Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(P@nter@ @ 2007 11 28, 18:16)
Aciu svajojau apie tokia kepurę bet be schemos nedrįsau megzti dabar tikrai bandysiu ir pasirodysiu jums  thumbup.gif

Laukiam laukiam pasirodant mirksiukas.gif aš ir tokią žadu dukrai megzt, bet ji geriau nori va tokios, tik su bumbolu, o kadangi jai schemos nėra , tai aš tingiu galvot blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(m.astule @ 2007 11 29, 09:07)
Sveikutės visos, gal kas galėtų patarti ar įmesti kokią gražią nuotraukikę kaip nusimegzti sau juostelę ant ausikių? Kažkaip atrodo paprasta, bet norisi ko nors gražaus  ax.gif

Čia yra keletas
http://forum.knittin...h...=20162&st=0
Atsakyti
[quote=laurencija000,2007 08 20, 20:46]
Turiu štai tokios schemutę

user posted image

Labai norėčiau šitos kepurės schemutės wub.gif . Būčiau labai dėkinga 4u.gif aciuks.gif , jei atsiųstumėte diudas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 29 lapkričio 2007 - 13:02
QUOTE(bazuka @ 2007 11 29, 08:36)
Laukiam laukiam pasirodant  mirksiukas.gif aš ir tokią žadu dukrai megzt, bet ji geriau nori va tokios, tik su bumbolu, o kadangi jai schemos nėra , tai aš tingiu galvot  blush2.gif

Šita irgi liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau ir aš į jūsų būrį. Vaikščiodama be kepurės prisidirbau ausų problemų, nusipirkau šiandien GA siūliukų ir noriu nusimegzt kepurėlę, kad baigtusi rikampiu viršuj ir būtų su ausytėm. Perskaičiau visą temą ir neradau. Gal kuri galėtumėte patart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 29 lapkričio 2007 - 19:05
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 20:05)
Sveikos,
Norėčiau ir aš į jūsų būrį. Vaikščiodama be kepurės prisidirbau ausų problemų, nusipirkau šiandien GA siūliukų ir noriu nusimegzt kepurėlę, kad baigtusi rikampiu viršuj ir būtų su ausytėm. Perskaičiau visą temą ir neradau. Gal kuri galėtumėte patart.

Aš turiu tik nertų vašeliu aprašymus, ir be trikampiuko viršuj. Bet tą trikampiuką nesunku padaryti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš vis dar kankinuos su ta kepure doh.gif gal kas [aaiškins kaip padaryt štai toki gražų nuleidimą? ax.gif user posted image
Atsakyti
labai gražus rinkinukas bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 11 29, 16:19)
Šita irgi liuksiška  thumbup.gif

Tai tikriausiai ją ir megziu, pasididinau nuotrauką , tai žiūriu , kad ten paprasčiau nebūna lotuliukas.gif tongue.gif megzta iš storų siūlų ripsu , mezgama tipo kaip šaliką, susiūvi , galą užrauki, į vidų ( ta dalis kur prie veido) įlenki ir ''psio'' mirksiukas.gif ir mezgant pamatuot lengva.
Papildyta:
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 30, 22:52)
aš vis dar kankinuos su ta kepure  doh.gif  gal kas [aaiškins kaip padaryt štai toki gražų nuleidimą?  ax.gif

Čia tikriausiai suimtos trys akys vidurinę paliekant viršuje smile.gif geriausiai būt autorės paklaust
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 30, 21:52)
aš vis dar kankinuos su ta kepure  doh.gif  gal kas [aaiškins kaip padaryt štai toki gražų nuleidimą? 

palauk kitos savaitės-autorė paaiškins mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif autorę matyt užpustė.su ausytėm keputytę numegzti labai paparsta..jei aš tokią įsivaizduoju. tai reikia du keturkampiukus numegzti ir susiūti..arba vieną ilga ir susiūti.. o gal tau net ne tokios reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 30, 21:52)
aš vis dar kankinuos su ta kepure  doh.gif  gal kas [aaiškins kaip padaryt štai toki gražų nuleidimą?  ax.gif user posted image

bazuka teisi - čia suimtos trys akys vidurinę paliekant viršuje
arba kitaip tai pasakyčiau - imi tris akis ir sudedi ant virbalo taip kad vidurinė būtų pati pirma (viršutinė) ir išmezgi visas tris drauge ir taip visose eilutėsę ta pačia akį darai viršutine suimdama akis ir abiejų pusių po viena

QUOTE(puupsikas @ 2007 12 02, 19:33)
unsure.gif autorę matyt užpustė.

autorė vakar grįžo iš ligoninės su dukra savaitę atgulėjus 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis mano darbelis blush2.gif

user posted image
Atsakyti