Rodau ir aš savo pirmus blynus
Pirmasis bandymas
Ir antrasis
Labai gražios kepurytės modeliukas taip pat
ir aš jau pasiruošiau žiemą sutikti
http://public.fotki....picture141.html
http://public.fotki....picture141.html
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 24, 18:14)
Kepurės nelabai matosi, o šalikėlis labai mielas
Ech...o man nesekasi. Iš pradžiū siūlai ne tokie, kokių tikėjaus. Dabar iš kitų siūlų nunėriau kepšą, na bet rezultatas nevisai toks kokio norėjau, dabar galvoju perdaryti taip
Tik nesuprantu kaip čia tos gėlės pritvirtintos, ar prisiūtos ar kaip Kaip jums atrodo?
QUOTE(*finy* @ 2007 10 23, 22:56)
Labai grazios keprytes, pirma ypac O ir lialyte
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 24, 18:14)
Fainas rinkinukas
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 24, 19:05)
Ech...o man nesekasi. Iš pradžiū siūlai ne tokie, kokių tikėjaus. Dabar iš kitų siūlų nunėriau kepšą, na bet rezultatas nevisai toks kokio norėjau, dabar galvoju perdaryti taip
Tik nesuprantu kaip čia tos gėlės pritvirtintos, ar prisiūtos ar kaip Kaip jums atrodo?
Man atrodo, is pradziu nerta juodoji dalis, paskui kvadrateliai tokie prijungti
Bet labai grazi kepuryte, reiks pabandyt nunert pupai
QUOTE(*Maja* @ 2007 10 24, 21:28)
ir kaip ta viršuje išsikišimą padaryti?
Man atrodo, kad nesunku jį padaryt - kai mezgi pvz. 5 virbalais, tai prieš pabaigą ne visas akis sumezgi, o pamezgi tokį vamzduką iš kelių akių - kad padaryt tą išsikišimą.
Esu numezgusi 4 kepures (vieną kepurę pavogė - nuplėšė vaikui nuo galvos ir nuvažiavo su dviračiu, tai liko namie tik 3) tais virbalais, kur kojines mezgam, - man taip labai patinka, nes nereikia pabaigoj susiūti. Nei viena jų man neatrodo kvadratinė. Įdėsiu vėliau nuotraukas.
QUOTE(Biufika @ 2007 10 25, 00:43)
Man atrodo, kad nesunku jį padaryt - kai mezgi pvz. 5 virbalais, tai prieš pabaigą ne visas akis sumezgi, o pamezgi tokį vamzduką iš kelių akių - kad padaryt tą išsikišimą.
Esu numezgusi 4 kepures (vieną kepurę pavogė - nuplėšė vaikui nuo galvos ir nuvažiavo su dviračiu, tai liko namie tik 3) tais virbalais, kur kojines mezgam, - man taip labai patinka, nes nereikia pabaigoj susiūti. Nei viena jų man neatrodo kvadratinė. Įdėsiu vėliau nuotraukas.
ir kojine is pradziu mezgant atrodo kvadratine,o kai numezgi paformuoji,uzdesi ant galvos ir suapvales,cia gi siulai ne kartonas tirai forma bus apvali
QUOTE(Biufika @ 2007 10 25, 00:43)
Va žiūrėkit, kas gavosi Turbūt į pabaigą per daug akių nuiminėjau. per naktį pergalvojau, jei būčiau po 1 nuo žemiau nuiminėjus, gal būtų ir suapvalėjus...
Gal kas mokat apskaičiuoti, kaip tas akis nuiminėti, nuo kurios eilės kad galvytei būtų kaip tik Pvz neriant man viskas labai gražiai gaunasi, bet va mezgant iš kito galo nu nesigauna
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 25, 11:48)
aš pradedu maždaug nuo vidurio sumezginėt iš pradžių kas 3ią eilę kokius 2kartus,po to kas antrą kelis 3kartus,ir tadao kiekvienoj eilėj.pabaigoj palieku apie 15 akių ir jas sutraukiu siūlu.
O mezgi 5 virbalais? Aš nuiminėjau nuo kiekvienos eilės po 1 iš pradžių, paskui žiūriu, kad greičiau reiks man ja užbagti, tada po 2 kiekvienoj, tai todėl matyt ir gavosi pakausis toks