Kadangi draugai turi ciurku restoraneli, tai zinau autentiskus receptus.
Pasidalinsiu keletu su jumis, ka valgo mano seima:
Daigintu soju salotos
Pokelis ryziu makaronu (ploni tokie, siuliniai)
Daigintu soju skardine
Sezamo seklos
Saldziarugstis astrus padazas (pirkti tik is kinieciu skyriaus, jokiu lietuvisku suslaviciu)
Soja (kinietiska, ne lietuviska)
Alyvu aliejus
Verdame makaronus, kadangi sulimpa pratasau juos su sakute ir aliejum, tada kaip atsala dedam i juos soju daigu, nepagailim sezamo, paslakstom soja ir astriai saldziu padazu bei aliejumi. Skanu labai labai ir greitai padaroma.
Jautiena su bambukais
Smulkiai juostytem pjaustom jautiena (geriau geresne mesyte pirkti), ikaitinam alyvu alieju keptuveje ir sumetam i karsta karsta keptuve minutei tas juosteles jautienos. Tada dedam siaudeliais paustyta morka, bambuko uglius, cesnako skilteles, sezamo seklas. Uzpilame puse stiklines apelsinu sulciu ir isjungiame virykle. Padaza darome taip: Austriu padaza (yra kinieciu skyriuose pirkti) maisome su soja, jame medaus sauksta ismaisome, pilame apelsinu sultis, siek tiek (pagal skoni) kinietisko acto. Viska uzverdame ir tirstiname krakmolu (priminsiu,kad krakmola ne i karsta padaza iversti reikia, o atskiroj stiklinej pvz su trupuciu apelsinu sulciu istirpinti ir tada pilt i karsta padaza) .Ir tada uzpilame padazu jautiena.
Ryzius su kiausiniu tikriausiai visos mokat daryti