kvapas. Bent jau drauge laiko kieme 2 vokieciu aviganius, tai kvapelis nekoks. Na gal laikant namuose, jie geriau priziurimi ir nesmirda, as nzn
gal nemaude ne kart kad kvapelis yra
jo ir dar vokieciu aviganiai turi tokia gera savybe skalyti reik ,nereik...ir taip per dienu dienas...na ,bet jei jau sargas geras, tegul sau skalija, kaimynai dziaugsis ir tau gera bus....bet va neduok diev, kokiam kaimynui tai ikyres...tada...
Pritariu VICI
O as ir siaip negirdejau tokio dalyko, kad vokieciu aviganiai butu tokie sunys, kurie daug lotu. Kaip tik dar nusistebejau, kad pazystami laiko ir suo stebintis praeivius gatve ir siaip kates salia konteineriu lakstancias stebi ir ne garso negirdet. Va mano suo toks kantrus nebutu
giekab, gal ir nemaude nesiklausinejau..
O as ir siaip negirdejau tokio dalyko, kad vokieciu aviganiai butu tokie sunys, kurie daug lotu. Kaip tik dar nusistebejau, kad pazystami laiko ir suo stebintis praeivius gatve ir siaip kates salia konteineriu lakstancias stebi ir ne garso negirdet. Va mano suo toks kantrus nebutu
giekab, gal ir nemaude nesiklausinejau..
QUOTE(Šwystė @ 2008 04 19, 23:27)
O as ir siaip negirdejau tokio dalyko, kad vokieciu aviganiai butu tokie sunys, kurie daug lotu.
Gal juokaujate, gal niekad šunų parodoje nebuvote? prie VA ringo ištisinis skalijimas. Tačiau manau, kad tai greičiau šeimininkų, o ne veislės ypatybė
O per dienų dienas gali skalyti bet koks šuo, jei jis ištrenktas į voljerą ir ten paliktas be jokio dėmesio. Arba prie grandinės pririštas.
QUOTE(nesmerk @ 2008 04 19, 22:52)
jo ir dar vokieciu aviganiai turi tokia gera savybe skalyti reik ,nereik...ir taip per dienu dienas...na ,bet jei jau sargas geras, tegul sau skalija, kaimynai dziaugsis ir tau gera bus....bet va neduok diev, kokiam kaimynui tai ikyres...tada...
Pritariu , kas teisybė- tas ne melas
Papildyta:
QUOTE(Daiva D. @ 2008 04 20, 00:50)
O per dienų dienas gali skalyti bet koks šuo, jei jis ištrenktas į voljerą ir ten paliktas be jokio dėmesio.
Na ne bet koks, basendžio net nepriversi suloti...
QUOTE(goshke @ 2008 04 20, 10:24)
Na ne bet koks, basendžio net nepriversi suloti...
Čia tai taip, bet jis gali "dainuoti"