Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Ingrida.S @ 2008 01 30, 12:00)
Labai viskas teisingai  smile.gif Kad graži siūlė būtų, galima kiekvieno virbalo pradžioj sumegzt po 2 akis, kaip mezgant kojines  4u.gif

Taigi, pabandžiau. Ir nelabai man išeina verysad.gif Visų pirma, tai mezgiama auselė riečiasi labai ax.gif Visų antra, galvojau, kad moku, bet pasirodo, kad nelabai pridėti daug akių ant to pačio virbalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 30, 21:39)
kaip čia

tik mano žalia ir to snapo nebemezgiau,bet tas kalniukų vaizdas man nelabai,noriu kaip pas Jenifer ,tai dabar bandau ir jei pavyks ryt vakare jau parodysiu savo išvargtą šedevrą

Nu jo, ir man tokia pat smaili gavosi pagal ta rusiska aprasyma ir dar tos dalys man pasisukusios gavosi, o kaip numegzti, kad nesisuktu? Ten rase rusiskai, kad is kiekvienos dalies pirmo stulpelio ismegzti po 3 stulpelius ir taip kiekviena eile. As taip ir mezgiau, is kiekvieno pirmo stulpelio ir man pradejo suktis tos dalys.Gal reikejo sekancia eile dadedineti is antro stulpelio ir t.t., kad nesisuktu, ar kaip? Jei gausis, kaip pas Dz. Lo, tai galesi viska smulkiai aprasyti? As dar galvoju, kad ten reiketu ne 10 daliu daryti, o 8 ir jas daryti platesnes, kaip manai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2008 01 30, 23:31)
Kaip tokios norečiau..  wub.gif
user posted image

Man patiko mintis imusti metalines skylutes. Niekad nebuciau sugalvojusi taip padaryti i mezgini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2008 01 31, 14:27)
Nu jo, ir man tokia pat smaili gavosi pagal ta rusiska aprasyma ir dar tos dalys man pasisukusios gavosi, o kaip numegzti, kad nesisuktu? Ten rase rusiskai, kad is kiekvienos dalies pirmo stulpelio ismegzti po 3 stulpelius ir taip kiekviena eile. As taip ir mezgiau, is kiekvieno pirmo stulpelio ir man pradejo suktis tos dalys.Gal reikejo sekancia eile dadedineti is antro stulpelio ir t.t., kad nesisuktu, ar kaip? Jei gausis, kaip pas Dz. Lo, tai galesi viska smulkiai aprasyti? As dar galvoju, kad ten reiketu ne 10 daliu daryti, o 8 ir jas daryti platesnes, kaip manai? 4u.gif

Tai ten toms rusems lygiai taip pat gavosi,kiek nuotraukų mačiau,man lygiai taip pat kaip tau...tai dabar mezgu pagal save,kaip man atrodo,kai numegsiu pažiūrėsiu ar gavosi,šiandien dar nebaigiau,rytoj irgi nežinau,su vaiku per dienas gydytojus lankom tai nebeprisėdu,lieka vakarai blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 31, 22:23)
Tai ten toms rusems lygiai taip pat gavosi,kiek nuotraukų mačiau,man lygiai taip pat kaip tau...tai dabar mezgu pagal save,kaip man atrodo,kai numegsiu pažiūrėsiu ar gavosi,šiandien dar nebaigiau,rytoj irgi nežinau,su vaiku per dienas gydytojus lankom tai nebeprisėdu,lieka vakarai  blink.gif  blink.gif

Tai jo, pas mane irgi laiko neperdaugiausiai, bet jau labai lauksiu ziniu 4u.gif Dar nesupratau, kaip ten rusiskai aiskina del to snapelio numezgimo ir nemoku numegzti jo, gal gali paaiskinti, kaip ji megzti? Ar ji reikia atskirai numegzti ir paskui primegzti prie beretes, ar galima kazkaip iskarto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2008 02 01, 00:34)
Tai jo, pas mane irgi laiko neperdaugiausiai, bet jau labai lauksiu ziniu  4u.gif Dar nesupratau, kaip ten rusiskai aiskina del to snapelio numezgimo ir nemoku numegzti jo, gal gali paaiskinti, kaip ji megzti? Ar ji reikia atskirai numegzti ir paskui primegzti prie beretes, ar galima kazkaip iskarto? 4u.gif

Dėl snapelio tai dar nepasiekiau tos vietos,bet man atrodo,kad ten visas ištisai numegztas...O aš eilinį kart išardžiau ,kokiu būdu bemegzčiau vis suka, tas bangas kai pradedu megzt.Vilties nepraradau,dar vieną variantą turiu,jei pagal jį nesigaus 90 procentų panaši į J.Lo tai tada nebemegsiu,jau tuoj pūslę ant piršto su kabliuku sutrinsiu blink.gif iki bangų viskas gerai,nu tik pradedu mažint ir nėra to gražaus skyrimuko tarp bangų,kaip ten padaryta tai velnias žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 01 31, 13:58)
Taigi, pabandžiau. Ir nelabai man išeina  verysad.gif Visų pirma, tai mezgiama auselė riečiasi labai  ax.gif Visų antra, galvojau, kad moku, bet pasirodo, kad nelabai pridėti daug akių ant to pačio virbalo  ax.gif

kaip riečiasi g.gif , jei kraštai riečiasi tai reikia kraštuose 2-ą ir priešpaskutinę aki megzti išvirkščią jei mezgi gerosiomis, mezgiau aš ausele ripsu tai nesiriečia visiškai 4u.gif
jei riečiasi apačia tai irgi pora eilių ripso ar gumytės padaryk 4u.gif

pririši dar viena siūla ir pridedi taip kaip ant virbalų uždedinėji akis mezginiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 02 01, 11:58)
Dėl snapelio tai dar nepasiekiau tos vietos,bet man atrodo,kad ten visas ištisai numegztas...O aš eilinį kart išardžiau ,kokiu būdu bemegzčiau vis suka, tas bangas kai pradedu megzt.Vilties nepraradau,dar vieną variantą turiu,jei pagal jį nesigaus 90 procentų panaši  į J.Lo tai tada nebemegsiu,jau tuoj pūslę ant piršto su kabliuku sutrinsiu  blink.gif iki bangų viskas gerai,nu tik pradedu mažint ir nėra to gražaus skyrimuko tarp bangų,kaip ten padaryta tai velnias žino  g.gif

Nu tai palaikom ryšį, žiūrėsim, kas čia gausis,nes aš bandžiau snapelį ištisai numegzti, tai jis man nesigauna toks išlenktas, o gaunasi toks prie kaktos priplotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2008 02 02, 00:20)
Nu tai palaikom ryšį, žiūrėsim, kas čia gausis,nes aš bandžiau snapelį ištisai numegzti, tai jis man nesigauna toks išlenktas, o gaunasi toks prie kaktos priplotas  g.gif

Viskas,palūžau,nesigauna taip kaip pas Jen ,visaip gaunas,bet tik ne kaip nuotraukoj verysad.gif gaila užpakalinės beretės dalies nesimato...Visus variantus išbandžiau,atrodo,niekaip,taip kad ieškosiu kito taikinio,arba dar pagalvojau,kad tas bangas reikia atskirai nunert o paskui susiūt kitaip nebeįsivaizduoju ką daryt kad viskas nesisuktų ir gautūsi,tai jei nepatingėsiu dar ir taip pabandysiu,nes ištisai nunert praradau viltį unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nezinau i kuria tema geriau rasyti, bandau cia smile.gif
Ieskau zmogaus, kas galetu nunerti kepure suaugusiam zmogui (Vilniuje), na tiksliau ne as, o mano drauge, kuri cia nera prisiregistravus... Jei kas galetu ir noretu uzsiimti tokiu nediduku darbeliu (o tikrai labai labai reikia sad.gif ) prasom kreiptis i mane, as perduociau jusu kontaktus savo draugei...
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 02 02, 11:03)
Viskas,palūžau,nesigauna taip kaip pas Jen ,visaip gaunas,bet tik ne kaip nuotraukoj  verysad.gif gaila užpakalinės beretės dalies nesimato...Visus variantus išbandžiau,atrodo,niekaip,taip kad ieškosiu kito taikinio,arba dar pagalvojau,kad tas bangas reikia atskirai nunert o paskui susiūt kitaip nebeįsivaizduoju ką daryt kad viskas nesisuktų ir gautūsi,tai jei nepatingėsiu dar ir taip pabandysiu,nes ištisai nunert praradau viltį  unsure.gif

Nu jo, man irgi tas reikalas toks neikandamas atrodo doh.gif Negi daugiau nieks is musu mamyciu nebande jos numegzti, gal kuriai nors gavosi, atsilieplit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2008 02 03, 01:53)
Nu jo, man irgi tas reikalas toks neikandamas atrodo  doh.gif Negi daugiau nieks is musu mamyciu nebande jos numegzti, gal kuriai nors gavosi, atsilieplit  4u.gif

Labas bandau ir as, bet suka nors tu ka. Man net pasirode, kad iki puses neriant lyg ir tiesiai gaunasi, jau buvau benudziugusi, bet i gala suka ir viskas. Bandysiu iki galo eiti, o gal patiks ir susuktas variantas g.gif
Atsakyti