Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Kenguryte @ 2008 01 08, 16:29)
ačiukas, "Didžiąja mezgėja" turiu wink.gif

O kaip čia išdalint ant skirtingų virbalų kas antrą akį  blink.gif  g.gif
Tai su keliais virbalais reiktų megzti? Megzti vien gerom akim? g.gif  Niu sorry, kai turėsi laiko, parašyk aiškiau, man nesusipratėlei  blush2.gif
Labai jau noriu tą variantą išmegzti wink.gif

paimk pabandymui kojiniu virbalus užmesk na sakykim 40 akiu ir išdėliok 1a akis ant pirmo virbalo, 2-a ant kito 3-a ant pirmo 4- ant kito, o tada bandyk mezti 4u.gif

arba dabar galvoju tas pats gaunama kitaip. užmeti tas akis ir mezgi geromis : viena išmezgi kita nukeli o atgalios išmegztaja nukeli o nukelta išmezgi...
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 08, 17:54)
paimk pabandymui kojiniu virbalus užmesk na sakykim 40 akiu ir išdėliok 1a akis ant pirmo virbalo, 2-a ant kito 3-a ant pirmo 4- ant kito, o tada bandyk mezti  4u.gif

arba dabar galvoju tas pats gaunama kitaip. užmeti tas akis ir mezgi geromis : viena išmezgi kita nukeli o atgalios išmegztaja nukeli o nukelta išmezgi...

atsiprašau, kad įsiterpsiu: būtent taip ir patogiausia megzti, t.y. 1 išmezg, 1 nukelt, tik siūlas turi prieš nukeliamą akį eit, o ne už jos mirksiukas.gif (parašiau, ir pačiai nelebai aiškus tas mano paaiškinimas) doh.gif
Atsakyti
Lauma, Neringata, labai ačiū clap.gif Bandysiu ax.gif
Atsakyti

user posted image

gal ką sudomins tokia įdomios formos kepeliuša. Yra aprašymas
Atsakyti
Man tai įdomu, kap ši kepša ant galvos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 01 09, 17:10)
Man tai įdomu, kap ši kepša ant galvos atrodo g.gif

ir man 4u.gif
toks jausmas kad nelabai prigludus bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 09, 18:34)
ir man 4u.gif
toks jausmas kad nelabai prigludus bus g.gif

visko gali būt... deja, nėra nuotraukos ant manekeno schmoll.gif sakau, gal kas ryšis pabandyt ir tada papasakos kas gaunas. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kisu ir as savo nosi pas jus ax.gif esu dar tik bepradedanti savamoksle nereja bigsmile.gif tad noredciau jusu paprasyt,gal zinot kokiu kepuryciu vaikuciams vasarai.mat pati ieskau,nieko nerandu,kad tiktu nunerti vasarai is plonu siulu ax.gif tai galvoju pas jus pagalbos parasysiu blush2.gif gal pasiulysit ka nors.Is anskto dekoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 01 11, 13:37)
Kisu ir as savo nosi pas jus ax.gif esu dar tik bepradedanti savamoksle nereja bigsmile.gif tad noredciau jusu paprasyt,gal zinot kokiu kepuryciu vaikuciams vasarai.mat pati ieskau,nieko nerandu,kad tiktu nunerti vasarai is plonu siulu ax.gif tai galvoju pas jus pagalbos parasysiu blush2.gif gal pasiulysit ka nors.Is anskto dekoju biggrin.gif

Čia paieškok: http://www.supermama...howtopic=200474 tikrai rasi kas patinka, ten kažkuriam puslapy viena mamytė buvo įdėjus nuorodą kur sudėjo daug kepuryčių thumbup.gif
Atsakyti
kepurė
kepurė
kepurė
Atsakyti
Gal kas galėtų pagelbėti su šios beretės aprašymu....

http://keep4u.ru/ful...68d5f2b31e2/jpg

http://keep4u.ru/img...95c8ae89ca9.jpg
Atsakyti
Aš savo panelytei numezgiau štai tokią kepurę su šaliku ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti