Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(lauma @ 2008 01 28, 08:47)
sveikos
aš tai užsikabliavau už šių kepurių blush2.gif , numezgiau dvi baltas (jau rodžiau foto), saviškei štai raudona ir vėl balta mezgu

ir aš tokios noriu,bet neperprantu kaip su tom auselėm daryt blush2.gif
Labai gražu,bet man tai aukštasis mokslas,kai perprasiu sakysiu kad,super lengva g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 28, 09:47)
sveikos
aš tai užsikabliavau už šių kepurių blush2.gif , numezgiau dvi baltas (jau rodžiau foto), saviškei štai raudona ir vėl balta mezgu
user posted image

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 27, 18:01)
Atšaukiu savo raštų paaiškinimus...Dariau kaip parašyta ,bet kad nesigauna kažkaip,tris kartus ardžiau  doh.gif  ar aš čianesuprantu iki galo kažko ar kas yra...Tai dabar pagal save (kaip man atrodo turi būt) ir pagal schemas (pritaikau kažką)...Ir pažiūrėsiu koks galutinis variantas gausis,jei gausis tai su jumis pasidalinsiu...Gaila iš užpakalio nėra parodyta kaip atrodo  g.gif

Jauciu ir as bandysiu sita daikta nusinert, tik nzn kada pradesiu blush2.gif Skaiciau ta rusiska paaiskinima,tai lygtais aisku pasidare po trecio skaitymo doh.gif , bet butu malonu, jei ir tu galetum papasakoti kaip sekasi. O kokie siulai geriausiai tiktu siai kepsai?
Atsakyti
Kepuraitės kleckučiams 4u.gif

http://img.blogcu.co...i_170012111.jpg
http://bundledbybonn.../ABSofiahat.JPG
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 12 14, 20:41)
štai mano, dar nevisai užbaigtas, ir turbūt permgesiu snapelį, nes kažkoks nelabai  unsure.gif  user posted image

Labai labai daili thumbup.gif Kaip tu ta snapelį mezgei, pakietinimą į vidų dėjai? g.gif

Ir kaip akis nuiminėjai (siaurinai)? Raštas kaip gražiai išmegztas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2007 12 20, 01:28)

Gal ir kvailai paklausiu, bet paklausiu blush2.gif Kaip tie trikampiukai pridedami? Ar jie iš pradžių numezgami, po to pridedama akių, sujungiama ir mezgama visa kepurė?
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 28, 08:58)
ir aš tokios noriu,bet neperprantu kaip su tom auselėm daryt  blush2.gif
Labai gražu,bet man tai aukštasis mokslas,kai perprasiu sakysiu kad,super lengva  g.gif

pabandysiu su liustracijom papasakoti
mano naudojami siūlai - pusvilnė, gana stori, skirti megzti 3,5 virbalais

1. iš siūlo pasidarai 1 aki, iš jos išmezgi 3, kita pusė išvirškščos, iš jų dar 3, ir dar pridedi dvi kad viso gautusi 11. Galima iškart uždėti 11a, čia yra kasytės pradžia : kraštines akis išmezgi išvirkščiai o 9 vidurines mezgi kasytės raštu kol padarai po 8-10 kasyčių sukryžiavimų iš kairės ir dešinės. abi kasytes mezgu kartu - taip abi gaunasi vienodo ilgio
2. tada eina praplatėjėmas: kasytės kraštai (4a) mezgamos gerosiomis akimis, o trys vidurinės akys ripsu, iš jų kiekvienoje eilutėje šalia gerujų akiu vis pridedi po 2 akis iki 11-13 akių ripso (akių kiekis priklauso nuo to kokio dydžio kepurelę mezgi : 50cm apimties galvai man reikia ausytėms po 10cm, t.t. 4+13+4 viso 21 akių ant virbalo 1-ai ausytei ; 47 cm 4+11+4 viso 19 akių )
user posted image

3. darau nugarine kepurės dali, t.y. paėmus papildoma siūla užmetu 1/2 ausytės akių (10-11a) kiekvienai ausytei ir mezgu toliau užmesta dali 1gera 1išvirkščia, ir pagal raštą ausyčių vietoje akys yra kryžminamos 1 iš ripso su 3 geromis. po 4 eilučių jungiu abi dalis į viena pridėdama akiu : kad 50cm kepurei butų 21x5 +1 47cm 19x5+1
user posted image

kaip kitaip paaiškinti - nežinau, man turbūt lengviau padaryti nei parašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 28, 15:20)

kaip kitaip paaiškinti - nežinau, man turbūt lengviau padaryti nei parašyti blush2.gif

Man irgi tas pats...bet atrodo pagal tavo paaiškinimą ir vaizdus supratau bigsmile.gif reiks savo mergiotei numegzt,kai užbaigsiu terliotis su ta J.Lo beretka.Kiek rusų forume skaičiau tai daugumai pagal tas schemas nesigavo,tai ten viena kitaip truputį tai pagal ją mezgu kol kas gerai bus matyt kai prasidės tas lenkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 01 27, 15:27)
Norali, grazios kepures  bigsmile.gif  thumbup.gif , bet mane dar labiau suzavejo salikas antroje nuotraukoje   bigsmile.gif . Labai idomiai ir graziai atrodo  wub.gif

Cia ta technologija kur su plevelem ir persiuvimu? g.gif Maciau aprasyma Rankdarbiuose, labai noriu pabandyt, bet kur tos pleveles gaut? g.gif

QUOTE(lauma @ 2008 01 28, 08:47)
jei įdėmiai pažiūrėsi tai ružava su duotu aprašymu yra ir ta pati mėlyna, tik ružavoje akys nuleistos padarant lapelius o mėlynoje tiesiog paparastai...

Reiks grizt ir isiskaityt, tikiuosi, kad sugebesiu pati skirtumus isikirst smile.gif

QUOTE(Betule @ 2008 01 28, 13:18)
Labai labai daili  thumbup.gif Kaip tu ta snapelį mezgei, pakietinimą į vidų dėjai?  g.gif

Man tai visai nieko tas tavo snapelis, bent jau tiek, kiek matosi nuotraukoje. Tikrai, o kaip pakietinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 28 sausio 2008 - 23:17
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 28, 23:16)
Cia ta technologija kur su plevelem ir persiuvimu?  g.gif Maciau aprasyma Rankdarbiuose, labai noriu pabandyt, bet kur tos pleveles gaut?  g.gif
Reiks grizt ir isiskaityt, tikiuosi, kad sugebesiu pati skirtumus isikirst  smile.gif
Man tai visai nieko tas tavo snapelis, bent jau tiek, kiek matosi nuotraukoje. Tikrai, o kaip pakietinai?

užeik va čia, rasi daugiau info
http://www.supermama...?...270310&st=0
aš taip ant nuorodos įlindau ir užsikalbliavau ažuru blush2.gif

nu mėlyna kepurytė tai labai paprasta (man ruzava atrodo sudėtingesnė) tiesiog sumezgamos akys po viena iš dešinės ar kairės (žiurint kurion pusėn sukuti nori daryti) taip kad viena akis eitų visada viršuje 6-iose ar 8-iose vietose( čia jau aprašyme reik ieškoti)

aš snapelin iš mineralkos butelio dėjau iškirpta gabalą
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 02, 16:21)
Kepurytė mano pupai
user posted image

user posted image

Vėliau galėsiu parodyt kaip ant modelio atrodo  smile.gif

Nereali kepurytė wub.gif Aš sau tokios taip LABAI noriu, kad nebegaliu frusty.gif Siūlų jau nusipirkau, dar tik virbalų ieškau. Autorė ją mezgė nuo viršugalvio virbalais kojinėms aplink g.gif Nesu taip kepurės mezgusi, visada megzdavau nuo apačios į viršų, paskui kraštą susiūdavau ax.gif

Merginos, patarkit, kaip gražiau tokią kepurę nusimegzti notworthy.gif Kaip pridėti akis, kad nesimatytų skylučių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toe: 29 sausio 2008 - 11:40
QUOTE(lauma @ 2008 01 29, 09:33)
aš snapelin iš mineralkos butelio dėjau iškirpta gabalą

super ideja thumbup.gif reiks panaudoti prie progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 01 29, 12:39)
Nereali kepurytė  wub.gif Aš sau tokios taip LABAI noriu, kad nebegaliu  frusty.gif Siūlų jau nusipirkau, dar tik virbalų ieškau. Autorė ją mezgė nuo viršugalvio virbalais kojinėms aplink  g.gif Nesu taip kepurės mezgusi, visada megzdavau nuo apačios į viršų, paskui kraštą susiūdavau  ax.gif

Merginos, patarkit, kaip gražiau tokią kepurę nusimegzti  notworthy.gif Kaip pridėti akis, kad nesimatytų skylučių?

Buvau radus aprašymą kaip megzt nuo viršaus, tai ir mezgiau taip smile.gif O šiaip tai ir nuo apačios galima mirksiukas.gif o kraštą tai bet kuriuo atveju turbūt kažkaip dailinsi (apnersi, apsiūsi ar pan) tai ir skylučių nesimatys (jeigu čia apie tas skylutes kalbėjai) ax.gif
Atsakyti