Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

radau, kad galvytės apimtis apie 40 cm. kaip šauniai aš pataikiau tongue.gif Tik dabar galvoju, kad per trumpą numezgiau g.gif
Gaila, kad Pookelio nuotraukų nematau verysad.gif
Atsakyti
Idėjomsuser posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labos 4u.gif
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka blush2.gif . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano biggrin.gif . Jusu teismui user posted image
ir kitu kampu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 28, 14:44)

šita labai graži ir miela

QUOTE(jurgitasta @ 2007 10 01, 16:20)
Labos 4u.gif
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka blush2.gif . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano biggrin.gif . Jusu teismui

labai faina
linuke, o kiek numezgei į ilgį, manu reiktų kokių 15 cm tikrai
Atsakyti
Sveikutes.Planuoju numegzti savo mažylei kepurytę.Tik nežinau nuo viršaus ar nuo apačios reikėtų pradėti,ir kiek reikėtų akių.Gal kuri galėtų padėti blush2.gif
Atsakyti
Merginos as pradejau savao keturmetei nerti stulpeliais kepurę be užmetimo iš Maxi siūlų, bet kažkaip mastau, kad gal neverta dabar, nes per šalta bus. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 02, 08:57)
Merginos as pradejau savao keturmetei nerti stulpeliais kepurę be užmetimo iš Maxi siūlų, bet kažkaip mastau, kad gal neverta dabar, nes per šalta bus. Ką manot?

turbūt jau ir per šalta bus. Man pačiai taip pat nutiko, tik aš ruošiuosi pusvilnės paltuką megzti, tai irgi galvoju ar beverta šiemet čia jį dar megzti, o gal didesnį pavasariui megzti g.gif
Atsakyti
Kepurytė mano pupai
user posted image

user posted image

Vėliau galėsiu parodyt kaip ant modelio atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 02 spalio 2007 - 15:24
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 02, 16:21)
Kepurytė mano pupai
[

Labai daili 4u.gif O kaip mezgei tokia kepuryte?
Atsakyti
murmur buvo įdėjus nuorodą kaip megzti tokią kepurytę, aš ja ir pasinaudojau tik mezgiau ant virbalų kur kojines megzt nes neturiu sujungtų biggrin.gif
QUOTE(murmur @ 2007 09 24, 21:58)
http://forum.knitty....?showtopic=9109
nuo cia toliau verskt, smulkus aprasymas su nuotraukelem mirksiukas.gif  tik rusu kalba...

Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 10 01, 16:20)
Labos 4u.gif
Numezgiau rudeniui/ziemai komplektuka blush2.gif . Siaip skirtas mano didziajai, taciau demonstruoja mazyle mano biggrin.gif . Jusu teismui user posted image
ir kitu kampu  blush2.gif
user posted image

suoer thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 10 02, 11:24)
turbūt jau ir per šalta bus. Man pačiai taip pat nutiko, tik aš ruošiuosi pusvilnės paltuką megzti, tai irgi galvoju ar beverta šiemet čia jį dar megzti, o gal didesnį pavasariui megzti g.gif

is pusvilnes tai tikrai apsimoka thumbup.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 02, 16:21)
Kepurytė mano pupai
user posted image

user posted image

Vėliau galėsiu parodyt kaip ant modelio atrodo  smile.gif

labai grazu wub.gif tik as sniurus dar dadeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2007 10 01, 16:56)
linuke, o kiek numezgei į ilgį, manu reiktų kokių 15 cm tikrai

Numezgiau beveik tiek, kiek ir aplinkui. Jau atidaviau būsimai mamytei, tai negaliu pamatuoti. Na, manau, kad visai neblogai gavosi. Tik gal didoka, nes norėjau numegzti kūdikui. Na užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti