Oi tai dekui murmur, man taip pat to labai reikejo
Aš dukrai paauglei dabar nėriau tokius spalvotus šalikiukus ("snargliukus" ) plonus ir va dar tokį internete radau. Galvoju irgi mintis tinkama, reiks pabandyti, tik darysiu siauresnį, iš kokių 3 juostų tik.
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 09:29)
Aš dukrai paauglei dabar nėriau tokius spalvotus šalikiukus ("snargliukus" ) plonus ir va dar tokį internete radau. Galvoju irgi mintis tinkama, reiks pabandyti, tik darysiu siauresnį, iš kokių 3 juostų tik.
o gera idėja gal reikia ir man pabandyt
KELETA KEPURIUKU
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:29)
Labai grazu, bet kaip toki nunert??
QUOTE(dainaut @ 2007 09 12, 10:03)
Labai grazu, bet kaip toki nunert??
Taigi čia nėr ką pradedi nuo rutuliuko, toliau pynute, 3 eiles stulpelių, vėl pynutė ir t.t. Pabandyk, tikrai aiškiau pasidarys, dažnai paveikslėlyje atrodo žymiai sudėtingiau, nei yra iš tiesų.
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:29)
Labai idomus,jaunatviskas .galima visus siulu galiukus sunaudot
QUOTE(alexxandra @ 2007 09 06, 22:52)
geras!!! gal kas schema turi?
QUOTE(Kozete @ 2007 08 22, 15:53)
Ir dar viena kepurė:
Aprašymas ir diskusijos yra čia:
http://club.osinka.r...t=25353&start=0
kadangi nelabai suprantu rusiškai, ypač mezgimo kalbos, tai sunkiai čia man suprantama
jeigu kas megsite, gal vėliau pasidalinsite patirtimi
Aprašymas ir diskusijos yra čia:
http://club.osinka.r...t=25353&start=0
kadangi nelabai suprantu rusiškai, ypač mezgimo kalbos, tai sunkiai čia man suprantama
jeigu kas megsite, gal vėliau pasidalinsite patirtimi
Ir mane sudomino si kepure, bet nesuprantu kaip ja megzti Gal kuri suprantat ?
kepuriukas
Kadangi pati nelabai dar moku megzti tai paprašiau mamos. Štai kas gavos Būsimai anūkei
Kadangi pati nelabai dar moku megzti tai paprašiau mamos. Štai kas gavos Būsimai anūkei
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 13, 15:00)
labai labai grazi pagal kokia scemute mezge????
parasyk mamytes kad dar rozine numegztu,jei tikrai zinai kad turesi mergyte,iskepurytes supras kad mergyte nes dazni klausimai buna ar berniukas ar mergaite???