Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Jomato @ 2008 01 29, 16:31)

Nu jau kokia nereali kepurė thumbup.gif Kaip norėčiau tokios wub.gif Kartu su šalikėliu wub.gif O jis vien tik gerom akim megztas? Man atrodo toks turėtų labai riestis į vidų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 01 29, 18:52)
Aš kai mezgiau 5-iais virbalais, tai man gavosi 4 vietose akių pridėjimas, akį prodėjinėjau virbalo pabaigoj  smile.gif  Kadangi mezgiau ratu, tai užteko tose 4 vietose akių pridėtu, nes gavosi pridėta kiekvienoj eilėj (gavosi gražus blyniuks, nei kiek nelenktas ir nebanguotas). Mezgant dviem virbalais,tai tikrai reikia kokiose 6-8 vietose pridėt, nes dažniausiai pridedama akys tik geroj pusėj, t.y. kas antra eile.

Spėju, kad mezgant tokią kepurę kaip kojinę nuo viršaus, daug gražiau gaunasi, nes nėra susiuvimo gale g.gif
Atsakyti
Man atrodo jis ir susrietęs į vidų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 01 30, 09:39)

Papildyta:

Spėju, kad mezgant tokią kepurę kaip kojinę nuo viršaus, daug gražiau gaunasi, nes nėra susiuvimo gale  g.gif

Tai galima ir nuo apačios megzt kaip kojinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 01 30, 09:41)
Man atrodo jis ir susrietęs į vidų  unsure.gif
Papildyta:

Tai galima ir nuo apačios megzt kaip kojinę  mirksiukas.gif

Tai tuomet pirmiau reikia nusimegzti auseles, tada pridėti akių ir apjungti g.gif Hmmmm, akių pirma kepurės nugaroje pridėti, pamegzti pirmyn atgal, tuomet pridėti priekyje ir apjungti viską g.gif Gal ir galima. O nuįminėti akeles tektų nuo kiekvieno virbalo kiekvienoje eilutėje? Kaip gražiai tą nuimamų akių siūlę padaryti? g.gif Ar be siūlės? ax.gif
Atsakyti
Gražu

Dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 30 sausio 2008 - 10:38
QUOTE(Betule @ 2008 01 30, 10:55)
Tai tuomet pirmiau reikia nusimegzti auseles, tada pridėti akių ir apjungti  g.gif Hmmmm, akių pirma kepurės nugaroje pridėti, pamegzti pirmyn atgal, tuomet pridėti priekyje ir apjungti viską  g.gif Gal ir galima. O nuįminėti akeles tektų nuo kiekvieno virbalo kiekvienoje eilutėje? Kaip gražiai tą nuimamų akių siūlę padaryti?  g.gif Ar be siūlės?  ax.gif

Labai viskas teisingai smile.gif Kad graži siūlė būtų, galima kiekvieno virbalo pradžioj sumegzt po 2 akis, kaip mezgant kojines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 01 30, 12:00)
Labai viskas teisingai  smile.gif Kad graži siūlė būtų, galima kiekvieno virbalo pradžioj sumegzt po 2 akis, kaip mezgant kojines  4u.gif

Tada siūlė bus tiesi ar suksis? g.gif

Visvien labai thumbup.gif Pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Suksis tada ax.gif Jei nori kad būtų tiesi reikia turbū po 3 akis sumezginėt iškeliant į viršu vidurinę (nemoku paaiškint blush2.gif ), kažkada jau buvo apie tai parašyta, pabandyk paieškot senesnėse žinutėse smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau įsikirtau į J.Lo beretės mezgimą pagal pirmąjį aprašymą,viskas puikiai gavosi,bet ne tokia kaip ant J.lo galvos,tokie kampai aštroki,man nelabai.Tai gerai įsižiūrėjau į nuotrauką ir neriu taip kad tokia ir turėtų gautis
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 30, 18:55)
Na pagaliau įsikirtau į J.Lo beretės mezgimą pagal pirmąjį aprašymą,viskas puikiai gavosi,bet ne tokia kaip ant J.lo galvos,tokie kampai aštroki,man nelabai.Tai gerai įsižiūrėjau į nuotrauką ir neriu taip kad tokia ir turėtų gautis

tai pasirodyk 4u.gif
Atsakyti
kaip čia

tik mano žalia ir to snapo nebemezgiau,bet tas kalniukų vaizdas man nelabai,noriu kaip pas Jenifer ,tai dabar bandau ir jei pavyks ryt vakare jau parodysiu savo išvargtą šedevrą
Atsakyti
Jei pakeliui pastebesit kokia faina kepure vyrui, imeskit nuoroda, ka?

Norisi kazka idomesnio vyriskiuo laisvalaikiui nunarplioti ax.gif .
Atsakyti
Kaip tokios norečiau.. wub.gif
user posted image
tik schemučių nėra, tai reiks kaip nors pačiai improvizuoti.. o gal kuri nors kur nors ką nors panašaus su schemom esate užmačiusios?
Ir šita man labai graži, tokia nematyta:
user posted image
Atsakyti