Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 02, 16:21)
Kepurytė mano pupai
user posted image

user posted image

Vėliau galėsiu parodyt kaip ant modelio atrodo  smile.gif

Būkit geros mezgėjėlės, paaiškinkit lietuviškai, kaip tokį kepuriuką megzt, neviską rusiškai suprantu ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 10 02, 19:03)
labai grazu wub.gif tik as sniurus dar dadeciau blush2.gif

bus matyt, gal ir aš pridėsiu, kol nenešioja negaliu sakyt kad patogu be šniūriukų smile.gif

QUOTE(Liūdesytė @ 2007 10 03, 10:52)
Būkit geros mezgėjėlės, paaiškinkit lietuviškai, kaip tokį kepuriuką megzt, neviską rusiškai suprantu ten blush2.gif

Aš gali pasakyt kaip mezgiau saviškę. Mezgiau ant virbalų kur kojinėm, pirmiausia uždėjau 8 akis (ant kiekvieno virbalo po dvi) ir kiekvieną eilę megzdana pridėjinėjau po 1 akį (kiekvienoj eilėj +4 naujos akys), taip dariau tol kol ant kiekvieno virbalo gavau po 30 akių (bet čia priklauso nuo siūlo storio, nuo to ar kietai mezgi ir t.t.), toliau mezgiau neplatindama iki kaktos, tada nuėmiau priekį, dar pamezgiau (priekį nuiminėjau po 1 akį kas antrą eilę) ir nuėmiau galą , tada mezgiau ausis, jas siaurinau siaurinau ir gavos kepurytė smile.gif Jaučiu nelabai suprantamai paaiškinau bet gal padės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 03, 12:57)
bus matyt, gal ir aš pridėsiu, kol nenešioja negaliu sakyt kad patogu be šniūriukų  smile.gif
Aš gali pasakyt kaip mezgiau saviškę. Mezgiau ant virbalų kur kojinėm, pirmiausia uždėjau 8 akis (ant kiekvieno virbalo po dvi) ir kiekvieną eilę megzdana pridėjinėjau po 1 akį (kiekvienoj eilėj +4 naujos akys), taip dariau tol kol ant kiekvieno virbalo gavau po 30 akių (bet čia priklauso nuo siūlo storio, nuo to ar kietai mezgi ir t.t.), toliau mezgiau neplatindama iki kaktos, tada nuėmiau priekį, dar pamezgiau (priekį nuiminėjau po 1 akį kas antrą eilę) ir nuėmiau galą , tada mezgiau ausis, jas siaurinau siaurinau ir gavos kepurytė  smile.gif  Jaučiu nelabai suprantamai paaiškinau bet gal padės  ax.gif

Oi viską supratau, ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tik galvoju ar nepradės man akys kristi nuo tų 4 virbalų, nu bandysiu, esmę supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 10 03, 13:20)

Tik galvoju ar nepradės man akys kristi nuo tų 4 virbalų, nu bandysiu, esmę supratau ax.gif

Jei krenta virbalai tai trintuką užmauni ant galų smile.gif truputį trukdosi megzti,bet nieko tokio už tat ne reikia kiekvieną kartą rankoti akis.
Atsakyti
Man akys nekrito, bet aš pakankamai kietai mezgu blush2.gif
Atsakyti
Gal dar nebuvo http://www.mayan.boom.ru/R002/r002.htm
Atsakyti
sveikos dar karteli norėčiau paklaust gal kuri galėtų numegzt kepurytę,šalikėlį ir pirštines mažai mergytei
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 10 01, 16:20)
Labos 4u.gif
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka blush2.gif . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano biggrin.gif . Jusu teismui user posted image
ir kitu kampu  blush2.gif
user posted image

būkit geros paaiškinkit nuo ko pradėt megzt šitokią kepurę g.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 10 04, 16:45)
būkit geros paaiškinkit nuo ko pradėt megzt šitokią kepurę g.gif

nuo pradžios lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiaip manau turbūt megzčiau paprastą ir tuos galus vėliau primegzčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, baigiu azajam kepuryte numegzti,bet susiduriau su problema, reikia bumbuluku, bet taip kaip as darau gaunasi ne apvalus, o pailgi. gal kas galit pasidalinti bumbulu technika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2007 10 05, 11:31)
Sveikos, baigiu azajam kepuryte numegzti,bet susiduriau su problema, reikia bumbuluku, bet taip kaip as darau gaunasi ne apvalus, o pailgi. gal kas galit pasidalinti bumbulu technika  ax.gif

user posted image
Atsakyti
ir mes norim pasirodyti. jau seniausiai, numezgiau, bet tik dabar prireike.
http://images29.fotk....jpg?1191606814

Atsakyti