Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(wiliuxe @ 2007 11 11, 21:45)
user posted image
super  thumbup.gif  lotuliukas.gif

kokia nereali thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
ir aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - dviguba vilnonė žieminė kepurė sūnui (užsisakė dar viena paprastesnę) ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 12, 09:18)
sveikos
ir aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - dviguba vilnonė žieminė kepurė sūnui (užsisakė dar viena paprastesnę) ax.gif
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kepure nereali,ir kaip tau pavyksta taip vienodai akis ismegst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 12, 09:18)
sveikos

Fantastika,o gal schemos negaila būtų ax.gif norėčiau savo sūnui ko nors panašaus,o tas snapelis kai thumbup.gif atrodo,užpavydėjau tokio sugėbėjimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 11 12, 10:06)
Fantastika,o gal schemos negaila būtų  ax.gif  norėčiau savo sūnui ko nors panašaus,o tas snapelis kai  thumbup.gif  atrodo,užpavydėjau tokio sugėbėjimo  blush2.gif

taI KAD AŠ MEZGU BE SCHEMŲ blush2.gif
Akropolio maximoj pamačiau panašų modelį, sūnus pasimatavo, beveik tiko, tai padariau savo variantą
gerom akim mezgiau viena dalį (apimtis jo 56cm), kai numezgiau 12cm aukštyn surinkau akis ant virbalo su valu, tada nuo apačioj apmegztų akių surinkau vėl ta patį akių skaičių ir mezgiau vidų, data mezgiau tokiu pat dvigubu principu snapelį pagal iškirpta snapelio trafareta mažindama akiu mezgamų toj eilutįj kiekį t.y abijuose pakarščiuse tiesiog ju nemegzdavau maždaug 1,2,2,3,3,3, o nakutniu kartu išmegzdavau visas akis kartu su nuimtomis tada tas akis prakišau pro kepurės akis prie kraštelio ir iš vidaus sumezgiau vašeliu vidun įkišus iš plastikinio butelio iškirpta snapelį,
tada visas kepurės dvigubai meztas akis (12cm) surinkau nat vieno virbalo ir užbaigaiu suriniau iš vidinio kraųto akiis iš naujo ir mezgiau vduriuka nuleisdama 5 vietose kas antras ratas paliekant vidirinė akį iš 3 viršuje, ir lygiai taip surinkusia akis padariau dvigubą vidų
Atsakyti
Parodysiu savo mažiausio vaiko kepurę, kurią pagaliau numezgiau:

user posted image

O čia vyriausio sūnaus kepurė:

user posted image
Atsakyti
Noriu beretes schemuciuuuuuuu smile.gif Buciau labai labai dekinga, jei atsiustumete i mano e-meil kazbaraitiene@gmail.com
Atsakyti
[URL=http://www.talpink.lt/images/v.php?id=32780Picture 215.jpg]user posted image[/URL]
[URL=http://www.talpink.lt/images/v.php?id=63297Picture 218.jpg]user posted image[/URL]
pasirodom ir mes su nauja kepure
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 08, 22:42)
gal galit patart kaip tokia numegzti?  4u.gif user posted image

Puupsikai, niu ar bandei megzt tokią? Ar ji nesitampo ir ar patogi?

Lauma, tavo darbai, kaip visą laiką thumbup.gif Man dar reiktų paplušėti. O žiūrėk, tu t.p. tris akis kartu sumezgi, kad sūkuriukas nesigautų?
ir mane dar domina dvigubas raštas? Kaip tu jį mezgi?

QUOTE(Biufika @ 2007 11 14, 16:50)
Parodysiu savo mažiausio vaiko kepurę, kurią pagaliau numezgiau:

user posted image

Kokia super idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 14 lapkričio 2007 - 20:55
Mergaites, o Jus sau nemezgat? g.gif
Nes matau tik vaikams ir vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 11 16, 10:37)
Mergaites, o Jus sau nemezgat?  g.gif
Nes matau tik vaikams ir vaikams  ax.gif

Na, panasiai ir gaunas... blush2.gif Va turiu net siulus nusipirkus, bet kol savo merginu uzsakymus ivykdysiu - tai jauciu, kad ir pavasaris ateis - liksiu vel be kepures... lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį, ar Jums patogu megzti kepures virbalais su valu. mano kažkokie nekokie virbalai nors pirkti normalioj parduotuvėj, valas ir metaas eina atskirai tarsi riba tokia yra, tai numezgus akis jos gražiai nučiuožia ant valo, o jei atvirkščiai kliūvą sad.gif Tai dabar stovi kepurė pradėt ir nejuda, nes kankynė o ne malonumas taip megzti.
Ieškojau visur virbalų penkių, tai rimi kažkokie nekokia 9 Lt. blink.gif Kitur net nera unsure.gif
Atsakyti