Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Ačiū ačiū, man ir pačiaivisai gražu tongue.gif Beje pati sugalvojau kepurę ir pirštines, tik šaliko raštą radau SM.

Kepurė iš arčiau:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 03 sausio 2008 - 13:05
O gal galėtų kuri auksarankė numegztai štai tokią?
2 metams

user posted image
Atsakyti
o gal zinote kur gauti pirkti marinosu vilnos kaune?atrodo taip vadinasi... blush2.gif bandyciau megzti ta kepuryte is jos.Sintetiniais siulais as irgi nepasitikiu visiska sintetika o parduotuveje siulo negrauzia ir visa kita,sakau zinau kad negrauzia bet as megsiu kudikiui...Dar sake yra kazkokie siulai specialiai vaikams su vaikuciu nupiesta bet tai cia turbut apei tuos sintetinius ir kalbejot?Su vaiku bet vis tiek sintetikos ten yra.
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2008 01 03, 14:29)
o gal zinote kur gauti pirkti marinosu vilnos kaune?atrodo taip vadinasi... blush2.gif  bandyciau megzti ta kepuryte is jos.Sintetiniais siulais as irgi nepasitikiu visiska sintetika o parduotuveje siulo negrauzia ir visa kita,sakau zinau kad negrauzia bet as megsiu kudikiui...Dar sake yra kazkokie siulai specialiai vaikams su vaikuciu nupiesta bet tai cia turbut apei tuos sintetinius ir kalbejot?Su vaiku bet vis tiek sintetikos ten yra.

As perku Casa Lanoje, prie Hiper Maksimos Savanoriu prospekte, ten didelis pasirinkimas. Tik va dabar jau pabrango siulai is merinosu vilnos, o pries koki menesi pigiau buvo.. doh.gif Savo dukrytei mezgu is merinosu vilnos tai tikrai super thumbup.gif nei grauzia nei ka.
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 16:23)
As perku Casa Lanoje, prie Hiper Maksimos Savanoriu prospekte, ten didelis pasirinkimas. Tik va dabar jau pabrango siulai is merinosu vilnos, o pries koki menesi pigiau buvo.. doh.gif Savo dukrytei mezgu is merinosu vilnos tai tikrai super  thumbup.gif nei grauzia nei ka.

aciu uz patarima butinai ten uzsuksiu kai mezgu sau kazka tai irgi dazniausiai perku tenai taigi paieskosiu ir sitos vilnos nes maziukei kepurytei tikrai turetu graziai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 11 28, 09:54)
Gal dar reikia  smile.gif bet rusų kalba
user posted image

Labai labai prasau padekit man su sito rusisko aprasymo supratimu! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 01 04, 14:10)
Labai labai prasau padekit man su sito rusisko aprasymo supratimu!  4u.gif  blush2.gif

O tai KAS neaišku? Ar VISKAS neaišku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 26, 15:48)
Prašoma jurgitos:) padariau vertimą KEPURĖS ŠALMO SU UODEGA. Patalpinu čia, gal ir daugiau kam pravers
user posted image
Pradėti nuo pelerinos detalių.
Priekis ir nugara: užmesti 31 akį, megzti „skarų“ raštu, .t.y. gerom akim gerojoj pusėje ir blogojoje, 4 eiles. Toliau gerom akim, tris kraštines akis megzti ir toliau „skarų“ raštu. Vienu metu kas 2-oj eilėj pridėti po 1 akį iš abiejų pusių prieš/ po 3 karštinių akių kol bus 51 akis.
Šonai: viskas tas pats, tik prieš/po trijų kraštinių akių reikia nuleisti po vieną akį kol jų liks 31.
Tada detales paeiliui suverti ant virbalų su valu ar 4 virbalų ir megzti ratu. Pirmą eilę megzti gerosiom akim tolygiai nuleisti 38 akis, turi likti 126 akys. Toliau megzti „rezinka1“, t.y. 1 gera 1 išvirkščia, 3 cm. Toliau „rezinka2“, t.y. 2 geros 2 išvirkščios. Po 3 cm nuleisti vidurines 10 akių. Toliau nuleidinėti iš abiejų pusių kas 2-oj eilėj po 1 akį, 3 paskutinės akis mezgamos „skarų“ raštu“. 24 cm (pamatuokit pagal galvytę) aukštyje nuleisti iš abiejų pusių 32 akis.
Viršugalvis: užmesti 44 akis. Megzti taip: pirma akis  „skarų“ raštu, 40 akių „rezinka2“, 1 „skarų“ r. Taip megzti  9 cm.
Uodega: sujungti viršugalvio ir likusias kepurės akis. Megzti „rezinka2“. Kas 5-oj eilėj sumezginėti po tris akis, viduryje turi likti buvusi kraštinė (taip gražiau). Po 20 cm (vėlgi, siūlau pamatuoti) likusias akis nuleisti ir sutraukti.
Viską susiūti. Prisiūti burbulą. Aplink iškirpimą veidui  surinkus akis megzti 3 cm „rezinka1“. Pelerinos apačią apnerti vašeliu (nebūtina): 2 eilės stulpeliais be užmetimo ir 1 eil. vėžlio žingsneliu (stulpelis be užmetimo iš kairės į dešinę)

Jei rasit klaidų, parašykit pastabas ax.gif

Nu kaip man pasiseke, kaip tik ieskojau tokios kepurytes thumbup.gif O cia dar su vertimu thumbup.gif Aciuuuuuuu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 11:50)
Šiaip ne taip, pavyko man dvigubas mezgimas  ax.gif , ir aksesuarai prie kepurytės. Įkeliu  blush2.gif

user posted image

Nu gražumas wub.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 01 04, 16:36)
O tai KAS neaišku? Ar VISKAS neaišku? rolleyes.gif

Esme "pagaunu", bet kai meginumegst, gauna visiskai ne taip kaip nuotraukoj... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 12:50)
Šiaip ne taip, pavyko man dvigubas mezgimas  ax.gif , ir aksesuarai prie kepurytės. Įkeliu  blush2.gif

tikra auksaranke thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 15:03)
Ačiū ačiū, man ir pačiaivisai gražu  tongue.gif  Beje pati sugalvojau kepurę ir pirštines, tik šaliko raštą radau SM.

labai graszus komplektukas 4u.gif :wub:tiesiog fantastiska wub.gif
gal galima butu rasto blush2.gif
Atsakyti