Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(*Maja* @ 2007 10 27, 18:28)
Pritariu, labai šauni kepurytė, gal gali pasidalinti, kai ją mezgei  rolleyes.gif  aprašymas būtų labai naudingas  rolleyes.gif ? Kokius siūlus naudojai, nes kai kurie tai kandžiojasi o norisi kažko švelnaus  blush2.gif

mezgiau iš nuotraukos todėl aprašymo neturiu blush2.gif
štai šitos foto
user posted image
user posted image

aš aplamai aprašymus tik kaip apmatus naudoju nes skirtingo storio siūlais ir virbalais megzti daiktai gaunasi skirtingai todėl visada mezgu pavyzduka ir pasiskaičiuoju pati konkrečiam modeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 27, 17:36)
čia mano paskutinis kepinys ax.gif tik ne dukrai skirtas, o krikštaduktei wub.gif

Lauma, tu numezgei mano svajonių kepurę. Nėr dienos kada apie šį modelį negalvočiau. Žadu megzti savo dukriukui pavasariui. Jei kils sunkumų mezgant kreipsiuos į tave pagalbos, OK? ax.gif
Atsakyti
Lauma, nuostabi kepurė 4u.gif Pradėjau ją megzt, bet pasirinkau netinkamus siūlus, taip ir nebaigiau unsure.gif Noriu paklausti, pynė yra ant ausų ir priekyje, o gale - tilpo pynė? Aš mezgiau mažai galvytei, ir jei gale darau pynę, tada "kasos" kabo ant smilkinių unsure.gif
Atsakyti
Kokia kepuryte, as neturedama rasto net nedrystu pradeti.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2007 10 27, 21:45)
Lauma, nuostabi kepurė 4u.gif Pradėjau ją megzt, bet pasirinkau netinkamus siūlus, taip ir nebaigiau  unsure.gif Noriu paklausti, pynė yra ant ausų ir priekyje, o gale - tilpo pynė?  Aš mezgiau mažai galvytei, ir jei gale darau pynę, tada "kasos" kabo ant smilkinių  unsure.gif

aš ankstesniam poste rašiau: kepurytės (galvytės) apimti dalini iš 5 , 1/5 viena kasa su paplatėjimu abiejuose šonuose, 1/5 kita kasa, su paplatėjimu abiejuose šonuose, 1/5 tarp kasų nugaroje ir 2/5 tapr kasų priekyje - tada kasos būva ant ausų 4u.gif
man tokiu atveju siūlai ir virbalai - nesvarbu, nusimezgi bandinuką - kasą su paplatinimu, pasiskaičiuoji pagal jį ir psio 4u.gif
mano kepurytėj pynė tik ant ausų, kitur eina rombai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 28 spalio 2007 - 09:11
GAL KAS GALETU ATSIUSTI BARETES SCHEMUTE,GERIAU BUTU TOS SU LACIUKU.NORECIAU NUSIMEGSTI,BET NEZINAU KAIP ax.gif
Atsakyti
Lauma pasaka, tiesiog be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Naršiau po temeles ir ieškojau būdų, kaip reikia megzti kepurę.
Žurnale peskaičiau, kad virbalais kepurės mezgamos nuo plačiausios dalies ir siaurinama, o vąšeliu - kaip servetėlė ir platinama.
Įdomu, kaip jūs mezgate?
Jei mezgi dviem virbalais, pradedant nuo plačiausios vietos, kaip tada siaurinama/nuleidinėjamos akys? Konkrečiai domina akių nuleidimas ties susiuvimo vieta?
Niu nžn, pagelbėkit blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Na,ir as bandysiu pasirodyt,jei pavyks 4u.gif Cia ziemai skirtas komplektukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivamik @ 2007 10 29, 15:37)
Sveikutes  mirksiukas.gif  Na,ir as bandysiu pasirodyt,jei pavyks  4u.gif  Cia ziemai skirtas komplektukas  user posted image

Nuostabu, daivamik, labai dailus ir šiltas darbelis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivamik @ 2007 10 29, 15:37)
  Na,ir as bandysiu pasirodyt,jei pavyks  Cia ziemai skirtas komplektukas

Liuksiškai pasiruošusi žiemai panelytė thumbup.gif ... ir gražu wub.gif
Atsakyti
Neringata,edinka,aciu uz grazius zodelius 4u.gif Na,ziemai ir ruosemes blush2.gif
Atsakyti