Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Sveikos 4u.gif
noriu paklaust tu, kas seka sita tema: ar buvo kur nors ideti/aprasyti modeliukai vaikisku bereciu? ar gal kas nors turite savo lobynuose? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 12 14, 14:15)
Labai grazi kepuryte, gal gali imesti piesinuku schema. Savo panelei kur nors pritaikyciau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 12 09, 23:52)

Aciu labai 4u.gif
Bandysiu megzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2007 10 25, 14:32)
drinks_cheers.gif Pritariu, kad kepurei tikrai reikia ne 4-iose vietose akis nuiminėti, tačiau daugiau. Aš sumegzdavau 8-iose vietose.
Kaip žadėjau, įdedu nuotrauką:

user posted image

labai grazi kepure thumbup.gif
as vyrui irgi planuoju numegzt, gal kas patarsit is kokiu siulu ja megzti geriau butu? ax.gif cia kiek suprantu ji vienguba, tai labai silta nebus g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas zinot kaip numegzti tokia kepuryte visai maziukui leliukui-kudikeliui.Nebutinai tokio rasto tiesiog reikalingi ismatavimai arba bent jau brezinys kaip tokia kepuryte mezgama.

user posted image

buciau labai dekinga uz nuorodas arba paaiskinimus.
Taip pat butu labai idomu suzinoti kokius siulus pirkti kudikio mezginukams ir kurioje vietoje pvz Kaune juos parduoda,nes kiek esu girdejusi ne visi siulai tinka vaiku ir visai maziuku mezginukams.
Atsakyti
brėžinio neturiu ir patart kaip megzt negaliu unsure.gif
tik žinau kad mažiem, nors turbut ne tik mažiem, geriausi siūlai tai naturalūs, jokiu būdu ne sintetiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 01 01, 23:01)
brėžinio neturiu ir patart kaip megzt negaliu  unsure.gif
tik žinau kad mažiem, nors turbut ne tik mažiem, geriausi siūlai tai naturalūs, jokiu būdu ne sintetiniai  smile.gif

tikrai taip. Todėl aš nesuprantu, kodėl parduotuvėse yra pirkti siūlų skirtų specialiai vaikams iš sintetinio plošto
Atsakyti
Šiaip ne taip, pavyko man dvigubas mezgimas ax.gif , ir aksesuarai prie kepurytės. Įkeliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 10:50)
Šiaip ne taip, pavyko man dvigubas mezgimas  ax.gif , ir aksesuarai prie kepurytės. Įkeliu  blush2.gif

user posted image

Niu gi grazu beproto!!! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 10:50)
Šiaip ne taip, pavyko man dvigubas mezgimas  ax.gif , ir aksesuarai prie kepurytės. Įkeliu  blush2.gif

user posted image

Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 11:50)

user posted image

labai thumbup.gif
gal galima butu kepures is arciau nuotraukele pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 03, 11:50)

user posted image

labai įdomus raštas g.gif
man pirštinės labai patinka 4u.gif
Atsakyti