Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(rita-x @ 2007 10 05, 21:34)
ir mes norim pasirodyti. jau seniausiai, numezgiau, bet tik dabar prireike.
http://images29.fotk....jpg?1191606814

nerodo man verysad.gif
Atsakyti
Vakar dar rodė.Labai graži kepurytė bigsmile.gif O šiandien jau nebeleidžia ir man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 06, 11:39)
nerodo man  verysad.gif

kazin kodel uztrumpina tas nuotraukytes g.gif . pabandykim taip
user posted image
o siap tai ne tiek cia to grozio ax.gif , kiek silumytes. mazius kieme dabar net po keturias valandas ismiega, nei zandukai nusala, nei pupsiukas iskrenta. smile.gif
ir dar siryt paplatinau pelerinos pakrasciuka, tai dabar taip neuzsilenkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 06 spalio 2007 - 15:44
Labas vakarėlis, kaip džiugu, radau atskirą kepurių temą thumbup.gif
Pradėjau nerti kepuraitę ir susidūriau su sunkumu. Gal kas supranta geriau ir gali padėti?
Man neaišku nuo 12 eilės ir toliau - ką reiškia tie didesni rutuliukai žiedlapio centre? g.gif kažkaip nesugalvoju kaip čia reikėtų megzti... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 10 06, 16:42)
kazin kodel uztrumpina tas nuotraukytes g.gif . pabandykim taip
user posted image
o siap tai ne tiek cia to grozio ax.gif , kiek silumytes. mazius kieme dabar net po keturias valandas ismiega, nei zandukai nusala, nei pupsiukas iskrenta. smile.gif
ir dar siryt paplatinau pelerinos pakrasciuka, tai dabar taip neuzsilenkia

vistiek nerodo schmoll.gif pabandyk kitą nuorodą kopijuot, gal čia tik trumpai galioja g.gif

QUOTE(Alimonza @ 2007 10 07, 00:32)
Labas vakarėlis, kaip džiugu, radau atskirą kepurių temą thumbup.gif 
Pradėjau nerti kepuraitę ir susidūriau su sunkumu. Gal kas supranta geriau ir gali padėti?
Man neaišku nuo 12 eilės ir toliau - ką reiškia tie didesni rutuliukai žiedlapio centre? g.gif kažkaip nesugalvoju kaip čia reikėtų megzti...  ax.gif
user posted image

irgi nieko nematau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 07 spalio 2007 - 09:10
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 07, 10:10)
vistiek nerodo  schmoll.gif  pabandyk kitą nuorodą kopijuot, gal čia tik trumpai galioja  g.gif
irgi nieko nematau  verysad.gif

ar karta bandau, nes daugiau jau nebeismanau kaip g.gif user posted image]sitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 07 spalio 2007 - 09:31
QUOTE(rita-x @ 2007 10 07, 10:30)
ar karta bandau, nes daugiau jau nebeismanau kaip g.gif user posted image]sitaip

Labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Norejau paklausti, kaip suprantu sita kepure pradedama nuo apacios, kaip apskaiciavai kiek akiu deti kad petukai graziai apsigaubtu? galvoju ir as tokia padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 10 07, 10:30)

O aš mezgu pagal kitą aprašymą kepurę-šalmą, tik kilo sunkumų su rusų kalba. Gal padėtumėt išversti tai kas geltonai pažymėta?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 07 spalio 2007 - 10:19
QUOTE(Alida @ 2007 10 07, 10:48)
Labai labai grazu thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
Norejau paklausti, kaip suprantu sita kepure pradedama nuo apacios, kaip apskaiciavai kiek akiu deti kad petukai graziai apsigaubtu? galvoju ir as tokia padaryti smile.gif

aciu 4u.gif
o pradejau tai ne nuo apacios , o nuo tos dalies kur aplink veiduka. ir pelerina savaime tokia iseina, pridedant tamtikra skaiciu akiu.
pirmuose temos puslapiuose yra rusiskas aprasymas, o as kazkur sekanciuose puslapiuose esu ,,teoriskai-praktiskai'' isvertus sito kepuriuko.
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 07, 11:15)
O aš mezgu pagal kitą aprašymą kepurę-šalmą, tik kilo sunkumų su rusų kalba. Gal padėtumėt išversti tai kas geltonai pažymėta?

siaip as jei ko nesuprantu pati sugalvoju, ka nors israndu kitaip, nes nesu didele rusu k. zinove. taip atmestinai nenoriu versti, reikia visa aprasyma paskaityti. jeigu niekas neaplenks manes tai pabandysiu veliau , kuom galesiu tuom padet.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 07, 10:10)
vistiek nerodo  schmoll.gif  pabandyk kitą nuorodą kopijuot, gal čia tik trumpai galioja  g.gif
irgi nieko nematau  verysad.gif

g.gif man rodo... g.gif

merginos, plyzz, help ax.gif gal turit idėjų?
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 10 07, 13:47)
siaip as jei ko nesuprantu pati sugalvoju, ka nors israndu kitaip, nes nesu didele rusu k. zinove. taip atmestinai nenoriu versti, reikia visa aprasyma paskaityti. jeigu niekas neaplenks manes tai pabandysiu veliau , kuom galesiu tuom padet.

Išgadinau aš čia puslapio išmatavimus su tuo savo paveiksliuku blush2.gif . Tikiuosi jūs -geraširdės ir man atleisit ax.gif
Paprastai ir aš nesigilinu, bet jau ne pirmą kartą susiduriu su tuo "krom" tai visgi įdomu pasidarė, ką gi jis reikšia. O tos paskutinės eilutės visai nesuprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Alimonza @ 2007 10 07, 16:24)
g.gif  man rodo... g.gif

merginos, plyzz, help  ax.gif  gal turit idėjų?

tai gal parašyk nuorodą, internete pažiūrėkalinsim bigsmile.gif
Papildyta:
nu va, radau žodyna http://zodynas.ateities.lt/, taigi išsiaiškinau, kad "krom" tai kraštas.
Bet paskutiniam sakiniui vistiek reikia jūsų pagalbosuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 07, 17:10)
Bet paskutiniam sakiniui vistiek reikia jūsų pagalbosuser posted image

Pamėginsiu išverst :
"Pelerinos apačią apnerti dviem eilėm žemais stulpeliais (be užmetimo) ir viena eile vėžio žingsniu". mirksiukas.gif
Atsakyti