Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Rodau ir aš savo pirmus blynus ax.gif

Pirmasis bandymas
user posted image

Ir antrasis
user posted image
Atsakyti
Labai gražios kepurytės thumbup.gif modeliukas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ir aš jau pasiruošiau žiemą sutikti
http://public.fotki....picture141.html
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 24, 18:14)

Kepurės nelabai matosi, o šalikėlis labai mielas thumbup.gif
Ech...o man nesekasi. Iš pradžiū siūlai ne tokie, kokių tikėjaus. Dabar iš kitų siūlų nunėriau kepšą, na bet rezultatas nevisai toks kokio norėjau, dabar galvoju perdaryti taip
user posted imageTik nesuprantu kaip čia tos gėlės pritvirtintos, ar prisiūtos ar kaip g.gif Kaip jums atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 24 spalio 2007 - 18:06
QUOTE(*finy* @ 2007 10 23, 22:56)
Pirmasis bandymas 
user posted image 
Ir antrasis
user posted image

Labai grazios keprytes, pirma ypac wub.gif O ir lialyte wub.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 24, 18:14)

Fainas rinkinukas thumbup.gif

QUOTE(Pookelis @ 2007 10 24, 19:05)
Ech...o man nesekasi. Iš pradžiū siūlai ne tokie, kokių tikėjaus. Dabar iš kitų siūlų nunėriau kepšą, na bet rezultatas nevisai toks kokio norėjau, dabar galvoju perdaryti taip
user posted imageTik nesuprantu kaip čia tos gėlės pritvirtintos, ar prisiūtos ar kaip g.gif  Kaip jums atrodo?

Man atrodo, is pradziu nerta juodoji dalis, paskui kvadrateliai tokie prijungti g.gif
Bet labai grazi kepuryte, reiks pabandyt nunert pupai wub.gif
Atsakyti
Kaip mamytės jus mezgat kepurytes. 4 virbalais ar kitokiu būdu. bandžiau megzti, bet ji man tokia kvadratinė o ne apvali gaubasi, gal akis ne taip sumezgu verysad.gif verysad.gif O norėjau tokios

user posted image

Gal kas turit schemutę mezgimo virbalais kepurytės? unsure.gif blush2.gif ir kaip ta viršuje išsikišimą padaryti? ax.gif ax.gif
Gal kas galit aprašyti unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 10 24, 21:28)
ir kaip ta viršuje išsikišimą padaryti?  ax.gif  ax.gif

Man atrodo, kad nesunku jį padaryt - kai mezgi pvz. 5 virbalais, tai prieš pabaigą ne visas akis sumezgi, o pamezgi tokį vamzduką iš kelių akių - kad padaryt tą išsikišimą.

Esu numezgusi 4 kepures (vieną kepurę pavogė - nuplėšė vaikui nuo galvos ir nuvažiavo su dviračiu, tai liko namie tik 3) tais virbalais, kur kojines mezgam, - man taip labai patinka, nes nereikia pabaigoj susiūti. Nei viena jų man neatrodo kvadratinė. g.gif Įdėsiu vėliau nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2007 10 25, 00:43)
Man atrodo, kad nesunku jį padaryt - kai mezgi pvz. 5 virbalais, tai prieš pabaigą ne visas akis sumezgi, o pamezgi tokį vamzduką iš kelių akių - kad padaryt tą išsikišimą.

Esu numezgusi 4 kepures (vieną kepurę pavogė - nuplėšė vaikui nuo galvos ir nuvažiavo su dviračiu, tai liko namie tik 3) tais virbalais, kur kojines mezgam, - man taip labai patinka, nes nereikia pabaigoj susiūti. Nei viena jų man neatrodo kvadratinė. g.gif Įdėsiu vėliau nuotraukas.

ir kojine is pradziu mezgant atrodo kvadratine,o kai numezgi paformuoji,uzdesi ant galvos ir suapvales,cia gi siulai ne kartonas tirai forma bus apvali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2007 10 25, 00:43)

Va žiūrėkit, kas gavosi ax.gif ax.gif Turbūt į pabaigą per daug akių nuiminėjau. per naktį pergalvojau, jei būčiau po 1 nuo žemiau nuiminėjus, gal būtų ir suapvalėjus... lotuliukas.gif

user posted image
Gal kas mokat apskaičiuoti, kaip tas akis nuiminėti, nuo kurios eilės kad galvytei būtų kaip tik blush2.gif Pvz neriant man viskas labai gražiai gaunasi, bet va mezgant iš kito galo nu nesigauna smile.gif
Atsakyti
aš pradedu maždaug nuo vidurio sumezginėt iš pradžių kas 3ią eilę kokius 2kartus,po to kas antrą kelis 3kartus,ir tadao kiekvienoj eilėj.pabaigoj palieku apie 15 akių ir jas sutraukiu siūlu.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 25, 11:48)
aš pradedu maždaug nuo vidurio sumezginėt iš pradžių kas 3ią eilę kokius 2kartus,po to kas antrą kelis 3kartus,ir tadao kiekvienoj eilėj.pabaigoj palieku apie 15 akių ir jas sutraukiu siūlu.

O mezgi 5 virbalais? Aš nuiminėjau nuo kiekvienos eilės po 1 iš pradžių, paskui žiūriu, kad greičiau reiks man ja užbagti, tada po 2 kiekvienoj, tai todėl matyt ir gavosi pakausis toks
Atsakyti