Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Kentaure @ 2007 11 16, 11:57)
Turiu klausimėlį, ar Jums patogu megzti kepures virbalais su valu. mano kažkokie nekokie virbalai nors pirkti normalioj parduotuvėj, valas ir metaas eina atskirai tarsi riba tokia yra, tai numezgus akis jos gražiai nučiuožia ant valo, o jei atvirkščiai kliūvą sad.gif Tai dabar stovi kepurė pradėt ir nejuda, nes kankynė o ne malonumas taip megzti.
Ieškojau visur virbalų penkių,  tai rimi kažkokie nekokia 9 Lt.  blink.gif Kitur net nera  unsure.gif

Kepurę man kol kas patogiau megzti su penkiais virbalais, o visa kita mezgu tik su virbalais su valu, gal esu pripratusi, niekas man ten nekliūna, viskas super.
Atsakyti
kenuryte nepandziau unsure.gif bet manau kad nelabai patogi tokia g.gif
man laumos kepure labai grazi wub.gif sako berniukiska..o jei as tokia nešiočiau, juokingai atrodyciau ? unsure.gif
Atsakyti
Na va ir mes pasiruošėm žiemai bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otilija3: 16 lapkričio 2007 - 23:30
kokių gražių kepuryčių primezgėt wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 14, 20:54)
Lauma, tavo darbai, kaip visą laiką  thumbup.gif Man dar reiktų paplušėti. O žiūrėk, tu t.p. tris akis kartu sumezgi, kad sūkuriukas nesigautų?
ir mane dar domina dvigubas raštas? Kaip tu jį mezgi?

kai mezgi ratu tai akys ant virbalo guli kitaip nei kai kaizgi pirmyn atgal, tai aš jau automatiškai esu pripratus ir žiūriu kaurį siūlą užkabintyi išmezgant - prieš vrbalą esančia dali ar už virbalo tada ir nėra sūkurių
būna kad specialiai mezga kad sūkuriai būtų
o dvigubas raštas tai kai mezgi viena eilutę viena akis išmegzta kita nukelta su užmetimu mezgant atgal išmezgamos visos akys
tačiau amno kepurė na tiesiog dvisluoksnė todėl dviguba bet nemegzta dvigubu raštu schmoll.gif
dabar dukrai mezgu tai dvisluoksnę ir dvigubu raštu, kai baigsiu - parodysiu 4u.gif

QUOTE(Nonna @ 2007 11 16, 10:37)
Mergaites, o Jus sau nemezgat?  g.gif
Nes matau tik vaikams ir vaikams  ax.gif

aš nemėgstu kepuriu blush2.gif neradau tokio modelio kuris man tiktų ir patiktų doh.gif , jei nešioju tai tik iš didelės bėdos - šalčio didelio ir kai neturiu kapišono...

QUOTE(Kentaure @ 2007 11 16, 10:57)
Turiu klausimėlį, ar Jums patogu megzti kepures virbalais su valu.
Ieškojau visur virbalų penkių,  tai rimi kažkokie nekokia 9 Lt.  blink.gif Kitur net nera  unsure.gif

schmoll.gif nemėgstu valo, kliuva man jis
o 5 virbalų nu pilna visur, tik numeris jų ne visada tenkina
užeik į siulų specializuotą parduotuvę tai tikrai virbalų nusipirksi 4u.gif

QUOTE(puupsikas @ 2007 11 16, 22:14)
man laumos kepure labai grazi wub.gif sako berniukiska..o jei as tokia nešiočiau, juokingai atrodyciau ?  unsure.gif

gal ne, juk yra kam tinka tokios
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Otilija3 @ 2007 11 17, 01:28)
Na va ir mes pasiruošėm žiemai bigsmile.gif user posted image

gal dabar nedinks g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 17, 09:39)

gal ne, juk yra kam tinka tokios

tada reikia siūliukų ir kibsiu į darba 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar gerose akyse trumpucius tokius, o kad visur yra tai tikrai ne sad.gif
Atsakyti
lauma kiek siūliukų reikia tokiai kepurej kaip tu mezgej? unsure.gif
Atsakyti
o kip padaryt snapelį tokiai kepurei? user posted image arba tokiai kaip Lauma darė user posted image.
aš niekaip nesuprantu..gal kas turite kokių paveiksliūkų ar galėtų išsamiai paaiškinti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 17, 23:28)
o kip padaryt snapelį tokiai kepurei? user posted image arba tokiai kaip Lauma darė user posted image.
aš niekaip nesuprantu..gal kas turite kokių paveiksliūkų ar galėtų išsamiai paaiškinti?  verysad.gif

Aš snapą iš plastikinės dėžutės pasidariau. Paprasčiausiai išpjoviau norimo dydžio .
Atsakyti
aš neįsivaizduoju kaip jį apmegzti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 17, 19:31)
lauma kiek siūliukų reikia tokiai kepurej kaip tu mezgej?  unsure.gif

pirkau Savanoriu pr parduotuvėj MIDARA :" WOOL Linate smyrina gold" 100proc vilnos/50g 100g ir dar liko

QUOTE(puupsikas @ 2007 11 18, 11:54)
aš neįsivaizduoju kaip jį apmegzti  verysad.gif

dvigubu principu snapelį mezgiau kad gautusi dvi pusės užmeti akis ir mezgi viena pusę - pagal iškirpta snapelio trafareta mažindama akiu mezgamų toj eilutįj kiekį t.y abijuose pakraščiuose tiesiog ju neišmegzdavau maždaug : 1,2,2,3,3,3, o paskutinėj eilutėj kartu išmegzdavau visas akis kartu su nuimtomis
tada surenki iš pirmos eilės užmestų akių vėl ta pati akiu skaičių ir mezgi kita pusę taip snapelio pakraštėlis gaunasi iš pirmos eilutės užmestų akių (kas man labiau patinka, jis gražesnis) o ne iš užbaigiamų akių, nors galima daryti ir taip
tada tas akis prakišau pro kepurės akis prie kraštelio ir iš vidaus sumezgiau vašeliu vidun įkišus iš plastikinio butelio iškirpta snapelį,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 18 lapkričio 2007 - 13:55