radau, kad galvytės apimtis apie 40 cm. kaip šauniai aš pataikiau Tik dabar galvoju, kad per trumpą numezgiau
Gaila, kad Pookelio nuotraukų nematau
Idėjoms
Labos
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano . Jusu teismui
ir kitu kampu
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano . Jusu teismui
ir kitu kampu
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 28, 14:44)
šita labai graži ir miela
QUOTE(jurgitasta @ 2007 10 01, 16:20)
Labos
labai faina
linuke, o kiek numezgei į ilgį, manu reiktų kokių 15 cm tikrai
Sveikutes.Planuoju numegzti savo mažylei kepurytę.Tik nežinau nuo viršaus ar nuo apačios reikėtų pradėti,ir kiek reikėtų akių.Gal kuri galėtų padėti
Merginos as pradejau savao keturmetei nerti stulpeliais kepurę be užmetimo iš Maxi siūlų, bet kažkaip mastau, kad gal neverta dabar, nes per šalta bus. Ką manot?
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 02, 08:57)
Merginos as pradejau savao keturmetei nerti stulpeliais kepurę be užmetimo iš Maxi siūlų, bet kažkaip mastau, kad gal neverta dabar, nes per šalta bus. Ką manot?
turbūt jau ir per šalta bus. Man pačiai taip pat nutiko, tik aš ruošiuosi pusvilnės paltuką megzti, tai irgi galvoju ar beverta šiemet čia jį dar megzti, o gal didesnį pavasariui megzti
murmur buvo įdėjus nuorodą kaip megzti tokią kepurytę, aš ja ir pasinaudojau tik mezgiau ant virbalų kur kojines megzt nes neturiu sujungtų
QUOTE(murmur @ 2007 09 24, 21:58)
http://forum.knitty....?showtopic=9109
nuo cia toliau verskt, smulkus aprasymas su nuotraukelem tik rusu kalba...
nuo cia toliau verskt, smulkus aprasymas su nuotraukelem tik rusu kalba...
QUOTE(jurgitasta @ 2007 10 01, 16:20)
Labos
ir kitu kampu
ir kitu kampu
suoer
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 10 02, 11:24)
turbūt jau ir per šalta bus. Man pačiai taip pat nutiko, tik aš ruošiuosi pusvilnės paltuką megzti, tai irgi galvoju ar beverta šiemet čia jį dar megzti, o gal didesnį pavasariui megzti
is pusvilnes tai tikrai apsimoka
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 02, 16:21)
labai grazu tik as sniurus dar dadeciau
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 01, 16:56)
linuke, o kiek numezgei į ilgį, manu reiktų kokių 15 cm tikrai
Numezgiau beveik tiek, kiek ir aplinkui. Jau atidaviau būsimai mamytei, tai negaliu pamatuoti. Na, manau, kad visai neblogai gavosi. Tik gal didoka, nes norėjau numegzti kūdikui. Na užaugs