Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(spygliuke8 @ 2008 01 26, 02:34)
Taip, taip, sita pirmoji  thumbup.gif Tik va rusiškai tų visų mezgimo terminų nelabai suprantu, be to esu nerime naujokė, tai labai būčiau dėkinga, jei kas paaiškintų lietuviškai  blush2.gif

Jei Norali ir Herta ners, manau jos sutiks pakonsultuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 01 26, 16:43)
Jei Norali ir Herta ners, manau jos sutiks pakonsultuot  mirksiukas.gif

Tai gal vis tik kas nors galetu cia temoje paaiskinti, kaip ta berete megzti? Koks ten rastas? Pagal nuotraukyte prie rusisko aprasymo suprantu, kad reikia pradeti nuo virsugalvio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2008 01 26, 16:55)
Tai gal vis tik kas nors galetu cia temoje paaiskinti, kaip ta berete megzti? Koks ten rastas? Pagal nuotraukyte prie rusisko aprasymo suprantu, kad reikia pradeti nuo virsugalvio? 4u.gif

Pradedam nuo viršugalvio...pradedam pagal pavaizdavimą

kai nuneriam tą ratuką,tada mandrybės pagal šitą taip dvi eiles iš kiekvieno žemo stulpelio išmezgam po du žemus sumegstus stulpelius tos schemos principu

O po to pagal schemą žemais stulpeliais varom,tą apskritimą padalinam į dešimt dalelių.
Pridedam po dvi ne kiekvienoj eilėj po dvi bet kas antroj,nes pradeda raitytis labai,bent jau aš kai mezgiau,matysiu kaip mano mezginys seksis.Kol kas nunėraiu iki 10 stulpelių ir kabliukas sulūžo,tai kai pratęsiu,pakomentuosiu daugiau...nes kai išsiverti į lietuvių tai kartais tie paaiškinimai būna neaiškūs tiek lietuviškai parašyti tiek rusiškai,tad tenka išsiaiškint praktiškai doh.gif
Atsakyti
sveikos,
as ieskau visur nete kur galima buru rasti siutos miego kepuraites schemute,gal galite padeti jei namuose turite knygoje ar taip nete rasite.buciau labai dekinga.
mat mano dukrele suka plaukusir nuo sukimo jie ploneja ir slenka,gydytoja patare atpratinti uzdejus kepuraite.tad ir ieskau.noriu pasiuti kepuraite kaip per ltv filme namelis prerijose arba kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 26, 19:29)

kai nuneriam tą ratuką,tada mandrybės pagal šitą  taip dvi eiles iš kiekvieno žemo stulpelio išmezgam po du žemus sumegstus stulpelius tos schemos principu

O po to pagal schemą žemais stulpeliais varom,tą apskritimą padalinam į dešimt dalelių.
Pridedam po dvi ne kiekvienoj eilėj po dvi bet kas antroj,nes pradeda raitytis labai,bent jau aš kai mezgiau,matysiu kaip mano mezginys seksis.Kol kas nunėraiu iki 10 stulpelių ir kabliukas sulūžo,tai kai pratęsiu,pakomentuosiu daugiau...nes kai išsiverti į lietuvių tai kartais tie paaiškinimai būna neaiškūs  tiek lietuviškai parašyti tiek rusiškai,tad tenka išsiaiškint praktiškai  doh.gif

Labai ačiū, lauksiu daugiau komentarų, tik antra nuoroda neatsidaro ax.gif
Atsakyti
stai ka nunarpliojau sau ir vyrui, kokybe nekokia, bet ....

user posted image
kokybe foto nekokia, nes fotkinta vakare,prie dirbtinos sviesos del to ir skirioasi spalva
user posted image
user posted image
Papildyta:
o sitas grozis man nesigauna ir tiek verysad.gif
user posted image
Atsakyti
everesta thumbup.gif

rodziausi sita kepure kitoje temoje ax.gif , bet pasirodysiu dar ir cia rolleyes.gif

user posted image

ir dar viena ax.gif

user posted image
Atsakyti
oho kokia drabstuole norali, grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norali, grazios kepures bigsmile.gif thumbup.gif , bet mane dar labiau suzavejo salikas antroje nuotraukoje bigsmile.gif . Labai idomiai ir graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 27 sausio 2008 - 15:28
QUOTE(jurgitasta @ 2008 01 27, 16:27)
Norali, grazios kepures  bigsmile.gif  thumbup.gif , bet mane dar labiau suzavejo salikas antroje nuotraukoje  bigsmile.gif . Labai idomiai ir graziai atrodo  wub.gif

salikas yra idetas atskirai i saliku tema ir senilas ir azuras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2008 01 26, 19:29)

kai nuneriam tą ratuką,tada mandrybės pagal šitą  taip dvi eiles iš kiekvieno žemo stulpelio išmezgam po du žemus sumegstus stulpelius tos schemos principu

Pridedam po dvi ne kiekvienoj eilėj po dvi bet kas antroj,nes pradeda raitytis labai,bent jau aš kai mezgiau,matysiu kaip mano mezginys seksis.Kol kas nunėraiu iki 10 stulpelių ir kabliukas sulūžo,tai kai pratęsiu,pakomentuosiu daugiau...nes kai išsiverti į lietuvių tai kartais tie paaiškinimai būna neaiškūs  tiek lietuviškai parašyti tiek rusiškai,tad tenka išsiaiškint praktiškai  doh.gif

Atšaukiu savo raštų paaiškinimus...Dariau kaip parašyta ,bet kad nesigauna kažkaip,tris kartus ardžiau doh.gif ar aš čianesuprantu iki galo kažko ar kas yra...Tai dabar pagal save (kaip man atrodo turi būt) ir pagal schemas (pritaikau kažką)...Ir pažiūrėsiu koks galutinis variantas gausis,jei gausis tai su jumis pasidalinsiu...Gaila iš užpakalio nėra parodyta kaip atrodo g.gif
Atsakyti
sveikos
aš tai užsikabliavau už šių kepurių blush2.gif , numezgiau dvi baltas (jau rodžiau foto), saviškei štai raudona ir vėl balta mezgu
user posted image

QUOTE(Vaizele @ 2008 01 26, 00:14)
Va sita melyna manau yra tokia pati kaip kad as ir ieskau aprasymo.

Gal kartais jos aprasyma ar schema turi?  ax.gif

jei įdėmiai pažiūrėsi tai ružava su duotu aprašymu yra ir ta pati mėlyna, tik ružavoje akys nuleistos padarant lapelius o mėlynoje tiesiog paparastai...
Atsakyti