Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Oi tai dekui murmur, man taip pat to labai reikejo wub.gif
Atsakyti
Aš dukrai paauglei dabar nėriau tokius spalvotus šalikiukus ("snargliukus" biggrin.gif ) plonus ir va dar tokį internete radau. Galvoju irgi mintis tinkama, reiks pabandyti, tik darysiu siauresnį, iš kokių 3 juostų tik.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 12 rugsėjo 2007 - 07:30
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 09:29)
Aš dukrai paauglei dabar nėriau tokius spalvotus šalikiukus ("snargliukus"  biggrin.gif ) plonus ir va dar tokį internete radau. Galvoju irgi mintis tinkama, reiks pabandyti, tik darysiu siauresnį, iš kokių 3 juostų tik.
user posted image

o gera idėja bigsmile.gif bigsmile.gif gal reikia ir man pabandyt g.gif
Atsakyti
KELETA KEPURIUKU
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2007 09 12, 11:13)
KELETA KEPURIUKU
user posted image
user posted image
user posted image

Man nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:29)
Aš dukrai paauglei dabar nėriau tokius spalvotus šalikiukus ("snargliukus"  biggrin.gif ) plonus ir va dar tokį internete radau. Galvoju irgi mintis tinkama, reiks pabandyti, tik darysiu siauresnį, iš kokių 3 juostų tik.
user posted image

Labai grazu, bet kaip toki nunert?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dainaut @ 2007 09 12, 10:03)
Labai grazu, bet kaip toki nunert?? g.gif

Taigi čia nėr ką rolleyes.gif pradedi nuo rutuliuko, toliau pynute, 3 eiles stulpelių, vėl pynutė ir t.t. Pabandyk, tikrai aiškiau pasidarys, dažnai paveikslėlyje atrodo žymiai sudėtingiau, nei yra iš tiesų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:29)
user posted image

Labai idomus,jaunatviskas 4u.gif .galima visus siulu galiukus sunaudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikolina: 12 rugsėjo 2007 - 11:24
QUOTE(alexxandra @ 2007 09 06, 22:52)
šitas koks gražus  wub.gif
user posted image

geras!!! thumbup.gif gal kas schema turi?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 08 22, 15:53)
Ir dar viena kepurė:
user posted image
user posted image
Aprašymas ir diskusijos yra čia:
http://club.osinka.r...t=25353&start=0
kadangi nelabai suprantu rusiškai, ypač mezgimo kalbos, tai sunkiai čia man suprantama  blush2.gif
jeigu kas megsite, gal vėliau pasidalinsite patirtimi  ax.gif

Ir mane sudomino si kepure, bet nesuprantu kaip ja megzti g.gif Gal kuri suprantat smile.gif ?
Atsakyti
kepuriukas
Kadangi pati nelabai dar moku megzti tai paprašiau mamos. Štai kas gavos Būsimai anūkei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 13, 15:00)
kepuriukas
Kadangi pati nelabai dar moku megzti tai paprašiau mamos. Štai kas gavos Būsimai anūkei wub.gif

labai labai grazi wub.gif pagal kokia scemute mezge????
parasyk mamytes kad dar rozine numegztu,jei tikrai zinai kad turesi mergyte,iskepurytes supras kad mergyte 4u.gif nes dazni klausimai buna ar berniukas ar mergaite???
Atsakyti